Star Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Dnes mi najednou vypnula při spuštěné PS4 elektřina. Po znovunajeti konzole se "něco" jakoby opravilo do 100%. Jinak PS4 jede bez zavad. Je mi jasné, že takovéto výpadky nejsou pro PS a disk oka. Je to velký problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Kdyz ti vsechno jede, tak se s nejvetsi pravdepodobnosti nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 To už se mi stalo několikrát a vždy bylo vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Nejsem si jist, jestli výpadek elektřiny byl zapříčiněn zapnutím PS4 (spíš možná souhra náhod), ale to co se ti odehrálo v PS4 poté byla kontrola konzistence dat a rekonstrukce interní databáze, což se děje vždy po nesprávném vypnutí konzole. Pokud to proběhlo bez chyb, vše je v pořádku a můžeš bez obav používat konzoli dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goodicek Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 jo taky mi to včera udělalo, konzole psala něco že se kontroluje disk a data na něm, pak se restartovala a hrál jsem dál, nic se jí nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 mne se posledne stalo, ze se konzole nejak nekorektne prepla do rest modu. Oranzova LED nesvitila, ale blikala. A nasledne konzole nesla zapnout... ani ovladacem ani tlacitkem. Pomohlo az odpojedni z elektriny a pak samozrejme ten automaticky check... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Mě se to stalo jednou jedinkrát v životě a měl jsem corrupted data, takže 450Gb her v prd*li :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 záleží na tom, i kdy se ti to stane, pokud se zrovna něco instaluje nebo ukládá je velká pravděpodobnost že se ti poškodí soubory. Osobně mi proud vypadl xkrát a nic se nestalo. Jednou mi ale švacíl blesk po el. drátech to baráku, ale to odešly skoro všecky spotřebiče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Nekecej hele, to snad ví každej, kdyby se mi to stalo při instalaci, tak to sem ani nepíšu :D stalo se mi to běžně při hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 tak to čumím, bydlím v takové perdeli uprostřed lesů na divokém východě a výpadky elektriky tu občas jsou, během hraní mne to postihlo jen letos minimálně pětkrát a nic se nestalo. Proběhlo restore a v pohodě. Neukládala sa ti třeba automaticky nějaká hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Ideální pro tyto krátkodobé výpadky a zároveň pro odfiltrování případného přepětí v síti je mít konzoli připojenou k UPS. Mám takhle připojené všechny konzole a mám klid. Když dojde k delšímu výpadku elektřiny, mám dostatek času na to ukončit na konzoli činnost a normálně ji vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Nene, normálně jsem hrál hru...mimochodem, bydlím hned vedle elektrárny a proud nám vypadne asi jednou za rok :D a ještě k tomu mám přepěťovou ochranu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.