Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rgh


houba2007

Recommended Posts

Přivezl jsem domů xbox s rgh a normálně zapnul.

dal jsem do něj češtinu do fsd a chtělo to reboot - dal jsem - šedivá obrazovka - pak jsem dal stříbrný na ovladači a vypnout.

od tý doby když zapnu tak nic ani ovladače nejsou připojený jde to zapnout tou zelenou diodou nebo eject

poradí někdo co s tím ??????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Hmm, to co popisuješ vypadá jako když přestane fungovat RGH čip. Ale zase by to byla zvláštní náhoda, když jak píšeš jsi jen provedl reboot po dohrání CZ do Freestyle 3.

Nemohlo se stát, že jsi omylem provedl update DB na vyšší verzi souborem oficiálního updatu? To, že ti nejde spustit ani Xell (to je to, když zapneš konzoli tl. EJECT), je zvláštní.

Obvykle jsou RGH čipy vybaveny LED diodou (zelená/modrá), která se po zapnutí konzole v pravidelných 5s intervalech rozsvěcuje/zhasíná až do okamžiku, kdy konzole začne bootovat. To LED světlo bývá dost syté a ve tmě je nějakým způsobem viditelné přes mřížky/průduchy krytu konzole (v závislosti na tom, kam byl RGH čip při instalaci umístěn). Zkus se podívat a zjistit, jestli nějaké takové světlo vycházející zevnitř konzole uvidíš.

Napiš taky, jestli máš Phat/Slim verzi konzole a jestli víš, jaký RGH hardware v konzoli je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Smazal jsi si NAND tím, že jsi nahrál do FSD3 češtinu a dal reboot? Pak jsi nám buď v prvním příspěvku nepopsal to, co se doopravdy stalo anebo jsi první o kom slyším, že se něco takového stalo ;)

Rádi zde poradíme když víme, ale hrozně špatně se radí, když od toho kdo potřebuje pomoc nejsou relevantní či pravdivé informace :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu