Tulllokar Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Ahoj, procházel jsem microsoft suppoer a dočetl se o zpětné kompatibilitě. Ovšem nikde jsem se nedočetl oficiálního seznamu. No každopádně mě jen zajímá, zda-li bude CoD World at War kompatibilní? Je to jediné CoD které mě opravdu bavilo, respektive mód zombíci. Díky za info, zda někdo ví či bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Oficialni seznam nekde byl, ale co jsem cetl, tak každý tyden by mely doseznamu pribyvat další hry, ovšem bude zalezet na vydavately, zda to povoli,ale co vim, tak Activison se k tomu stavi kladne, takze je velka sance, zeCOD:WW bude v seznamu zpetne kompatibility Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Zombici jsou i v dalších CoD. Např já budu pořizovat Black Ops 3 jen kvůli nim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulllokar Odesláno Říjen 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Díky Jirko! Tak snad se dočkám, jinak na supportu Microsoftu byl nějaký snad "demo" seznam, či jak bych to nazval. Byly to hry mnou neznámé a mám pocit, že to byly takové ty 2D apod. Kdybys natrefil znovu, nechť mi jej porsím zašli sem či do PM, bl bych moc rád. Casspere, to já vím. Ovšem zombíci mě nejvíce bavili právě v CoD WaW, respektive ta mapa v tom baráku :D.. Pak to šlo (pro mne) od desíti k pěti. CoD BO3 taky kupuju jelikož jsem zvědav na ten zombie mod :).. Ještě otázečka Casppere či ostatní. Jak to je se split-screenem na ty zombíky? Co si pamatuju tak v CoD WaW mě zombie mod šel jen ve 2 lidech. Půjde na v CoD BO3 ve více? Respektive chci kupovat třtí ovladač, tak abych si pak netrhal vlasy až zjistím, že to pujde ve spltu jen pro 2 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Tady je aktuální seznam her, lze zobrazit i v textové formě nebo stáhnout jako PDF http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/backward-compatibility Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Ale to je pouze to, co muzes hrat v betatestu. 12.listopadu se to zpristupni vsem a pro zacatek ma byt 100 her s tim, ze dalsi budou pribyvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 tu je seznam her, ktore budu kompatibilne po launchi, napr. vsetky stare assassins creed, bioshock, nie je tam ale napr. RDR ani batmani ani ME2a3... http://www.redmondpie.com/xbox-one-backwards-compatible-xbox-360-games-list-leaked-in-full/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 postol si to same co ja:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Juhůůůůůůůůůůůůůů Alan Wake a Fable 2,3 kompatibilní! :D Made My Day! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Chápu to správně že se to týká jak CD tak digitálních verzí? takže hurá zase nakupovat X360hry které sem při přechodu na X1 prodal za pár drobných do JRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 ano , tyka se to jak digitálních kopii tak i fyzickych (DVD) nosiču her. Seznam jeste neni ofcialni, je to pouze ohad, ale pokud ti nektra hr chybi, tk pro ni hlasuj na https://xbox.uservoice.com/forums/298503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Chapes to spravne.Jeste ze ja to neprodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 len upresnim, to nie je odhad, to je leak toho, co bude oznamene 12.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Paráda za koruny prodal za stovky korun vykoupím zpět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Chybí mi tam Skyrim :-(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 postol si to same co ja:D jaj pardon, jsem prehlid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 já čekal že tam dají pro Kinect nějaký hry a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Už když oznámili zpětnou kompatibilitu bylo řečeno, že hry pro kinect nebudou fungovat. já čekal že tam dají pro Kinect nějaký hry a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Už když oznámili zpětnou kompatibilitu bylo řečeno, že hry pro kinect nebudou fungovat. Tak to je škoda na kinect hry se uplně vy.kakali a děti si nemají co hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Tohle rozhodnutí docela chápu - původní kinectové hry jsou dělané na původní kinect a nejsou připravené na kinect pro Xbox One. Navíc (kdyby ty hry šly a byla by možnost použít kinect pro Xbox 360) by se jim to ani finančně nevyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 No já si myslím ,že ty hry by šly jen by musel vyjít update do her ,pro ovladání kinectu na X1 protože nemá motorové naklápění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 A to je přesně ono - v tomhle případě nejde jen o zpětnou kompatibilitu, ale o předělání hry na funkčnost nového kinectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Bylojiž řečeno, že z těchto důvodů by se jim to finančně nevyplatilo, tak velká zas základna lidí s kinectem bohužel není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Koupis hry naKinect 2 :-) Praveze u onanekompatibilita Kinect her na ONE je zpusobena tim, ze Kinect 2 je uplne jinyHW a tim padem by bylo nutne celou hrupredelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.