narliza Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 lol to si dokazu predstavit ak ji davas to psp vona se po nem uz natahuje a ty najednou mam par podminek. za prvy sex kdy chci za druhy kdyz nebudu mit naladu na sex a budu hrat tak aspon tui kurbu no a kdyby to neklaplo tak psp nalezi me jasny? :D:D:D:D já nic nenavrhoval ona sama :P
buddyfriend Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 ja dostal dobrou kancelarskou zidli (ke kompu takovou tu na koleckach, pste vite co:D - uz se nemuzu dockat az ji smontuju), celkem peknej svetr, sampon a par takovejch jeste blbosti, knihu, teplakovku, kratasy, teplaky, DVdicko s nakym filmem a tasku do skoly (uz takovou mam ale skoro odepsanou), celkem jsem i spokojen...nic lepsiho jsem ani necekal edit: vlastne jeste prachy od prarodicu
SEMRY Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 Tak sám sobě jsem si nadělil klávesnici Zboard MERC a Nokii 8850, jinak jsem dostal nějaké to obleční, svtetr, triko. Pak klasickou čepici 50tých let zmijovku icon_smile.gif Je fakt Oldschool, můžu bejt rovnou traktoristou. icon_cool.gif Od ségry jsem dostal dokonalej plakát simpsnů je tam celej Springfield. Takže spokojenost, víc nepotřebuju, spíš bych měl spořit na auto, které bych rád pořídil někdy v létě. icon_smile.gif
shadow.wizard Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 ^^ Nieje dole v strede napisane The Simpsons SPRINGFIELD U.S.A. ? :D
350Z Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2007 dostal sem Logitech G25, závodní fanatici jistě ví o čem je řeč :) Samozrejme, skvely volant tiez mam. Nahodou Live For Speed nehravas? :) No k teme, ja som dostala new rock topanky predcasne dobierkou, a potom dake blbosticky ako Tom Taylor parfem, sladkosti, pyzamo ako inak, papuce, tricka, sosku, nausnice, prsten, kozmetiku a od mojej polovicky cierny korzet...no a mozno nieco este bude uvidi sa :bash: http://i160.photobucket.com/albums/t184/350Z_1/Mix/PC250020.jpg
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Samozrejme, skvely volant tiez mam. Nahodou Live For Speed nehravas? :)No k teme, ja som dostala new rock topanky predcasne dobierkou, a potom dake blbosticky ako Tom Taylor parfem, sladkosti, pyzamo ako inak, papuce, tricka, sosku, nausnice, prsten, kozmetiku a od mojej polovicky cierny korzet...no a mozno nieco este bude uvidi sa :bash: http://i160.photobucket.com/albums/t184/350Z_1/Mix/PC250020.jpg :D Blbosti... Jestli ty ,,blbosti" (prsten,naušnice,parfém) máš od přítele,tak mu to radši neukazuj... :D Prej blbosti...
350Z Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Nie, je to myslene v dobrom samozrejme, nemyslela som to akoze to je blbost, ale ze take pekne vecicky co potesia. Od neho mam len korzet, co sa mi pacilo najviac a som bola velmi milo prekvapena. Ja som rada za vsetko co som dostala, paci sa mi to.
WItekS Odesláno Prosinec 25, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Tak mě nakonec vyšlo vše podle předpokladů..... PS3 Starter pack + Heavenly Sword, PES08, Warhawk.... mikinu Fallen ( TOP! ), Koss Porta Pro, nějakou čapku, model motorky, nějakou tu hygienu... možná ještě něco :-D Dal bych foto, ale spěcham, pač jedem na hory... Tak se mějte!
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 me se fotit nechce, az potom jinak jak sem rikal, hadry, notebook a naky malickosti + penize od babicek ale to az dnes a zitra :)
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Takze: Bioshock Collectors Edition na Xbox360 (sberatelska figurka, hra v plechovy krabce, soundtrack, DVD Making of Bioshock=LUXUS), sberatelska figurka z filmu Texasky Masakr Motorovou Pilou, sberatelska figurka z filmu Hellraiser, sberatelske (nebo spis hracky ktery se nehybou) z pohadky Ratatouille, OXM Mahazim :D , DVD Americka Kletba, Japonska ucebnice, Japonska kucharka (mnam :) ), kniha Mikulasovi Prihody (ulet :D ), komix 30 Dni Dlouha Noc, teplaky, dziny, 2 tricka, hustou podlozku pod mys s vysouvaci kalkulackou a obrovskym displejem :) , pocitacova mys ve tvaru auta (sviti zadni a predni svetla ulet :D , helmu na lyze Quiksilver (krasa :) ),... To je asi vse...Jsem 100% spokojenej ale mrzi me ze jsem neodstal ponozky tento rok :( Jinak odkza n afigurky koho zajimaji: Hellraiser: http://www.delta-shop.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=20483 Texaskej Masakr: http://www.delta-shop.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=20272
rybak.d Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Tak já jsem měl dobrý vánoce. Nadělili jsme si s ženou fungl nový auto . Dál jsem dostal jen supr mikinu Rejoice s kapucou , nějakej ten alkohol a menší blbůstky. :D
Osmen Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 osmen super auto gratuluju :),to je to tvoje vysněný že ano :) jj . sem naprosto spokojenej akorad zitra ho jedu k dedovi zazimovat do garaze takze se s nim zace projedu az na jare :( ale jinak parada .. akorad jsem pak nemel zadny penize na darky pro ostatni tak sem myslel ze tento rok to bude propadak ale zachranily me pridavky :))
hipox Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Twe, já sem dostal trička a 3 deodoranty...pak zmagořilou knížku a dvdčko Táto, sežeň štěně...:cry: prostě to nebyl štědrý večer ale chudý večer...kua:ziped:
kachnak Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 no ja sem dostal nejake hadry,vyhruzky vyhozeni z baraku atd...ale tak ja stejne nemusim vanoce je to jen komerce nic jineho..ale od moje zlaticka sem dostal stribrny naramek a prstynek a to sou darky kterych si vazim nejvic..
Prédátor Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 Dostal jsem nějaké oblečení,šachy,Nokia N95 8GB.
Grimer Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 mno abych se pridal tak sem dostal: New PC ( sem happy :) ) nejaky ty hadry,klavesnici a 1Kg harribo :D tot vse :)
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 já dostal mobil s 512 mb kartou, paměťovku na PSP 8gb, obleceni, hlavolamy, hru na PSP a to je asi vsechno ale toho obleceni bylo hafec!!
Návštěvník Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 ja se tomuhle radsi vyhíbam :D
SEMRY Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 ^^ Nieje dole v strede napisane The Simpsons SPRINGFIELD U.S.A. ? :D Jo je. Máš ho asi taky co? :)
shadow.wizard Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 ^^ JJ :) nadherne sa vynima na mojej stene :)
Nil3E Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 ja dostal xbox360...zabrikovany ktery reze jak motorovka a zere disky Poslal jsem Microsoftu zpět at si poliže pr*el.....Pry pride novy
bobo Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2007 od brachy jsem dostal hajzlpapir :D v plechovce :D nejlepsi srani je v praci :D 24 metru zabavy :D
mjr.Hustler Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 ja dostal psp (ale měl sem ho už dýl) , tak ponožky , ternky , teply ponožky ale ne teply trenky :D.., a dal si to už nepamatuju :roll: jo jen ještě dohromady asi něco přes 2titiky :-p
Recommended Posts