Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 178
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
jak mam strilet u duck hunting ? :D (3hra u prvniho povidani) EDIT : a nevite jak se jmenuje ta hra jak mate tank a hrajete proti ostatnim tankum na takove mape ktera je postavena napr z cihel pancire vody atd. ? a muzete si udelat vlastni mapu .... a jeste bych rad vedel :D jak se jmenuje hra kde mate takovyho biliho panacka a delate duhy a po nich splhate nahoru a sou tam ruzny prisery :D jestli by nekdo vedel a rekl tak diky

ta první se jmenuje Tank :D

tak jsem zkousel MAME a nejak mi to nejde ,spustim emulator hodi se uvodni obrazovka pak se hodi cerna obrazovka a napise mi to the game could not be started? nevi nekdo co s tim PSP jsem si koupil hlavne kvuli MAME

dik

nejspíš bude jen pro 1.50 kernel

1 ) pokud máš PSP Fat doinstaluj si 1.50 kernel pro svůj CFW a přepni na 1.50 v recovery

2 ) máš Slim - použij emulaci 1.50 přes timemachine

oboje v tutoriálech zde na foru

Odesláno
tak jsem zkousel MAME a nejak mi to nejde ,spustim emulator hodi se uvodni obrazovka pak se hodi cerna obrazovka a napise mi to the game could not be started? nevi nekdo co s tim PSP jsem si koupil hlavne kvuli MAME

dik

to MAME je nejaky magicky, nevyznam se v tom..

kazdopadne existuji 4 dalsi ruzne emulatory, ktere emulujou "automaty":

CPS1PSP

CPS2PSP

MVSPSP

NCDPSP

linky najdes, napr tady balik MVSPSP:

http://www.desahogate.net/el_original/psp/psp-mvspsp-v2-3-1-neogeo-roms-rs-89282.html

Odesláno
to MAME je nejaky magicky, nevyznam se v tom..

kazdopadne existuji 4 dalsi ruzne emulatory, ktere emulujou "automaty":

CPS1PSP

CPS2PSP

MVSPSP

NCDPSP

Tak ty prvni tri mam ale neni to ono.To bude asi tim ze v PC normalne pouzivam MAME mnohem vetsi vyber her a vsechno v jednom. ale i tak :thanks:

nejspíš bude jen pro 1.50 kernel

1 ) pokud máš PSP Fat doinstaluj si 1.50 kernel pro svůj CFW a přepni na 1.50 v recovery

2 ) máš Slim - použij emulaci 1.50 přes timemachine

oboje v tutoriálech zde na foru

no mam slim trochu jsem vcera hledal na netu ale stejne to nejak neslo:blink:

ted jsem se dival na ten tutorial ohledne timemachine tak z toho jsem uplny deb*l:!: neni primo nejaky MAME pro slim? nebo nejaky navod pro lopaty

Jde mi hlavne o to at muzu trenovat jelikoz jsem clenem klubu elitnich hracu automatovych her nazvany "EMUX" ,a pro me je celkem malo CPS1,2 a neo-geo.....

predem DIky kazdemu za help

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

tak jsem zatím zkoušel game boy color a jede, problém je ale s romkama. Mají strašně moc různých koncovek, a hlavně při stahování je k dispozici vždy strašně moc verzí jedné hry a u každé je za názvem 10 závorek s nějakýma zkratkama a absolutně nechápu o co jde, tak nevím jestli musím stahnout všechny verze a nějak je sloučit v jednu, nebo jestli je každá jiná nebo co to vlastně znamená. uvedu příklad romek pro segu mega drive:

Road_Rash_(UE)_[c][!] ( ta snad koncovku ani nemá, je to soubor bin )

Road_Rash_(UE)_[p1][!] (ta má koncovku .gen)

nevím jestli patří k sobě nebo ne, nevím vlastně nic.

nebo

Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV00)_[!] (koncovka .smd)

Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV01)_[!]

Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV02)_[!]

Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV03)_[!]

Revenge_of_Shinobi,_The_(REV_02)_(JUE)_[R-Eur][!] (koncovka bin)

a tak je to snad se všema romkama na všechny emulatory.

pomoooc. díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu