eRik Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Brnění na armor a zbraně na weapon. Z riderskyho brnění dostaneš jen Steel. Stejně jako třeba že základní Pipe pistole. Taky jen Steel. Čím složitější věc, tím víc materiálu, potřebuješ má to ale perk scrapper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Kolik máte odehráno? Koupil jsem to v launch den, mám přes 55 hodin, level 32. Moc neleveluju, chodím na procházky po Pustině :D Btw kdyby někoho zajímalo, jak bez pomocí Expert lockpicku ukrást Gauss Rifle (self promo video). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Hale... Jak se zvedají ty věci do vzduchu? :D Zeby podrzenim křížku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 4, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Tak dohráno. Platina cca 72h. Lvl 50. Gausova puška 480 damage s perkem double damage pokut má nepřítel plné HP je již hodně OP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Hale... Jak se zvedají ty věci do vzduchu? :DZeby podrzenim křížku? jj, křížkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotusak Odesláno Prosinec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2015 Mam dotaz, je možné ze po updatu 1.02 se mohly přihodit bugy- konkrétně ze mam stále zlomenou ruku a nejde vyléčit a vpravo mam stále obrázek postavičky , ktera na to upozorňuje, a dříve mi šlo,kdyz jsem neměl vytáženou zbran a měl pohled z třetí osoby, pomoci pravého analogu otočit kamerou tak, ze jsem viděl sebe zepredu- ted se mi to přehodi do první osoby a kdyz začnu střílet tak nejde vidět zbran, takze musím prebliknout kameru... je na to řešení???? Muze to odstranit další update??? da se s tim hrát, ale myslim ze každého z nás takový věci se.ou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Lotusak: mám odpověd jen na jednu tvou otázku. Kamera se pokud vím otačí tak že držíš touchpad a pak až pačkou točíš, ne? :-) Má otázka: Jak zjistim kde mam zaparkovaneho společníka jiného? Chodil jsem teď s tím supermutantem ale chci zpět psíka a nevím kde je :( Je možnost ho najit něják? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 V levo na mape jak mas uplne tu prvni osadu, tak psa mam pod osadou u te rakety nebo pumpy. Druha osada hned pod tou prvni zkus tam mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotusak Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 No tak podařilo se mi to z části vyřešit tim, ze jsem vlezl do power armoru, a uz to upozorněni zmizelo, ale furt tu ruku ma divné u těla, kdyz z toho vylezu. Jinak ta kamera se mi točí i kdyz držím jen pravý analog bez toho touchpadu( teda pouze v power armoru) , kdyz z nej vylezu a chci přepnout do třetí osoby tak se mi to přiblíží tak, ze vlastně koukám stejně jak z první osoby, a pak to zlobí jak jsem psal.... Winkja: záleží kam jsi psa poslal, pokud do sanctuary hills, tak je mozna úplně vzadu v boudě, Ja ho tam uviděl, až jsem zboural jeden ten barák, tak se tam mrkni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Tak psa jsem našel :) Ale další otázečka, jak najdu další "nájemníky" do Sanctuary? mam tam 5 lidi a v podstatě se nemam jak rozrůst když všici už mají práci a já nemůžu rozšiřovat pole atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 Tak psa jsem našel :)Ale další otázečka, jak najdu další "nájemníky" do Sanctuary? mam tam 5 lidi a v podstatě se nemam jak rozrůst když všici už mají práci a já nemůžu rozšiřovat pole atd... Musíš postavit vysílač, lidi ti tam začnou chodit sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Ahoj, chci se zeptat, zvladne tuto hru hrat i clovek, ktery neni buh vi jaky anglictinar? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Zdarec, no popravdě mluvených textů tam je hodně, ale řekl bych že ta angličtina není až tak těžká, ale to může být pouze můj úhel pohledu, nevím na jaké úrovni znáš angličtinu ty. Jinak na počítači se už rozjel oficiální překlad a příští rok by měl být hotový :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Jinak na počítači se už rozjel oficiální překlad a příští rok by měl být hotový :thumbup: Já jsem myslel, že Bethesda zakázala oficiální překlad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Nevite kde se daji a jestli vubec resetnout body v percich ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 nedají, ani moc není důvod, když ve falloutu není level cap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Dneska ksem koupil polskou verzi v Tescu za 900 a mám problém. Jsem na začátku a vyšel jsem z muzea s tím rotačním kulometem. Ten pětimetrový pes jde zabít nebo to je jak v alien isolation nesmrtelné. Už hodinu do něho střílím a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Pětimetrový pes :D Deathclaw samozřejmě zabít jde, stačí do něj vystřílet dva rotačáky. Má tam i ukazatel HP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2016 Jestli si dobře vzpomínám musíš si na něj vzít i powersuit, nebo to brnění či jak sa to píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Čau lidi. Nevíte někdo kde bych se dozvěděl něco o hře. Myslím jako třeba kterej typ zbraně je vhodnej na co, který vlastnosti si vylepšovat, který ne atd. Hra je strašně obsáhlá, angličtinu umím spíš jen okrajově a rád bych pochopil všechný herní mechaniky. Stačí odkaz na nějaký fórum nebo něco... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita252 Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Zdar lidi mám v plánu si Fallout 4 pořídit na ps4 ale dočetl jsem se na JRC že hra musí táhnout 30gb je to pravda ? nebo to maj jen špatně napsané dík za odpoověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 Ahoj, jrc jako známí lenoši jen zkopírovali popisek z pc verze, u které sa těch 30gb tahá ze steamu. U ps4 (kromě updatů) nemusíš tahat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2016 Můžete mi někdo prozradit jestli je nutné pro dohrání hry (příběhu) budovat ty osady? Nějak mi to k téhle hře uplně nepasuje a hlavně mě to moc nebaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Srpen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2017 Viem že sa dá do hry nahrať český preklad formou MODOV. Moja otázka znie či ste niekto nahravali nejaké mody. Ide mi o postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Kluci hrajete to nekdo v cestine? Je to pry funkcni i na PS4 jako mod, ale hru zatim nemam, takze jsem nezkousel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.