deemonio Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li musím hry vypalovat, když jsem koupil xbox360 i s HD 500gb? Stáhl jsem si nějaké hry ve formátu ISO a co teď s tím abych to jen nahrál do xboxu a hrál a nemusel měnit CDčka?, Díky. jsem úplný začátečník. Nějaký krátký návod co přesně udělat? Citovat
liborpoulik Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2015 A máš flash mechaniky, nebo RGH ? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 4, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li musím hry vypalovat, když jsem koupil xbox360 i s HD 500gb? Stáhl jsem si nějaké hry ve formátu ISO a co teď s tím abych to jen nahrál do xboxu a hrál a nemusel měnit CDčka?, Díky. jsem úplný začátečník. Nějaký krátký návod co přesně udělat? Jelikož jsi s konzolemi začátečník, tak tady je stručné vodítko. Pokud jsi konzoli zakoupil nijak nemodifikovanou, můžeš na ní pouštět pouze hry z originálních DVD. Pokud by konzole měla flash mechaniky, můžeš vedle toho ještě pouštět hry ze svých záloh. K tomu, abys mohl spouštět hry např. z ext. USB HDD a nepotřeboval k tomu navíc vůbec používat DVD mechaniku, je zapotřebí speciální úprava konzole, které se říká RGH (případně starší generace konzolí ještě Jtag/R-Jtag). Citovat
deemonio Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2015 Koupil jsem před týdnem xbox 360 s vestavěným HD 500gb, pro děti. stahl jsem hry z torrentu spřiponou ISO. jde to jen extrahovat a nahrát do vestavěného disku a spouštět přímo odtud? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 7, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2015 Platí to co jsem napsal o příspěvek výše. Pro zopakování, to o co se snažíš vyžaduje úpravu RGH konzole - http://console-forum.net/tema/141865-reset-glitch-hack-rgh-rgh2 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.