Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vypnuti elektřiny


Star

Recommended Posts

  • Moderators

Nejsem si jist, jestli výpadek elektřiny byl zapříčiněn zapnutím PS4 (spíš možná souhra náhod), ale to co se ti odehrálo v PS4 poté byla kontrola konzistence dat a rekonstrukce interní databáze, což se děje vždy po nesprávném vypnutí konzole. Pokud to proběhlo bez chyb, vše je v pořádku a můžeš bez obav používat konzoli dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

záleží na tom, i kdy se ti to stane, pokud se zrovna něco instaluje nebo ukládá je velká pravděpodobnost že se ti poškodí soubory. Osobně mi proud vypadl xkrát a nic se nestalo. Jednou mi ale švacíl blesk po el. drátech to baráku, ale to odešly skoro všecky spotřebiče :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to čumím, bydlím v takové perdeli uprostřed lesů na divokém východě a výpadky elektriky tu občas jsou, během hraní mne to postihlo jen letos minimálně pětkrát a nic se nestalo. Proběhlo restore a v pohodě. Neukládala sa ti třeba automaticky nějaká hra?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Ideální pro tyto krátkodobé výpadky a zároveň pro odfiltrování případného přepětí v síti je mít konzoli připojenou k UPS. Mám takhle připojené všechny konzole a mám klid. Když dojde k delšímu výpadku elektřiny, mám dostatek času na to ukončit na konzoli činnost a normálně ji vypnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu