KENtony Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 tak jsem zkousel MAME a nejak mi to nejde ,spustim emulator hodi se uvodni obrazovka pak se hodi cerna obrazovka a napise mi to the game could not be started? nevi nekdo co s tim PSP jsem si koupil hlavne kvuli MAME dik Citovat
tekken90 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 jak mam strilet u duck hunting ? :D (3hra u prvniho povidani) EDIT : a nevite jak se jmenuje ta hra jak mate tank a hrajete proti ostatnim tankum na takove mape ktera je postavena napr z cihel pancire vody atd. ? a muzete si udelat vlastni mapu .... a jeste bych rad vedel :D jak se jmenuje hra kde mate takovyho biliho panacka a delate duhy a po nich splhate nahoru a sou tam ruzny prisery :D jestli by nekdo vedel a rekl tak diky ta první se jmenuje Tank :D tak jsem zkousel MAME a nejak mi to nejde ,spustim emulator hodi se uvodni obrazovka pak se hodi cerna obrazovka a napise mi to the game could not be started? nevi nekdo co s tim PSP jsem si koupil hlavne kvuli MAME dik nejspíš bude jen pro 1.50 kernel 1 ) pokud máš PSP Fat doinstaluj si 1.50 kernel pro svůj CFW a přepni na 1.50 v recovery 2 ) máš Slim - použij emulaci 1.50 přes timemachine oboje v tutoriálech zde na foru Citovat
nekdoa Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Odesláno Září 1, 2008 tak jsem zkousel MAME a nejak mi to nejde ,spustim emulator hodi se uvodni obrazovka pak se hodi cerna obrazovka a napise mi to the game could not be started? nevi nekdo co s tim PSP jsem si koupil hlavne kvuli MAME dik to MAME je nejaky magicky, nevyznam se v tom.. kazdopadne existuji 4 dalsi ruzne emulatory, ktere emulujou "automaty": CPS1PSP CPS2PSP MVSPSP NCDPSP linky najdes, napr tady balik MVSPSP: http://www.desahogate.net/el_original/psp/psp-mvspsp-v2-3-1-neogeo-roms-rs-89282.html Citovat
pesfan Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 nevite nekdo jestli jde ulozit hra napr. pokemoni?behem hrani jsem to normalne ukladal po vypnuti byla slozka save prazdna...kdyztak dik Citovat
nekdoa Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 na jakym emulatoru to hrajes? ale vetsina emulatoru tu moznost ukladani ma. tzn neukladas v menu hry, ale v menu emulatoru Citovat
ScRyX Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 Vsetky GB hry co som zatial hral vratane pokemonov sli ukladat normalne cez menu hry, samozrejme aj funkcia save state v emulatore fungovala...skontroluj ci si v case savovania nemal zrychlenu hru/aka turbo :P(pri pkmn sa hodi ;) ), vtedy mi to sice akoze ulozilo(cez hru), ale nemal som co loadnut XD Citovat
gugoslav Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 hmm nekdy to blbe, proto to ukladam radsi dvakrat, uz se mi taky parkrat stalo ze sem prisel o save Citovat
pesfan Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 mam emulator GB color masterboy mysim...zatim diky vyzkousim coste poradili Citovat
LukES Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 hmm mam problem, ani jeden z emulatoru mi na psp nejde, vzdy kdyz to chci spustit napise mi to error a ze nemuzu hrat hru a jeste za tim cislo v zavorce, takze se nedostanu ani do vyberu ramek, mam PSP slim fm 4.05, ale zkousel sem i na 3.95 neslo to... takze se ptam, vcem je hacek??:blink::blink: Citovat
KENtony Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Odesláno Září 2, 2008 to MAME je nejaky magicky, nevyznam se v tom..kazdopadne existuji 4 dalsi ruzne emulatory, ktere emulujou "automaty": CPS1PSP CPS2PSP MVSPSP NCDPSP Tak ty prvni tri mam ale neni to ono.To bude asi tim ze v PC normalne pouzivam MAME mnohem vetsi vyber her a vsechno v jednom. ale i tak :thanks: nejspíš bude jen pro 1.50 kernel1 ) pokud máš PSP Fat doinstaluj si 1.50 kernel pro svůj CFW a přepni na 1.50 v recovery 2 ) máš Slim - použij emulaci 1.50 přes timemachine oboje v tutoriálech zde na foru no mam slim trochu jsem vcera hledal na netu ale stejne to nejak neslo:blink: ted jsem se dival na ten tutorial ohledne timemachine tak z toho jsem uplny deb*l:!: neni primo nejaky MAME pro slim? nebo nejaky navod pro lopaty Jde mi hlavne o to at muzu trenovat jelikoz jsem clenem klubu elitnich hracu automatovych her nazvany "EMUX" ,a pro me je celkem malo CPS1,2 a neo-geo..... predem DIky kazdemu za help Citovat
