Romix Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Tak jsem si ted pustil xbox, ze si stahnu Army of TWO z Games with Gold sekce...Vyskoci mi ale hlaska: sorry something went wrong. this isn't available for your region,blabla bla... Nemate nekdo stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milosh1468628313 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Ahoj, stejný problém jsem neměl, ale když jsem tam šel ze stránky "games with gold" tak jsem tam neměl volbu "koupit". Ale když jsem hru vyhledal přes hledání, tak koupit zdarma šla. Zkus tenhle link: http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/Army-of-TWO-The-Devils-Cartel/66acd000-77fe-1000-9115-d802454109ab Jenom dodám, že mám český live účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 To po me zas nesmyslne u hry zdarma chce vyplnit kreditku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Jde vám stáhnout Mafia II která je v Goldu pro květen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Ja jsem teda nezkousel, protoze mafii uz mam dohranou a stale doma...co to pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Jednak odkaz z Dashboardu konzole (Games with gold) hodí na místo, odkud ta hra nejde stáhnout (je tam jen voba "Rate" a "Pin to Home"), takže ručním vyhledáním ve Storu se dá dostat k verzi, kde se nabízí download (Free), nicméně přesto to vyhodí hlášku "Can't download". Přes PC při kliknutí na odkaz "Games with Gold" při přihlášení na účtu se pro změnu ani možnost stáhnout do konzole neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Divam se na to a mas pravdu... Maji to nejaky dodrbany zase. To se pak vyplati tesit se na hru zdarma co? :D Ja uz jsem mel problem minule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiddy Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 JJ taky to mam presne jako drak3go.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milosh1468628313 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Opět je potřeba přes web vyhledat Mafia II a tam je víc verzí a jedna z nich je stahnutelná zdarma. Když to napíše že to nejde stáhnout, tak je potřeba se podívat v nastavení na hry co jsou na disku a určitě tam bude mafia s vykřičníkem. Tak jí smazat a potom zkusit stahnout znovu. (včera jsem takhle bojoval s jinými hrami) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) Každej má pořád problém a já vždy ty hry stáhnu na prvou. Buď to dám přímo na dashboardu Games with Gold a najedu na hru a stahuju, nebo dám Games-Games on Demand a vyhledám pod M Mafia 2 a dám stahovat a jede to. Pokud to vyhodí chybu "Can't download" tak v nastavení u disku smažu CACHE a už to jede v klidu. BTW. : Mám CZ Live. Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem karlospajdos1 Editace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Ano, standardně mi to tak taky funguje, problém nastal až teď s Mafií. Odkaz z DB na Games with Gold odkazoval na verzi co nejde stáhnout, takže jedná možnost si hru ručně vyhledat a stáhnout. Asi tak na 10tý pokus se to povedlo stáhnout, aníž bych cokoliv měnil/mazal. Chyba musela být na straně XBLive serveru, každopádně už mám hru staženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi301 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Zdravím mám podobnej problém hází to hlášku "Sorry, something went wront. This isn't available for your region, or the file is corrupted,... status code 80150017" region mám nastaven na cz nevíte pls co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Xbox jde proste do kytek. Driv jsem na nej nedal dopustit. Ted me to spise tahne k PS... Vecny problemy s XLive, nemoznost stahnout hry zdarma. Celkove je marketplace (tedy ten cesky) uplne na pendrek, jelikoz kdyz se chci treba podivat, jake jsou nove arkady, mam moznost si je projet pouze rozdelene vsechny podle abecedy. Nejake Themes a podobne, to tam snad uz ani neni.... skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.