Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problem s hrou Games with Gold


Romix

Recommended Posts

Ahoj, stejný problém jsem neměl, ale když jsem tam šel ze stránky "games with gold" tak jsem tam neměl volbu "koupit". Ale když jsem hru vyhledal přes hledání, tak koupit zdarma šla.

Zkus tenhle link: http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/Army-of-TWO-The-Devils-Cartel/66acd000-77fe-1000-9115-d802454109ab

Jenom dodám, že mám český live účet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Jednak odkaz z Dashboardu konzole (Games with gold) hodí na místo, odkud ta hra nejde stáhnout (je tam jen voba "Rate" a "Pin to Home"), takže ručním vyhledáním ve Storu se dá dostat k verzi, kde se nabízí download (Free), nicméně přesto to vyhodí hlášku "Can't download". Přes PC při kliknutí na odkaz "Games with Gold" při přihlášení na účtu se pro změnu ani možnost stáhnout do konzole neobjeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět je potřeba přes web vyhledat Mafia II a tam je víc verzí a jedna z nich je stahnutelná zdarma. Když to napíše že to nejde stáhnout, tak je potřeba se podívat v nastavení na hry co jsou na disku a určitě tam bude mafia s vykřičníkem. Tak jí smazat a potom zkusit stahnout znovu. (včera jsem takhle bojoval s jinými hrami)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každej má pořád problém a já vždy ty hry stáhnu na prvou. Buď to dám přímo na dashboardu Games with Gold a najedu na hru a stahuju, nebo dám Games-Games on Demand a vyhledám pod M Mafia 2 a dám stahovat a jede to. Pokud to vyhodí chybu "Can't download" tak v nastavení u disku smažu CACHE a už to jede v klidu.

BTW. : Mám CZ Live.

Upraveno uživatelem karlospajdos1
Editace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Ano, standardně mi to tak taky funguje, problém nastal až teď s Mafií. Odkaz z DB na Games with Gold odkazoval na verzi co nejde stáhnout, takže jedná možnost si hru ručně vyhledat a stáhnout.

Asi tak na 10tý pokus se to povedlo stáhnout, aníž bych cokoliv měnil/mazal. Chyba musela být na straně XBLive serveru, každopádně už mám hru staženou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xbox jde proste do kytek. Driv jsem na nej nedal dopustit. Ted me to spise tahne k PS... Vecny problemy s XLive, nemoznost stahnout hry zdarma. Celkove je marketplace (tedy ten cesky) uplne na pendrek, jelikoz kdyz se chci treba podivat, jake jsou nove arkady, mam moznost si je projet pouze rozdelene vsechny podle abecedy. Nejake Themes a podobne, to tam snad uz ani neni.... skoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu