houba2007 Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Přivezl jsem domů xbox s rgh a normálně zapnul. dal jsem do něj češtinu do fsd a chtělo to reboot - dal jsem - šedivá obrazovka - pak jsem dal stříbrný na ovladači a vypnout. od tý doby když zapnu tak nic ani ovladače nejsou připojený jde to zapnout tou zelenou diodou nebo eject poradí někdo co s tím ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Moc mi nedává smysl to co píšeš. Píšeš, že když "zapneš, tak nic" a hned na to "jde to zapnout". Tak jde konzole zapnout, nebo nejde? A co znamená zapnutí "zelenou diodou"? To slyším poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Zapnout jde, ale na tv je šedivá obrazovka. Ať to zapnu přes eject nebo hlavním zapínáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Hmm, to co popisuješ vypadá jako když přestane fungovat RGH čip. Ale zase by to byla zvláštní náhoda, když jak píšeš jsi jen provedl reboot po dohrání CZ do Freestyle 3. Nemohlo se stát, že jsi omylem provedl update DB na vyšší verzi souborem oficiálního updatu? To, že ti nejde spustit ani Xell (to je to, když zapneš konzoli tl. EJECT), je zvláštní. Obvykle jsou RGH čipy vybaveny LED diodou (zelená/modrá), která se po zapnutí konzole v pravidelných 5s intervalech rozsvěcuje/zhasíná až do okamžiku, kdy konzole začne bootovat. To LED světlo bývá dost syté a ve tmě je nějakým způsobem viditelné přes mřížky/průduchy krytu konzole (v závislosti na tom, kam byl RGH čip při instalaci umístěn). Zkus se podívat a zjistit, jestli nějaké takové světlo vycházející zevnitř konzole uvidíš. Napiš taky, jestli máš Phat/Slim verzi konzole a jestli víš, jaký RGH hardware v konzoli je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 poradil my toro - dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Tak pokud byl problém vyřešen, můžeme to tu uzamknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 28, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 A copak ti poradil? Určite by se to tu hodilo pro další uživatele se stejným problémem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 smazal jsem si nand musím k někomu kdo to umí vrátit zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Smazal jsi si NAND tím, že jsi nahrál do FSD3 češtinu a dal reboot? Pak jsi nám buď v prvním příspěvku nepopsal to, co se doopravdy stalo anebo jsi první o kom slyším, že se něco takového stalo ;) Rádi zde poradíme když víme, ale hrozně špatně se radí, když od toho kdo potřebuje pomoc nejsou relevantní či pravdivé informace :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 dal jsem do něj češtinu do fsd a chtělo to reboot - dal jsem - šedivá obrazovka - pak jsem dal stříbrný na ovladači a vypnout - tohle jsem napsal. co jsi napsal ty je to samé ale lépe napsané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Tak v tom případě sis ale tímto rozhodně nesmazal NAND jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 A čím jsem ho smazal nic jiného jsem nedělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 A mluvíš skutečně o smazané NAND anebo obsahu HDD jak jsem si teď všiml píšeš v jiném nově založeném tématu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 napsal jsem ti pm tak si ji přečti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 po zapnutí RGH - šedivá obrazovka - ani zapnutí přes Eject zase šedivá obrazovka - nebyla smazána NAND pomohla oprava HW instalace RGH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 31, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 Bezva, takže problém vyřešen a důležité je, že konzole je zase funkční :thumbup: Tady to tedy můžeme ZAMKNOUT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts