Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Čas na hraní PS4

Otázka

Odesláno

Ahoj, mam dotaz. Jak casto hrajete? Uvazuji o navratu ke konzoli - nyni PS4 (driv velky hrac spis sportovni hry,ale i exkluzivky). Jsem ridic z povolani v mhd, takze cas byva jen o vikendu (prakticky), ale mam pritelkyni, psa a rikam si, zda bych to vyuzil a nebylo by to jen na okrasu :) moc me lakaji exkluzivky a hl s fifou nebo peskem.

diky za zkusenosti jak se Treba tvari vase pritelkyne kdyz sednete k tv misto k ni

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

hustacky obrazky...

kompromis se urco najde :)

ty urco povazujes za zbytecnost ja nevim, treba to ze de s kamoskama kupovat na cely odpoledne hadry bo nejaky kabelky bo jiny kramy, a po celym odpoledni se vrati s jednou věcí...

dělám na směny, někdy mezi směnama nejsem doma, na to mam vitu a hry z pluska do ní takze finančně to nic skoro nestojí občas koupim něco ve slevě

na ps4 toho nevychází zas tolik aby si to porůznu nestihnul odehrát :) a o to víc si můžeš počkat na slevy...

kdyz ona má dámskou jízdu a tobe se treba nechce na pivo bo tak určo to vyuzijes.. zas tolik casu to nebere vetsina her je do 10 hodin na kompletni dohrani vcetne posbirani vetsiny veci, achievmentu a tak

pritelku hrani taky nejak moc nebere, ale tak kdyz u toho nesedim celej den a rozumne se to zkombinuje tak neni problem, jak sem psal vejs.. ona ma taky haldu pro me nepochopitelnejch cinosti kery sou podle me uplne zbytecny :D

Upraveno uživatelem aaischa
  • 0
Odesláno

No.. Já ze začátku kupoval i hry který jdou hrát ve dvou, abysme mohli ten čas při hraní trávit spolu, po pár měsících z toho ale sešlo a hraní přítelkyni prostě nebaví a radši dělá něco jinýho. Ale jinak problém s tim nemá, samozřejmě nic se nesmí přehánět, takže bych nedoporučoval, když si psal víkendy volný, to brát že 48 hodin je tvejch na hraní :D. Si s ní promluv a uvidíš jak to bude brát.

• 0
Odesláno

draku, u toho druhého obrázku jim ještě něco překáží :D

Jinak Zaky, jsem majitel menší stavební firmy a na hraní si vždy najdu čas. Někdy se k ps4 dostanu třeba na půlhodinku za tři dny, jindy třeba i pár hodin denně. Dřív jsem třeba každý večer chodil na pívo, takto chodím jen jednou za pár dní. Bývalka byla nakonec ráda, že mne má po večerech většinou doma a společenský život se taky stíhal bez problémů. No a to, že je už bývalá maželka je důsledkem jiných okolnoostí. A můj pes běhá venku po zahradě a hlídá barák :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu