jindras.t Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Pěkný den, chtěl bych poprosit o radu. Včera jsem na svém PS3 asi po 2letech pustil updat a PS3 přestalo fungovat. Jde zapnout jde dlouhým stiskem vypnout ,když se dá CD do mechaniky tak načítá ale na televizi se nic neobjeví. Již jsem měnil HDMI kabel a nic. Ani ovladače se nepřipojí. Prosím o radu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Skus recovery mod. Update urob znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelin55 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 mam ps3 mal som tam multima a po stiahnuti hry a nainstalovani sa ps3 updat na versiu 4.65 a vsetko mi zmizlo na internet som napojeni neni dakujem poradte co mam robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Dost dobře už nemůžeš teď dělat nic. Pokud je systém aktualizovaný na nejnovější verzi, tak se jedině posháněj po informaci, jestli vůbec lze provést downgrade zpět a jestli by to někdo udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bo3fly Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Pokud se ti to aktualizovalo na oficiální FW 4.65, což se mi nezdá, jelikož by to mělo stáhnout ten nejnovejší a to je 4.76. Jinak pokud to je CFW 4.65, můžeš udělat downgrade na 3.55 a dát tam cfw jakékoliv verze. A nebo hodit CFW jakýkoliv větší než je 4.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jindras.t
Pěkný den,
chtěl bych poprosit o radu. Včera jsem na svém PS3 asi po 2letech pustil updat a PS3 přestalo fungovat.
Jde zapnout jde dlouhým stiskem vypnout ,když se dá CD do mechaniky tak načítá ale na televizi se nic neobjeví.
Již jsem měnil HDMI kabel a nic. Ani ovladače se nepřipojí.
Prosím o radu děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.