Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 8, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Jsem mel na xzonu zberatelku objednanu od 11/2015 ale kdyz dneska prisel mail z alzy ze apocalypse edice jiz je na ceste tak jsem xzone poslal k sipku.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 tak alza uz evropska firma pusobici na vice trzich,takze se ridi podle jinych pravidel. good death;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 No prave podle pravidel je datum 12. Tudiz by to nikdo nemel dostat driv jak toho 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 ♥♥♥♥♥ kdybych se včera neozral jak prase tak jsem si toho všiml a už to měl :( Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Prave se vydrazil press kit na ebay za 20 000 ,- blazni :) ale taky bych chtel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 No první šel za 30k cca Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Kdybych nemel co delat s penezma :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 8, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Tak je to maso. Dokonce je to rychlejsi nez Bloodborne. Jiz jsem objevil mista kde radeji nechodit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 hra je dostupna na warezu pripadne na steamu, let´s play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2016 Hm, na PS4 až v úterý :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Hra vychází 12.4. pro všechny stejně pokud se nepletu, dokonce ani Amazon si nedovolí ji odeslat dříve. Alza je svými před-termíny pověstná, bral jsem u nich takhle v předstihu už vícero her. Víte jak to je - dokud jim za to nikdo nešlape po krku, nemají důvod s tím přestat (business je business). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Ale osobně na prodejně mi to v Alze nedají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 9, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Tak odehráno 7h a první Boss je mrtvěj. Umírání je fajn:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Hra vychází 12.4. pro všechny stejně pokud se nepletu, dokonce ani Amazon si nedovolí ji odeslat dříve. Alza je svými před-termíny pověstná, bral jsem u nich takhle v předstihu už vícero her. Víte jak to je - dokud jim za to nikdo nešlape po krku, nemají důvod s tím přestat (business je business). co si pamatuju doby velke slavy electroworldu, tak uz alza mela naprosty monopol na vse a hlavne na ceny a v dnesni dobe,kdy jako jedna z mala sla i na jine trhy,tak uz ji nic nehrozi. Nez se tu objevi amazon:) Jinak,ze je to verze na ps4,tak ds3 oproti druhemu dilu v grafice moc velky nazkok nema, no nevadi to,ale snad priste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Tvl a díval jsi se na videa nebo jsi to už skutečně hrál? Grafický to absolutně nemůžeš srovnávat. Už bloodborne je graficky jinde nez ds2 a ds3 je ještě o kus lepší jak BB....sakra uz Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 9, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Graficky je to rozhodně dál než ds2. Akorát po 10 minutách člověk vnímá již jen jak se to skvele hraje. Tak 10h a treti lokace. Zatim zadne poradne misto na farmu. Zbrani zatim tak 15. I ten luk je pouzitelnej;) zatim zadna 2h sekerka co jsem mel v Bloodbornu takze jedu mece. Snazim se projit kazdou diru a snat jsem nic nevynechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 u ds3 vzdy neco vynechas, vetsinu veci odkryjes az kdyz mas guide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 jj na ten trofej: najit 107 prstenu, musis zahrat az do new game++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 107 prstenu? Really [emoji57] Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Ano 107, ale myšleno ve všech variantách. Většinu znich je potřeba upgradovat na +1, +2 a jeden kus na +3 Proto to tedy lze získat jen na NG++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Tak DS2 byly zase kouzla v NG++ takze nic noveho Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 (upraveno) tak platinovka se zase protahne. Nejhorsi je to,ze clovek si protahne postavu do ng++ a pak vydaji dlc, ktere je skoro nehratelne nez clovek pozna, jak to tam funguje. koukam,ze se zase budou farmit sunlight medals, dohromady 30 ks na dve specificka kouzla,aby byla trophy all spells and miracles. Jinak je tam mimic helma na farmeni,ktera zvysuje drop diky statusu lucky. Upraveno Duben 10, 2016 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 Proto sem si v DS2 prvni projel DLC a pak sel do NG+ Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 10, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 Tak cekani na dlc bude i pul roku. Tak konecne 2h greatsword. Je fajn ze z mobu padaji veci co maji mobove na sobe. Takze kdyz jsem potkal bubaka s 2h tak byla farma na svete. 15x a padl;) i love this game! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 ja vetsinou platinu dodelavam v ramci 14 dnu,takze cekat 3 a vice mesicu fakt nechci. V dnesni dobe streamu se clovek na to podiva zdarma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.