kasaco10 Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Taky jsem ted zacal prvne hrat Ultimate. Tak si to tepr zacinam osahavat. Kameru mam klasiku. Zkousel jsem zmenit, ale nejak me to nesedelo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 já musel FUT vypnout asi po 20. pokusu si uspořádat tým, co mi to prostě nejde uložit, tak to jebu. jinak dávám si online zápasy s lidma. to mě baví, i když dostávám na perdelku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Tak mě napadá, co dát nějakej turnájek? C-F champion, atp :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Můžeme.. v sobotu večer kdo by měl zájem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheva_cze Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 klidně bych se přidal v sobotu večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Staci jen vymyslet turnaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Tak můžu říct, že je tohle skvělá hra, ale už mě docela vytáčejí tyčky. Fakt není normální abych měl za zápas tři tyče. A taky rohy jsou teď docela pěkně blbě udělaný. Buď centr chytne golman nebo když nechcu aby ho nechytl tak to člověk musí kopnout od něho dost daleko což prakticky znemožňuje dát gól hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 já bych dal nějaký ty zápasy spíš v neděli, v sobotu chci trošku zapojit sociální život :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triniti Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Ahoj, pořídil jsme FIFU 16 deluxe, naistaloval jsme to z disku, zadal redeem code ....objevila se mi ikona fifa16 delexe ---- continue ...skočilo mi to do menu, nic to nedonahrálo a tvářilo se to stále jen jako FIFA 16. Podruhé už redeem zadat nemohu (píše mi to, že už jsem ho použil) Tváří se to stále jako FIFA16 ...netušíte co dál? Na account.sonyentertainmentnetwork.com ve složce media mám napsáno, že jsme aktivovat deluxe verzi. Musí se něco donahrát anebo to jen zpřístupní ty bonusy ve FIFě? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Tu deluxe verzi vubec od normalni nepoznas. Akorat dostanes Messiho na hostovani a semtam nejake dva zlate balicky. :-) Jinak na prvni pohled rozdil nenajdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Tak můžu říct, že je tohle skvělá hra, ale už mě docela vytáčejí tyčky. Fakt není normální abych měl za zápas tři tyče. A taky rohy jsou teď docela pěkně blbě udělaný. Buď centr chytne golman nebo když nechcu aby ho nechytl tak to člověk musí kopnout od něho dost daleko což prakticky znemožňuje dát gól hlavou. JJ, sqělá hra, kde proti 5-4-1 park the bus nejdete vstrelit gol. :) Pripomina mi to Recke vitezstvi na Euru. :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Ahoj, pořídil jsme FIFU 16 deluxe, naistaloval jsme to z disku, zadal redeem code ....objevila se mi ikona fifa16 delexe ---- continue ...skočilo mi to do menu, nic to nedonahrálo a tvářilo se to stále jen jako FIFA 16. Podruhé už redeem zadat nemohu (píše mi to, že už jsem ho použil) Tváří se to stále jako FIFA16 ...netušíte co dál? Na account.sonyentertainmentnetwork.com ve složce media mám napsáno, že jsme aktivovat deluxe verzi. Musí se něco donahrát anebo to jen zpřístupní ty bonusy ve FIFě? Dík Tady se podívej : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 mate nejaky zaruceny zpusob jak obchodovat? Vzdycky jsem v plusu max 200-300 coins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Ja bych chtel spis poradit proc kdyz si chci dat online přátelak s kamaradem tak mě to pise chyba spojeni a mu to napise kdyz mi posle pozvanku ze jsem hru opustil. Kdyz dame kooperaci tak to normalne jde. Zkouseli jsme to nekolikrat. Dělalo neco podobneho i nhl 14 na xboxu take jsem se s kamaradem nemohl spojit a kdyz jo tak na 20tej pokus. Proc to tam davaji kdyz to nefunguje ? hlavne ze premko stoji penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Bagster - Fifu UT hraji teď poprvé ale mě teda přijde docela zbytečné kupovat ty gold packy, ze začátku jsem to kupoval jak pominutý abych udělal "nějaký" tým, je to hodně o štěstí chytit něco lepšího. Soustřeď spíše na kupovaní jednotlivých hráčů na přestupovém trhu. Můžeš kupovat