amadas1831989 Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Zdravím, mám nový Ps4 a mám menší problém. Chci se přihlásit přes wifi na PS Network ale pokaždé mi to hlásí chybu WS-37397-9.Při testu je připojení ok až u ps network mi to hodí chybu. Nebyla by rada ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Zadej si ten kód chybové hlášky do vyhledávače a zjistíš, že za poslední 3-4 dny se se stejným problémem ozývá tisíce dalších uživatelů. Že by se naplnila slova Phantom Squad? http://console-forum.net/tema/183907-co-rikate-na-avizovane-utoky-na-psn :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amadas1831989 Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Tak to jsem si ho koupil v pravou chvilku :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spider74 Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 (upraveno) Zdravím potřeboval bych poradit. Dneska mi pořád na PS4 vyskakuje error code WS-37397-9 a nejde se přihlásit na PSN. Když to zkouším na počítači, tak mi pro změnu ani nenaskočí okénko pro login a password a místo toho mi zběla monitor a objeví se níže uvedené. Prostě se nemůžu přihlásit na PS4 a ani na počítači na PSN plus. A stejná hláška mi vyskakuje i když zkouším dát novou registraci. Díky za každou radu. Access Denied You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. Reference #18.85ed3e17.1451068367.178b4541 Upraveno Prosinec 25, 2015 uživatelem spider74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 Spojil jsem témata se stejným obsahem do jednoho, aby se stejné problémy soustředily do jednoho místa. Zdá se, že tento problém teď bude hodně aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spider74 Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 (upraveno) uááááááááááá zrovna jsem se přihlásil. To jsem zvědavý jak to bude dlouho fungovat. Upraveno Prosinec 25, 2015 uživatelem spider74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amadas1831989 Odesláno Prosinec 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Takže vám to jede ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningo Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Taky mi to vyhazovalo stejnou hlášku. Resetoval jsem router a přepsal port z 80 na 443 a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spider74 Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 (upraveno) Tak už to zase nefunguje, ani na počítači. vyhazuje mi to stejnou hlášku. Fungovalo to jen pár hodin a jsem na tom stejně jako předtím......... A tady se asi stejně nedozvím nic co by to napravil. Že jsem si já blbec nekoupil radši Xbox one. Na jejich sÍť se dá připojit v poho. Takže teď si kupuji drahé hry na playstation + musím platit PSN plus a stejně si každou chvíli nezahraji, fakt paráda. Jinak výše uvedená pomoc nefunguje a naprosto žádná změna. ///EDIT by drak3go: Z příspěvku odstraněny zbytečné vulgarity. ///EDIT 2: Tak problém vyřešen. Způsobuje to přiliš mnoho přihlášení z jedné IP adressy a PSN vás prostě odstřihne z důvodů přetížení z jedné adresy. Poskytovatel mi přidělil veřejnou IP a okamžitě problém zmizel. Teď o svátkách je to tím spíš, že těch nových a zapnutých PS4 bylo určitě o hodně více. Upraveno Prosinec 27, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouvard1989 Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Spojil jsem témata se stejným obsahem do jednoho, aby se stejné problémy soustředily do jednoho místa. Zdá se, že tento problém teď bude hodně aktuální. zdravím, ode dneška mám stejný problém s přihlášením na PS4 i přihlášení přes PC. Volal jsem poskytovateli internetu, který mi změnil nastavení IP adresy ale stále chyba trvá. Nějaká rada co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Co přesně znamená "změna nastavení IP adresy"? Jak se zdá, poslední dobou (a nejen v souvislosti s chybovou hláškou diskutovanou v tomto tématu) nastává hodně problémů s neveřejnými, resp. sdílenými IP adresami pokud jde o služby PSN a online hraní. Dokud nebudeš mít veřejnou IP adresu, s problémy tohoto typu se očividně budeš potýkat častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 tak jsem si chtěl teď zahrát a vyskočila na mě stejná hláška... stačilo přihlásit se do administrace ISP a přidělit si veřejnou IP, resetnou router a ps4 a do dvou minut to šlo, tak snad to někomu pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Jedine co vam pomuze je pozadat si o verejnou ip adresu , protoze mi nic jine natrvalo nepomohlo.Platim + 60 cz k cene ale odvtedy mi vsechno jede. â?