matyas4416 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 na PSP mam napsane 6.35 PRO... :D podrobneji nevim :D jak to zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 Koukni se, jestli jsi ty emulátory nedal do více složek musí to být PSP/GAME/emulátorxxxx a v této složce soubory emulátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Únor 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2012 ja to mam: x/psp/game a tam jsem nakopiroval vse z toho zipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyas4416 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Ok tenhle problem mam za sebou ;-) ale ted kdyz zapnu jakoukoliv hru tak mi to ukazuje tri malinky obrazovky misto jedny velky... zkousel jsem to prenastavit v menu/graphics and sound options, ale porad to tak zustalo... jedna z tech obrazovek je mala ale je v pohode, ty dalsi dve zrnej... diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.