formou aukce a prodávat pak za kup teď z obratem, mě se tak povedlo otočit pár hráčů, není to ale nic závratného. Spíše se soustředím na hraní divize ve hře pro jednoho hráče než pak nastoupím do onlinu ať mám něco schopného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Taky mám divný rproblém se spojením. Odehrál jsem už hromadu zápasu online, jak FUT, tak normálních a vše vždy bez problému. Ale ted na jedné lize je FUT turnaje a nejde mi hrát doma / tedy pozvat hráče na zápas. Je to FUT přátelák s lidma, které má člověk v přátelích přes pozvanku. SPojíme se, vybereme dresy, taktiku a když to potvrdíme tak mi to napíše že spojení přerušeno, odečte mi to kontrakty hráčům a konec. Pokaždé. Když někdo pozve mě tak v pohodě. Přitom jak jsem říkal, odehráno už mám desítky zápasů proti normal nahodnym lidem a nikdy nebyl problém. Neví někdo co s tím? Jo a dá se nějak zpracovat centr s výskokem? Myslím, abych míč jen zpracoval výskokem třeba na prsa a nehlavičkoval dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Ja mel taky problem s kamosem. Porad to padalo. Tak to vyresil nejak s Routrem, rikal ze jde prohodit Router a pak pohoda hned na poprve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 jak máte nastavené ovládání nějak mi to bránění příjde složitější než minulé ročníky každý mi pak projde moc lechce obranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Neměnil jsem ovládání, a bránění mi přijde lehčí právě :D ... je to dost možná jen o zvyku :). I když je fakt, že hraju teprve taky na světovou třídu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Taky mám divný rproblém se spojením. Odehrál jsem už hromadu zápasu online, jak FUT, tak normálních a vše vždy bez problému. Ale ted na jedné lize je FUT turnaje a nejde mi hrát doma / tedy pozvat hráče na zápas. Je to FUT přátelák s lidma, které má člověk v přátelích přes pozvanku. SPojíme se, vybereme dresy, taktiku a když to potvrdíme tak mi to napíše že spojení přerušeno, odečte mi to kontrakty hráčům a konec. Pokaždé. Když někdo pozve mě tak v pohodě. Přitom jak jsem říkal, odehráno už mám desítky zápasů proti normal nahodnym lidem a nikdy nebyl problém. Neví někdo co s tím?Jo a dá se nějak zpracovat centr s výskokem? Myslím, abych míč jen zpracoval výskokem třeba na prsa a nehlavičkoval dál? Před tím dost blbnuli servery EA, teď už vyšel update a od té doby bez problému, zkontroluj jsi každopádně NAT type svého připojení. Co se týče zpracovaní tak podle mě stačí naběhnout na balón, automaticky mi to zpracuje, pokud hlavičkuješ dál tak nemačkej při zpracovaní X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Neměnil jsem ovládání, a bránění mi přijde lehčí právě :D ... je to dost možná jen o zvyku :). I když je fakt, že hraju teprve taky na světovou třídu :D Já jsem zkusil ovládaní předělat na vlastní dle známého FIFA hráče "Krasi" na yt má tutoriály a musím říct že se brání a ovládá hra celkově lépe. Sprint mám tedy na R1 a stínovaní při obraně R2, takže jsi naběhnu před útočníka, poté držím R1 + R2 sprintuji a zárověn stínuji. Dále když chci zdvojenou obranu tak držím L1 a naběhneme k útočníkovi 2 obránci a to už se dá mnohem snadněji vykrýt. Míč pak vypíchnu bez faulu , nebo dám skluz na balón. Hraju teprve 6 divizi FUT SP , takže defakto začínám, hlavně mám strašný problém se dostat přes bránícího počítačem ovládaného soupeře, ty výsledky jsou pořád 1-0 , 0-0 , 1-1 atd. obtížnost profesionál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Zdravím, FIFA 16 z PS Store má českou lokalizaci? Co jsem se díval na informace ke hře na storu, tak mezi subtitles čeština nebyla, někdo mi zase tvrdil, že tam české titulky jsou, tak nevím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Mam hru ze storu a ano, hra cz obsahuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidzi8 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Ahoj, kdyby jsi me nekdo chtel pridat do pratel tak muj nick: Fidzi8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 čus všiml jsem si že hodně týmu v premier league nemá na dresech sponzory nevíte někdo bude to v nějakem updatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.