Medwen Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Kdyz spustim Pandora Installer for 3.XXX Kernels by Hellcat tak mi to napise: Error 0x800200D2 loading / starting kstuff.prx. Mam psp slim 3.73 HX-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Kdyz spustim Pandora Installer for 3.XXX Kernels by Hellcat tak mi to napise:Error 0x800200D2 loading / starting kstuff.prx. Mam psp slim 3.73 HX-1 já sem sice nikdy pandorinu bateeku nedělal ale mám pocit že u HX cfw neni 1.5 kernel a tohle homebrew asi jede na 1.5 kernelu(asi ne ale určitě:D)takže buďto si tam hoď cfw 3.71 M33 nebo si sežeň 1.5 kernel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 já sem sice nikdy pandorinu bateeku nedělal ale mám pocit že u HX cfw neni 1.5 kernel a tohle homebrew asi jede na 1.5 kernelu(asi ne ale určitě:D)takže buďto si tam hoď cfw 3.71 M33 nebo si sežeň 1.5 kernel Ty radíš dobrý ptákoviny. Když je pro 3.XX tak JDE NA PSP SLIM BEZ KERNELU. :D Ale jediny co ti poradim, hod si tam 3.71M33. HXku nevěřim! EDIT: Jeste k tomu na slimko NEJDE dat 1.50 kernel addon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 A jak si tam mam dat 3.71 M33 bez pandory?? BtW mel sem predtim 3.71 M33-4 a stejne mi nektere hry hazely tu chybu co sem psal vyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 OMG mam akorat mi to proste haze tu chybu s nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Nemas nahodou uz tu blokovanou baterii od Sony z ktere nejde udelat Pandora ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Uz sem z ty baterky jednou pandoru delal a slo to i vratit z5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Je to tím FW me to taky na HX neslo vytvořit. Ted mam M33 a všechno v pohode ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 OMG mam akorat mi to proste haze tu chybu s nim. proc OMG?! Jak to mam vedet.. Kdyz to s nim haze error ze ho to nemuze nacist, tak to klidne muze znamenat ze tam neni, jak ja mam automaticky vedet ze ho tam mas? :roll: A jinak, je to samozrejme s tim HXkem, tam s tim problemy jsou, jsou na nem problemy celkove - i s PSX hrama.. Nevidim duvod proc pouzivat HXko a nadelavat si problemy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Nj jenze musim vytvorit pandoru:(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 HX to je trest pro PSP M33 4ever!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 jenom mensi dotaz taky na pandoru ze kdyz chcu vratit ji zpatky na normal pomoci eepromu tak mi tam vzdycky hodi chybu 1x22 nebo neco takoveho a nejde to tak to musim vracet bez toho eepromu nevite cim to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 jenom mensi dotaz taky na pandoru ze kdyz chcu vratit ji zpatky na normal pomoci eepromu tak mi tam vzdycky hodi chybu 1x22 nebo neco takoveho a nejde to tak to musim vracet bez toho eepromu nevite cim to je? no nvm cim to je, jen ri reknu, ze mam to same, navic je to jedno, bezne to vracim bez zalohy.. neni duvod to vracet pres zalohu, mam overene, ze kdyz reklamujes baterii, tak nikdo na serial na eepromu nekouka (navic neni ani shodny a tim na baterii venku) - takze je uplne jedno co tam mas, jestli 12345678, nebo cizi serial ;) takze bud v poho a neres to a dal to vracej na defaulni 12345678.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ok dikes za odpoved :) ale stejne je to jakesi divne ze se mi to vrati zpatky nekdy az na 3. pokus a to to delam uplne stejne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 pujde mi vytvorit pandora z neoreginalni psp fat baterie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Ne!! Jedine origo a to jeste ne ze vsech.Nektere jsou uz blokovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 jde ina Datel bateriích..někam na forum jsem dával seznam baterií které jdou "pandorovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 skoda,a jaky je v tech neoreginalnich rozdil ze nejdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Medwen
Kdyz spustim Pandora Installer for 3.XXX Kernels by Hellcat tak mi to napise:
Error 0x800200D2 loading / starting kstuff.prx.
Mam psp slim 3.73 HX-1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts