xxYoshixx Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Hoy! Je možné nějak dobře hacknout tuhle revizi? Na netu jsem četl, že je nejvhodnější R-JTAG. Máte s tímto nějaké zkušenosti - celkově o Zephyru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Zephyry jsou 50/50, spíš ne jak jo, já bych do této revize peníze neinvestoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Já jsem už právě zainvestoval. Je tam prej nefunkční DVD mechanika, jenže já nemám žádnou náhradní, je tam Philips a já mám jen někde nějakou flashlou LiteOnku, jenže ta tam asi pasovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 (upraveno) Moje zkušenosti v kostce - if xbox.revision="Zephyr" then GOTO popelnice. Riziko RROD velmi vysoké obzvláště s RGH (větší zátež). RGH instalace obyčejně problematická nebo nefunkční.Ono u cca 10 let staré konzole není divu. Upraveno Listopad 28, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Já jsem už právě zainvestoval. Je tam prej nefunkční DVD mechanika, jenže já nemám žádnou náhradní, je tam Philips a já mám jen někde nějakou flashlou LiteOnku, jenže ta tam asi pasovat nebude. A není náhodou Liteon/Phillips jedna a tatáž mechanika? DG-16D2S? Já nevím o žádné mechanice "Phillips" na Xbox 360, existují Toshiba/Samsung, BenQ, Liteon/Phillips. Pokud jsou obě (nefunkční v Xboxu a tvoje náhraní) modely 16D2S, pak jsou zaměnitelné, jen se musí do té nové nahrát správný DVD klíč (což si sám doma nejspíš neuděláš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Jsem dick, zjistil jsem, že to tedy není zephyr ale Xenon ... co s tím ted teda? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 To co psal xmod, navíc násobeno 10x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 To co psal xmod, navíc násobeno 10x. Nakonec jsem tedy zjistil, že je to Xenon (nemá to HDMi), tato revize je lepší jak Zephyr nebo je to ještě větší shit? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Je to úplně první revize X360, RGH ani jiná tomu podobná úprava na ní nejde (jen pro zjištění ztraceného DVD klíče) a popravdě, patří už do křemíkového nebe. S podivem, že tyto revize ještě někde fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.