Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz, je možné ze po updatu 1.02 se mohly přihodit bugy- konkrétně ze mam stále zlomenou ruku a nejde vyléčit a vpravo mam stále obrázek postavičky , ktera na to upozorňuje, a dříve mi šlo,kdyz jsem neměl vytáženou zbran a měl pohled z třetí osoby, pomoci pravého analogu otočit kamerou tak, ze jsem viděl sebe zepredu- ted se mi to přehodi do první osoby a kdyz začnu střílet tak nejde vidět zbran, takze musím prebliknout kameru...

je na to řešení???? Muze to odstranit další update???

da se s tim hrát, ale myslim ze každého z nás takový věci se.ou

Odesláno

No tak podařilo se mi to z části vyřešit tim, ze jsem vlezl do power armoru, a uz to upozorněni zmizelo, ale furt tu ruku ma divné u těla, kdyz z toho vylezu.

Jinak ta kamera se mi točí i kdyz držím jen pravý analog bez toho touchpadu( teda pouze v power armoru) , kdyz z nej vylezu a chci přepnout do třetí osoby tak se mi to přiblíží tak, ze vlastně koukám stejně jak z první osoby, a pak to zlobí jak jsem psal....

Winkja: záleží kam jsi psa poslal, pokud do sanctuary hills, tak je mozna úplně vzadu v boudě, Ja ho tam uviděl, až jsem zboural jeden ten barák, tak se tam mrkni.

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu