Buladog Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Jééj tak to brzo skončilo, užil jsem jsi to hra mě bavila, co se týče negativů tak určitě grafika chtěla ještě doladit (vyhlazovaní a šum) načítaní textur, stejně tak i chovaní AI traffic a otravné policie, spawny aut. Online byl dost nestabilní. Ovládaní aut je lehce odlišný od jiných her, dle mě až zbytečně moc nastavení. Možná trochu přehledněji udělat in-game telefon, kde se musí celkem složitě hledat co nového přibylo atd. Příběh hrané scény, in game prolínání a zpracovaní moc pěkné. Zvuky krásně sedí, ekvalizér šlape. Trochu mě mrzí že není den/noc, že je to čistě soustředěno na noční ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Me este vadilo ze skoro porad prsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 jak to tak čtu tak zustanu věrný The Crew :) uvidíme co přinese Listopadové DLC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Beta je vždy v plenkách nicméně NFS je lehká pračka peněz tudíž nepočítám stím že se něco razantně změní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silentblok Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Beta v plenkách už tolik není, nicméně to, co nám EA půjčili už byla Pre-Release Beta. Takže tam zrovna moc změn už, bohužel, neočekávám. Dokonce existuje oficiální fórum, pro hráče bety a jak jsem koukal, spousta z nich se tam ani nedostane. Já taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Doumfám že teda aspoň potom bude demo ke stažení. Já přístup do bety neměl a proto nemůžu soudit. Ale myslím že na The Crew to mít nebude (možná tak graficky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 No když vezmu z crew jízdní model tak ten je strasnej oproti tomuhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Já nevím mě třeba ten jízdní model co se týče řízení vyhovuje... je to podobné jako v Motorstormu kterej sem miloval. Horší už jsou ty kolize ale o to mi až tak nejde, stejně už moc nenarážím. Uvidíme jestli ve Wild Runu s příchodem nový grafiky trochu upraví i kolize atd. Každopádně mě to nehorázně baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Vydával vám v betaverzi repráček Dualshocku 4 nějaké zvuky ze hry. např když zvoní telefon nebo když policie mluví do vysílačky ?? Nebo něco takového? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Matně si vzpomínám, že nic takového se nedělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Taky myslim ne ale mozna to tam nacpou protoze se tam porad telefonuje :D jinak ja to mam stejne vypli sem se akorat vzdycky leknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 O této hře mám dilema esi koupit nebo ne :( osobně mám raději NFS typu shift , pro street - ovšem pokud tvůrci slíbí to co napsali už dávno, že to bude návrat ke kořenům typu Underground 2 tak jsem na vážkách ... doufám v DEMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 No jelikož byla closed beta nejsem si jistej, že vydají demo. Ovšem nikdo to ani nevyvrátil ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Shifty sem hral hodne hlavne ky ty me bavili asi nejvic :) A tohle sem mel moznost hrat betu a me se to hodne libilo i ovladani aut atd ale tot muj nazor a mam to uz i objednany a zaplaceny tu hru proste chci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 Demo urcite nebude. Osobne cekam na recenze, az pote se o koupi rozhodnu. Serii NFS mam rad, ale beta me na 100% o koupi nepresvedcila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2015 škoda, že není pohled z kokpitu... pokud to nějaká závodní hra nemá, tak to bez toho ani nehraju :/ Shifty 2 jsem si nedávno znovu nainstaloval i ted je to pěkná a dobrá hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Tohle je opravdu arkáda... ten jízdní model není úplně reálný viz. drifty, takový driveclub je oproti tomu mnohem propracovanější , reálnější. Nfs se spíše soustřední na grafiku aut samotných a jejich vylepšení. Hra tě musí každopádně bavit, oslovit. Plnou palbu za hru nedám, počkám jsi a koupím to později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Tak už jsou venku první hodnocení: http://goo.gl/ZtK3WN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Tak odehrano cca 3 hodiny a muzu rict ze za mne maj plus.navrat k undregroud,hezkej vizual.ovladani nesedne kazdymu ale po chvily si nato clovek zvykne a pohoda.jediny minus je nonstop online a nemoznost pauznout hru.nikdo od toho nemuze cekat forzu/gt/driveclub ale jako arkadovka na odreagovani a vyvblbnuti super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Tak dnes mi to dorazilo. Už ani nepamatuji u jaké hry jsem po prvním spuštění vybil ovladač, spokojenost. Kdyby chtěl někdo založit crew budu jen rád :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Tak co na to rikate ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2015 Bavi me to :D ale jeto vec nazoru chybel mi dost tuning v poslednich hrach :) kdyby neco tak si me pridejte at tam mam nejaky casy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Neví někdo jak udělat to když si dávám polepy na auto, tak když si dám na jednu stranu, aby se mi udělal totožně i na druhé? Nikdy to netrefím přesně stejně jako barvu nemůžu nikdy udělat stejnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 To bych řekl že nejde což je škoda je to logicky možná to opraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Tak snad to co nejdřív dodělají. Stejně mě štve barva. Chci udělat několik polepů stejné barvy a nejde to a musím to zkoušet aby to vypadalo co nejpodobněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.