Core. Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Ahoj koupil jsem si před týdnem herní konzoli Xbox One a zjistil jsem že trafo poměrně dost hučí je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Já si to myslel taky, ale pak jsem zjistil že mě hučí v klacku když okolo procházela stará v tangách. Záleží jak moc ti to hučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 :d :d :d :d :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Zkus jinej okruh zasuvek ( pokud mas starou elektriku v baraku )huci to i kdyz mas konzoli vypnutou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Zkus jinej okruh zasuvek ( pokud mas starou elektriku v baraku )huci to i kdyz mas konzoli vypnutou? Bydlím v paneláku a hučí i když je konzole vypnutá. Strejda999 ty seš vůl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Tak předně pokud ti jakákoliv elektronika hučí, je s ní asi něco špatně. A zahřívá se ti i ta trafotihla? Mě se takhle před xy lety zahřívalo a hučelo trafo u vietnamských kazetkových tv her a jednoho krásného dne se z trafa zakouřilo, zasmrdělo a bylo po něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Ahoj koupil jsem si před týdnem herní konzoli Xbox One a zjistil jsem že trafo poměrně dost hučí je to normální? V trafu je chlazením takže "nějaké zvuky" to vydávat bude. Každý má jiný práh vnímání hlasitosti a tak je těžké ti odpovědět, jestli tak jak to hučí tobě je nebo není "normální". Na druhou stranu buď rád, že ti hučí jen v trafu. Kdybys měl PS4, tak ti hučí celá konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Moje napajeci cihla je uplne ticha. Muze na to mit vliv nejake ruseni v siti. Zkusil bych to napajeni zapojit do jinyho okruhu doma nebo nekde u sousedky :) a uvidis jestli bude hucet i tam a jestli jo, tak si kup vypinaci zasuvku ( delaj se i na dalkac ) a mas po huceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 (upraveno) blablabla- ps4 celá hučí-zajímají mne problémy Vaší uplně nejlepší konzole a to jsem našel-Pokud je napájecí zdroj nadměrně hlučný, je možné, že používáte prodlužovací kabel se zásuvkami nebo přepěťovou ochranu, které jsou přetížené. Zapojte napájecí zdroj přímo do zásuvky v místnosti a ověřte, zda problém trvá. ...jinak na netu je toho dost o tom hučení....a taky jsem se dočetl že u vypnuté konzole je vyplý i ten ventilátorek....jelikož se v tom kapánek vyznám-mohlo by to dělat i to samotné trafo- třeba uvolněné vinutí může vibrovat a vydávat takový divný zvuk.... Upraveno Říjen 4, 2015 uživatelem okajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CoreCZ Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 blablabla- ps4 celá hučí-zajímají mne problémy Vaší uplně nejlepší konzole a to jsem našel-Pokud je napájecí zdroj nadměrně hlučný, je možné, že používáte prodlužovací kabel se zásuvkami nebo přepěťovou ochranu, které jsou přetížené. Zapojte napájecí zdroj přímo do zásuvky v místnosti a ověřte, zda problém trvá. ...jinak na netu je toho dost o tom hučení....a taky jsem se dočetl že u vypnuté konzole je vyplý i ten ventilátorek....jelikož se v tom kapánek vyznám-mohlo by to dělat i to samotné trafo- třeba uvolněné vinutí může vibrovat a vydávat takový divný zvuk.... Trafo hučí i při vypnuté konzoli každopádně skusim zapojit jinam z prodlužovací šňůry díky. PS4 jsem měl tak vím jak jsou hlučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 ideální by bylo navštivit nějakého kolegu co má stejnou konzoli a vyzkoušet co to dělá u něho, popřípadě zkusit jeho či jiné trafo ale asi ta možnost není,hm .......pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 (upraveno) Tak tady se primo pise http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/system/about-power-supply ze za normalnich okolnosti vydava ventilator ve zdroji bzucivy zvuk. Zkus si to procist treba ti to helfne. Jo a pokud ti na zdroji po vypnuti konzole sviti bile svetlo tak zdroj je porad v provozu, kdyz sviti oranzove svetlo na zdroji, tak je vyplej i zdroj a tim padem by nemel hucet a ani nic podobneho. Upraveno Říjen 5, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Díky pročtu to, hlučnost je 26DB (ddecibel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Koupil jsem verzi s větším diskem není to zbytečné? Dají se hry nějak uložit a hrát bez DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 I 1TB ti bude casem malo a budes promazavat, hry nainstalujes normalne na hdd ale ke spusteni budes potrebovat vlozit disk do mechaniky. Bez DVD jdou hrat jen digitalne zakoupene hry ze storu a nebo kdyz koupis nekde kod ke stazeni hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Díky bohu že mám PS4, ta hučí celá a já nemusím řešit takový záležitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Takže říkáš že klasická verze s 500Gb je málo? Přemýšlel jsem o vrácení herní konzole s forzou (modré) protože mi Forza nebaví a nehraju ji. A že koupím klasickou verzy + FIFA 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 500GB to mas cca na 12-15 aaa her. Edice s Forzou 6 ma 1TB disk. Neni problem pripojit ke konzoli prez usb 3.0 hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 (upraveno) 12 ani 15 her? Pochybuju že jich tam budu někdy tolik mít :-) Jde mi jen o to že Forza nehraju a Fifu bych chtěl. Jde nějak uložit postup ve hře třeba na externí disk v případě přechodu na jinou konzoli? A jak je to s forzou když už jsem kód na stažení uplatnil? Jde prodat nebo je pouze pro tuto konzoli? Upraveno Říjen 7, 2015 uživatelem CORE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 (upraveno) Postup her se Ti uklada automaticky na cloud, takze kdyz se prihlasis na svuj ucet kdekoliv na jiny konzoli, tak se ti to natahne z cloudu. Plati to samozrejme jen pokud je konzole v online rezimu. Tu Forzu muzes maximalne prodat s uctem na kterym si uplatnil kod. Jinak je v prodeji s konzoli bezcenna. Upraveno Říjen 7, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Díky takže kdybych konzoli s forzou vrátil a pak si koupil jakoukoliv jinou a přihlásil se na založený účet tak bych tam měl i forzu? Co by na to říkali na reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Že jsi typický čech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Že jsi typický čech ;) Nechápu co tím myslíš :-) Mě jde spíš o to co by říkal na Forzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Podle me to nevemou zpet, protoze jsi pouzil ten kod a z toho plyne, ze uz nevratis kompletni baleni. Presne tak, uz mas Forzu "zakoupenou" na profilu. Takze aby bylo vse jak ma, musel by jsi sehnat to bundle baleni digitalni verze Forzy a pote vratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Core. Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 To jsem si myslel škoda Forza 6 mi vůbec nebaví :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Jsi si mel koupit rovnou baleni s Fifou, tahle limitovana Forza 6 edice je pro fanousky, uz jen pro vzhled, ktery jen tak do vetsiny obyvaku "nezapadne". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Core.
Ahoj koupil jsem si před týdnem herní konzoli Xbox One a zjistil jsem že trafo poměrně dost hučí je to normální?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.