Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ceska recenze:

http://www.eurogamer.cz/articles/2015-10-23-recenze-assassins-creed-syndicate

Prvni recenze vypadaji dobre:

http://www.psu.com/news/28433/Assassins-Creed-Syndicate-review-round-up

GameSpot - 9/10

God is a Geek - 9/10

Game Informer 9/10

Polygon - 8.5/10

IGN - 8.2/10

Dealspawn - 8/10

DigitalSpy - 4/5

Upraveno uživatelem tofi
Odesláno

herní serii Assasins creed mám rád a těšil na další pokračovaní. hra je již dostupná , měl jsem možnost vidět i herní gameplay videa a působí to na mě promakaněji než Unity. Sice na stránce redit už se objevil topic kde se postují glitche, bugy atd. a že jich není zrovna málo... taky o tom svědčí okamžité 2 standlone patche po vydaní hry.

Ubisoft prohlásil že se poučil z nedokonalosti dílu Unity a Syndicate bude propracovanější, zatím to tak tedy vypadá uvidíííme :)

Co mě mrzí je uplná abscence multiplayer režimu, hra je čistě pro singleplayer.. (Coop v Unity mě bavil, bylo to příjemné zpestření hry).

No a v neposlední řadě, jistě spoustu hráčů ocení kompletně přeloženou hru do češtiny.

Odesláno
Odesláno (upraveno)
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-assassins-creed-syndicate-performance-analysis

Overall, it feels like Syndicate is a very positive step in the right direction.

Stability isn't perfect, but there's no longer the sense that bugs, glitches and oddities actively intrude on the gameplay experience.

Konečně česká recenze a bez pozlátka. Prý skoro žádné bugy a podobně. Recenzent na Bonuswebu, tvrdí pravý opak. Citace: Problémem je, že retardovaná umělá inteligence jde ruku v ruce s všemožnými bugy a grafickými glitchi, kterých je Syndicate plný. S podivem musím konstatovat, že jsem narazil na více chyb než během času, který jsem strávil s Unity.

Nevím kolik Eurogameru platí, ale nebude to asi málo :) Série Assassin's Creed, je už dávno v háji a je třeba si na to zvyknout...

http://bonusweb.idnes.cz/assassin-s-creed-syndicate-recenze-dta-/Recenze.aspx?c=A151101_125906_bw-ps4-recenze_bze

Upraveno uživatelem Susperian
Odesláno

Mám tam odehráno cca 15 hodin a za celou dobu jsem narazil na jeden bug, když nepřítel propadl texturou. Umělá inteligence je takřka to samé jako v Unity, rozhodně nic hrozného. Příběh není nic světoborného, takový průměr, ale jestli někdo od Assassins Creed čekal opak, tak je hodně naivní. A dvojce hlavních postav mě velmi mile překvapila tím, jaký je mezi nimi kontrast, jak používají humor a jak jsou, alespoň v rámci herního světa, originální.

Takže bych doporučil si hru minimálně pár hodin zahrát, vyzkoušet pár misí, jak hlavních, tak vedlejších, projít si krásně udělaný Londýn a potom si udělat názor. Rozhodně je to lepší, než spekulovat, která recenze je zaplacená a dělat si názor na hru jen podle těch negativních.

Odesláno

Tak o tom žádná, že si člověk musí hru zahrát, ale anižbych si ji zahrál, vím, že to bude průser, protože mě bavily jen první dva díly a zhruba polovina příběhu v Black Flag. Unity byla katastrofa po všech stránkách a ta recyklace, kterou Ubisoft dělá je už pro mě neůnosná. Ve všech recenzích je, že to není nic nového, takže pro mě už automaticky průser. Jde, ale o to, že lidi budou tenhle hrozný marketing, nebo co to je podoporovat, ikdyby to byla úplná sračka. Přirovnal bych to k Pelíškám. Okurky od doktora Róna z Bubenče, nemůžou být kyselé. O tom je celá tahle série v posledních letech.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu