Shark88 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 a nevíte jak to bude se split screenem? trochu uvažuji o koupi xboxu. jen jsem ale koukal, že split screen byl vždy jen jeden proti jednomu a PC jako další protivníci tam nejezdili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Já do toho šel, hlavně díky ALZE.. Minulý týden (nebo předminulý) měly v akci Black Friday kupony xbox s hodnotou 300kč za 199,-Takže na tu Ultimate edici jsem koupil 9 kuponů za 1.791,- a ještě něco kolem stovky zbylo na účtu. Jen byl "oser" to všechno rozbalit, setřít a naťukat. Ale za tu slevu to stálo.. Jinak teď tam ty kupony maj za 249,- tj. UE za 2.241,-. Jen otázka, zda dostatek kuponů.. V každém případě se těším! To ti vyšlo hezky, o té akci jsem věděl, ale těch kupónů jsem si bohužel nevšiml. Možná to vezmu i za těch 249 Kč, zítra se rozhodnu. Takovou podobnou slevu měli před pár měsíci i v Datartu, tam měli kupóny v hodnotě 1500 Kč za 999 Kč, taky jsem to prošvihl :-D No nic, to už jsme trochu OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 5/5 http://www.hrej.cz/recenze/forza-motorsport-6-5229/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 To ti vyšlo hezky, o té akci jsem věděl, ale těch kupónů jsem si bohužel nevšiml. Možná to vezmu i za těch 249 Kč, zítra se rozhodnu. Takovou podobnou slevu měli před pár měsíci i v Datartu, tam měli kupóny v hodnotě 1500 Kč za 999 Kč, taky jsem to prošvihl :-D No nic, to už jsme trochu OT... to je dobry napad, koupit to pres takove kupony, skoda ze o tom clovek nevedel, ja mam rezervovanou obyc edici na aukru za 1199,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Příště je potřeba o těch kupónech v akci napsat předem, je tu na to sekce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 tak kdo z vas uz hraje? jaky to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 já už to mydlím, je to paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 hru zatiim nemam ale dnes jsem si vybral 300.000 uz i do FM6 :) https://rewards.forzamotorsport.net/en-us/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 No nejak zkrouhli rewards dostaval jsem 800k a ted jen 500k, navic do fm6 mi to ukazovalo ze dostanu 500k a dostal jsem jen 400k :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 tak uz taky parim, je to bomba, jen dotaz, taky vam to bezi jen anglicky nebo se to da najak prepnout do cestiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 pouze eng jako fm5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Je to bomba hra bavim se paradne. Kdyby nekdo chtel zajezdit tak gt Senndman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Je to bomba hra bavim se paradne. Kdyby nekdo chtel zajezdit tak gt Senndman. se pridam nick tofi78, bysme mohli dat par achievementu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Mě se líbí ty wheelspiny, zatím jsem možnost tím "točit" třikrát, z toho dvakrát padl prostředek. Jednou milion kreditů, podruhé formule Lotus :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Mě se líbí ty wheelspiny, zatím jsem možnost tím "točit" třikrát, z toho dvakrát padl prostředek. Jednou milion kreditů, podruhé formule Lotus :-D jj to je dobry to prevzali z ForzaHorizon2, obcas to potesi kdyz clovek vytoci 1M credits, ale nekdy zase nastve auto za 15k :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardv Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Moj nick je risovranovsk,rad zahram forzu 6 multiplayer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 vecer budu online taky si zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Tak ted jsem prvne zavodil v Praze a to byla teda bomba moc povedena trat :-) Hlavne prulet pres karluv most :-) A nevite da se nekde zmenit hudba? Ta mi moc nesedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 funguje vam Forza Hub, mam takovy problem ze mi to u FM6 nenacita progres, u vsech ostatnich dilu mi to nacitalo v pohode ale u FM6 mam porad 0/3000 kdyz se kouknu na vas tak vam se to nacita v pohode, nevite cim to je, napadlo me zda to neni tim ze mam dvd verzi a vy mate vsichni digitalku, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 aha tak koukam ze s tim ma problem vic lidi, fail :-( http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst42871_Gamerscore-does-not-update-in-rewards-tracking-for-Forza-6.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 zda se mi to nebo se vam to uz taky prestalo nacitat? jakoby se to pred par dnama seknulo a prestalo updatovat? https://rewards.forzamotorsport.net/en-us/friendcompare#!/?SelectedTitle=Forza6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Tak co me nastvalo u wheel spinu, dvakrat jsem si vytocil auto co uz jsem si predtim vytocil, takze sem nic nedostal, kdyby slo tak byvh ho aspon prodal. Jinak 6ka je moc povedena. Rio je uzasna nova trat, ale porad vzpominam na FujimiKaido.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Tak co me nastvalo u wheel spinu, dvakrat jsem si vytocil auto co uz jsem si predtim vytocil, takze sem nic nedostal, kdyby slo tak byvh ho aspon prodal. Jinak 6ka je moc povedena. Rio je uzasna nova trat, ale porad vzpominam na FujimiKaido.... to je divny, ja kdyz si vytocim auto co vlastnim tak mi to napise ze mi pridali penize misto auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 (upraveno) Turn10 fixnul problem se stats a rewards https://rewards.forzamotorsport.net uz se to pekne updatuje vzdy pres noc: Upraveno Září 30, 2015 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 to je divny, ja kdyz si vytocim auto co vlastnim tak mi to napise ze mi pridali penize misto auta jo diky, uz jsem si toho vsimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.