nekdoa Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Odesláno Září 3, 2008 ja na mame4all taky spoustu her nerozjel, imho ma docela slabou kompatibilitu s hrama.. mam stazenej balik asi 14g mame her, ale spustit na PSP lze pouze zlomek, co jsem zkousel. ale mozna taky neco delam spatne.. Citovat
hellstranger Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 Doufám, že se to tu ještě neřešilo, nikdy jsem to nenašel. Ale mám otázku jestli je nějakej emulátor na hry typu Heroes 2, kterej by je na PSP rozběhl. Citovat
Kaya Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2008 zkus dosbox pro psp tam by to melo fungovat ale nejsem si jisty pac ja jsem dosbox na mem psp nerozchodil,chtelo by to podrobny navod jak na to:) jedna se o emulaci stareho DOSu Citovat
KennyCZ Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Doma zkusím, jestli se v DOSboxu rozjede nějaký Heroes a dám Ti vědět ;) Citovat
pepe55 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Tady mate Heroes of Might and Magic v češtině http://console-forum.net/showthread.php?t=33245 Citovat
netw0r Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2008 fungujou ty emulatory na PSP bez flashe,unbricku atd?? Citovat
NexusWright Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2008 Bez flashe nefungují... Jsou na cfw. Citovat
conter Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2008 fungujou ty emulatory na PSP bez flashe,unbricku atd?? Bohužel...jsou to Homebrew aplikace, které rozběhneš jen na PSP s CFW... (návod pro začátečníky)...ale není problém si sehnat někoho v mapě flasherů a nechat si PSP flashnout,pokud nemás desku TA-088v3 :D Vše najdeš v sekci PSP a je to nastaveno jak důležité;) Citovat
Nikopol Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2008 Sice žádný z těch emulátorů nepoužiju, ale moc se mi líbilo "to povídání" :-D okolo...proto dávám palec...rád jsem si početl... Citovat
honza-m Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2008 Jdou ty emulátory i u nepředělaného psp?:blink: Rád bych si taky zahrál takového maria :psp: :bash: edit: jejda sorry ono už to tu je :-p Citovat
Molda22 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2008 tak jsem zatím zkoušel game boy color a jede, problém je ale s romkama. Mají strašně moc různých koncovek, a hlavně při stahování je k dispozici vždy strašně moc verzí jedné hry a u každé je za názvem 10 závorek s nějakýma zkratkama a absolutně nechápu o co jde, tak nevím jestli musím stahnout všechny verze a nějak je sloučit v jednu, nebo jestli je každá jiná nebo co to vlastně znamená. uvedu příklad romek pro segu mega drive: Road_Rash_(UE)_[c][!] ( ta snad koncovku ani nemá, je to soubor bin ) Road_Rash_(UE)_[p1][!] (ta má koncovku .gen) nevím jestli patří k sobě nebo ne, nevím vlastně nic. nebo Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV00)_[!] (koncovka .smd) Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV01)_[!] Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV02)_[!] Revenge_of_Shinobi,_The_(W)_(REV03)_[!] Revenge_of_Shinobi,_The_(REV_02)_(JUE)_[R-Eur][!] (koncovka bin) a tak je to snad se všema romkama na všechny emulatory. pomoooc. díky Citovat
nekdoa Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2008 http://www.gp32x.com/board/lofiversion/index.php/t25591.html Citovat
Molda22 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2008 Díky moc, ale ještě se objevil jeden závažnější problém. Když zapnu emulátor NES, tak se zapne v pořádku, ale při výběru romek nikde není složka s tím emulátorem ani romkama, zkoušel jsem to hodit do GAME i do GAME150 a pořád nic. nevíte někdo co s tím?díky Citovat
Senpu Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2008 Díky moc, ale ještě se objevil jeden závažnější problém. Když zapnu emulátor NES, tak se zapne v pořádku, ale při výběru romek nikde není složka s tím emulátorem ani romkama, zkoušel jsem to hodit do GAME i do GAME150 a pořád nic. nevíte někdo co s tím?díky Doufam ze ti ta moje rada pomohla ;) Citovat
kweensey Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 Za ten GBA emulator thx, Maria na PSP shanim uz dyl a toto je nejlepsi, ktereho jsem kdy hral.. :) Jenom me mrzi, ze na PSP nejak nezemuluju New Super Mario Bros. na NDS.. Ale ta trojka je taky celkem dobra a uz ji hraju cele dva dny vkuse.. :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.