fldr Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jaké dvě hry jsou v současné době ke stáhnutí na Xbox Live zdarma? Jde to někde zjistit? Případně jaké hry budou následovat? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_with_Gold_games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fldr Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Děkuji moc :) Chtěl bych se zeptat ještě na jednu věc :) dočetl jsem se tady, že když mi gold členství vyprší, nemůžu dále hrát staženou hru. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 U Xbox One to tak je (stejně jako např. u systémů Playstation). Výjimkou je X360, kde hry z Gold členství zůstávají i po vypršení předplatného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fldr Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Děkuji moc :) ale, před chvílí jsem si psal v chatu s nějakým z podpory z xboxu a tam mi říkali, že pokud hra nevyžaduje režim online tak ji můžu hrát i po vypršení členství :/ tak tomu nerozumím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 11, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Tak to ti možná .... trochu kecal. http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=hry-z-akce-games-with-gold-na-xbox-one-budou-fungovat-trochu-odlisne-179749 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 11, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Je to skutečně tak, jak píše drak3go, viz. FAQ na stránkách Xbox Live: http://support.xbox.com/cs-CZ/my-account/xbox-live-membership/games-with-gold-faq Mohu si pak hry nechat?Na konzoli Xbox One je můžete hrát tak dlouho, dokud budete mít aktivní zlaté předplatné služby Xbox Live. Bezplatné hry pro konzoli Xbox 360 si můžete ponechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fldr Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Děkuji Vám mnohokrát :) už v tom mám jasno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fldr
Zdravím všechny,
chtěl bych se zeptat, jaké dvě hry jsou v současné době ke stáhnutí na Xbox Live zdarma? Jde to někde zjistit? Případně jaké hry budou následovat?
Díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.