kasaco10 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Bohuzel nejde udelat totozne polep na druhe strane. Treba to dodelaj... Jinak jsem spokojen, jen si to musim osahat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Jde vam taky potichu zvuk ve hre?vse mam naplno a hraje to tak o 50% min nez ostatni hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Jako treba hodne divny,ze pri rozjezdu se hudba podle rychlosti auta presouva do zadnich reproduktoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Spadly jim servery :D 2x mě ta hra vykopla, a teď už nejde spustit vůbec. Cannot find server. Please try again Docela fajnová hra, ale nejvíc mě štve že hra musí být neustále on-line, soundtrack není můj šálek čaje a nejhorší je že soupeři si jezdí rychle jak chtějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamony Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 (upraveno) Tak jsem hral asi 15 min a ted se tam nemuzu vubec pripojit. Prvni moje dojmy, krom toho ze to nemuzu hrat jsou, ze to je pekna sracka. Nejde nastavit manualni razeni a skutecne se obavam toho, ze to nebude mit ani podporu volantu.... Pokud budu muset absolvovat znovu celej zacatek s videama, tak budu fakt nas...... a to ze to nejde pauznout, kde to jsme? To vypada na vyhozenejch 1600... Upraveno Listopad 6, 2015 uživatelem hamony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Tak jsem hral asi 15 min a ted se tam nemuzu vubec pripojit. Prvni moje dojmy, krom toho ze to nemuzu hrat jsou, ze to je pekna sracka. Nejde nastavit manualni razeni a skutecne se obavam toho, ze to nebude mit ani podporu volantu....Pokud budu muset absolvovat znovu celej zacatek s videama, tak budu fakt nas...... a to ze to nejde pauznout, kde to jsme? To vypada na vyhozenejch 1600... Videa absolvovat určitě nebudeš, hra se ukládá automaticky ale nevím kam. Na HDD save není. Sracka to není, je třeba tomu příjít na chuť. Baví mě driftování, nejvíc mi ten jízdní model připomíná Burnout Paradise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Tak co pánové nedáme nějakou crew? Jestli se to rozjede můžeme dnes dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roske Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Hraju a nick je roskebmwcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Zrcadlení polepů bude prý ještě tento měsíc v patchi. Což mě ale vadí je absence změny barvy u hodně polepů ( i některé pruhy to nemají povolené) a změna barev u více barevných polepů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 to akoze sa na ziadnom aute nedaju vymenit predne a zadne svetla ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 No na tom sem taky cekal rikam udelam si nato lvl at to muzu zmenit a ono ejhle a dalsich x veci nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Jak to tak čtu, tak mám jasno = Tuhle hru si za plnou palbu nekoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Ta hudba je spatna, taky to mam na MAX a je to hodne slabe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Právě dohráno za 22 hodin. Není to špatná hra, ale čekal jsem víc. Velké + že se vrátilo BMW M3 E46 jinak bych to ani nedohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 http://www.needforspeed.com/en_GB/news/future-plans?utm_campaign=nfs-social-global-ic-fb-web-underthehood1-11122015-fb-prev-site-lnch&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=nfs-social-global-ic-fb-web-underthehood1-11122015-fb-prev-site-lnch&cid=47984&ts=1447429512720&sf42401701=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 nevite kde stahnout soundtrack?nekdo tu rikal ze ma potichu hudbu,no kuci musite si koupit sound system do auta pak je to jina:) aspon ume to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Na Spotify je dostupnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 http://www.zing.cz/novinky/29014/poslechnete-si-vybrane-skladby-ze-soundtracku-need-for-speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 jo jo diky za ochotu ale uz sem ho nasel celej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 zajtra vychadza prvy update , ktory prida nove auta ( Hoonicom Kena Blocka a Morohoshiho Lamborghini Diablo SV ) , neony (zatial len pre Lambo) , 3 nove trofeje atd .... viac tu http://www.needforspeed.com/en_GB/news/uth02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Právě dohráno za 22 hodin. Není to špatná hra, ale čekal jsem víc. Velké + že se vrátilo BMW M3 E46 jinak bych to ani nedohrál. 22h herní doba ?? to tě asi NFS moc nebavilo co ? Když dokončíš hlavní příběhovou linii je ve hře zábava ? Má to smysl vůbec hrát dál ? Co online závody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Ja mam za sebou asi 5 hodin..prvni hodinu sem teda mel dcla vztek nez sem se naucil po driveclubu jak se tady auto ovlada apod. Ale od te doby moje radost ze hry roste a dal bych ji i tech 7/10 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 (upraveno) Co se mi nelibí : výběr aut: chybí např mercedes AMG, Audi, Alfa R, Peugeot atd. 4 Lamba mě nějak nezaujali, zde preferuji spíše běžné auta od supersportů ty patří do forzy ! Tuning: světla, zrcátka atd. mi zatím nešli u žádného auta změnit ? ocenil bych širší možnosti. Soundtrack: je tak půl na půl , některé tracky se mi libí ale zbytek mě nezaujal. Policie, AI: kámen úrazu, na tomhle mohla EA sakra zapracovat, policie je ve městě velice zřídka a pokud na ni narazíte není problém jim ujet. Auta které jezdí ve městě zničeho nic mizí v textuře nebo se nesmyslně spawnují. Město je poloprázdné ? Crew online: když závodím s přáteli drift nevidím jejich score. je to celé nedodělané, od bety se téměř nic nezměnilo, prázdné město, hloupé AI, snadná policie, catchup systém závodění, malé možnosti tuningu, krátký nezáživný story mód. takže hodnocení 4/10 je docela dost objektivní a souhlasím. Hra tě především musí bavit, Driveclub se mi nelibil, The Crew jsem nehrál. NFS je pro mě i tak nejzábavnější závodní hra. Škoda je že po cca 20-30h hraní to hodně omrzí a hru jsi spustíte když bude u váš třeba kámoš. Upraveno Prosinec 7, 2015 uživatelem Buladog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Souhlasim Policie by mohla byt lepsi. Tohle je fakt jednoduche. Hlavne posileni policie celkem trva dlouho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dhoonza Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2015 Prosím prosím nevíte někdo, kde se nastavuje jazyk titulků nebo dabingu? Má tam být i polština jak píšou na PS store. V nastavení hry jsem nic nenašel, tak kde to mám hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.