ş Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 (upraveno) Dobrý den už 3 dny se mi nejde připojit na PSN neustale mi to to vypisuje chybu WS-37397-9 už jsme zkoušel všechno vůbec nevím co s tím prosim o radu (prosim nepište at si dam ten kod do googlu daval jsem skousel jsem vse.) Dela to nekomu taky ze se mu nejde pripojit ///EDIT by drak3go: Dotaz přesunutý do tématu zabývající se stejným problémem. Upraveno Leden 3, 2016 uživatelem drak3go Přesun do tématu se stejným problémem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 Tady to chlapi vyřešili http://console-forum.net/tema/183996-errror-code-ws-37397-9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domxx Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 (upraveno) !!!!!!!!!! Upraveno Leden 11, 2016 uživatelem domxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Strýček google ti nic neukázal, a že to stejné téma, dokonce s velice podobným názvem leží jen pár řádků dole pod tím, které jsi založil ty, sis nevšiml? :roll: Přesunul jsem tvůj příspěvek sem, protože tady se to už řešilo a když si to pročteš tak zjistíš, že i vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 ono občas chce ke strýčkovi googlovi zapojit i tetičky oči, bratránka mozka a poslat do hája sestřenku lenost :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domxx Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Máš opravdu krásný smysl pro humor, ale myslíš si, že bych to sem psal znovu, kdyby mi ty výše uvedené rady pomohly? Ale což obrátím se jinám, když je tu banda arogantních hovad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Obrať se klidně i na záda, stejně tak klidně jsi mohl svůj příspěvek napsat do už existujícího tematu. Zakládání duplicitních temat je v pravidlech zakázáno, dřív se za to dávaly upomínky/banány. Za sebe ti mohu poradit že problém je mezi gaučem a tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 Máš opravdu krásný smysl pro humor, ale myslíš si, že bych to sem psal znovu, kdyby mi ty výše uvedené rady pomohly?Ale což obrátím se jinám, když je tu banda arogantních hovad. Aha, takže jen proto, že 10 lidem z 10 ten problém vyřešilo přesně to, co je tu psáno. tak jsou zdejší uživatelé arogantní hovada? V tom případě ty jsi arogantní blb, který si nevidí ani na špičku nosu a zároveň zřejmě jediný, komu daná věc nepomohla. Mimo to pochybuju, že jsi při své aroganci vůbec četl co se tu píše, protože i když jsi svůj první příspěvek smazal, tak sis vlastně odpověděl sám sobě a přesně tak, jak je tu psáno. Abych to teda upřesnil - sám jsi uvedl, že z jiné IP to funguje. Takže teď poběžíš za svým ISP, požádáš o veřejnou IP a problém vyřešen, viď? Jdi odkud jsi přišel a nauč se pravidla slušného chování a trocha respektu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Pro ty co nechcou veřejnou Ip adresu(nebo ji poskytovatel nenabízí),tak si přenastavte network viz níže.Od té doby mám klid.Čest práci,rukám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Pro ty co nechcou veřejnou Ip adresu(nebo ji poskytovatel nenabízí),tak si přenastavte network viz níže.Od té doby mám klid.Čest práci,rukám klid. Ja som tento fix použil tiež, ale po 2 dňoch mi psn padlo znova a už nefungoval aspoň u mňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavia440 Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 No mě bohužel nejde nic :). Tak nevím, kde je chyba. A to mi psnko jelo v pátek ještě v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotusak Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Tak mně nejake nastavení nepomohlo podle návodu, uz jsem si chtel připlatit za veřejnou ip a dnes ráno se mi to přihlásilo a hrál jsem on-line bez problému, komu problem přetrvává bych doporučil asi počkat, ale treba mi to zase spadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.