piter966 Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 Dobrý den, jen jsem se chtěl zeptat kde bych mohl sehnat PS4 za slušnou cenu? :) díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 zkus heureku.....a nebo vykrást obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 nevím co konkrétně hledáš ps4 se dá ted sehnat okolo 8000 což ještě oproti 9500 před čtvrt rokem je slušná cena.... Už to šlo zas trochu nahoru, tak bych zbytečně nečekal ... http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-4-500gb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 Heureka, Aukro, Bazoš, Sbazar, eBay... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piter966 Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 nevím co konkrétně hledáš ps4 se dá ted sehnat okolo 8000 což ještě oproti 9500 před čtvrt rokem je slušná cena.... Už to šlo zas trochu nahoru, tak bych zbytečně nečekal ... http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-4-500gb/ Takže to ještě poroste, myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 když ho budeě pomaly a hladko hladkat poroste fšecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyss Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Nazdár. Plánuju koupi PS4ky a všiml jsem si celkem slušné cenové akce na bundle 500GB + Uncharted Collection + PSplus na 90 dní zdarma za 8990 Kč. Je toho po netu spousta reklam, zde odkaz: https://www.datart.cz/Herni-konzole-PlayStation-PS4-500GB-Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection.html Rád bych se zeptat na názor ostatních hráčů, jestli kupovat nebo si ještě počkat. A ještě otázečka, je to ta nová verze CUH-1216a? Díky moc všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Na obrazku te krabice to tak vypada. Vydani nové verze bylo cca rijen, takze to je tak na přelomu... Doporucuju se jich ale nejdriv zeptat... Osobne si myslim, ze je lepsi kouoit novy bazarovy. Ja sehnal za 7000kc 2mes stary s needama. Ale da se sehnat i lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta-b Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Za 9000 je to dobrá cena. Ohledně revize, tak si myslím že to bude ta nová, tudíž CUH-1216a. Ovšem pokud ji budeš kupovat přímo na prodejce, tak revize ja napsána i na krabici, takže není nutné ji ani rozbalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Bude to určitě nová revize a cena je to výborná. Vůbec bych to neřešil. Není nač čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyss Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Díky za rady, pravděpodobně do toho půjdu. Konzolí z bazaru bych se raději vyvaroval (z důvodu špatných předchozích zkušeností). Ono je sice možné, že za pár týdnů se na netu objeví jiná, možná ještě výhodnější akce, ale jak psal Smartmax, není nač čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Akorat bych te chtel jeste upozornit, ze jestli jsi aktivni hrac, tak ti tech 500GB za chvili stacit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 (upraveno) www.prokonzole.cz tam má teď ps4 za 7500 se zárukou do 22.12.2017 a nemusíš se bát ani o místo -> prostě něco smažeš, když tam nebude, easy. http://prokonzole.cz/1_playstation Upraveno Únor 9, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 http://www.softcom.cz/eshop/sony-playstation-4-500gb-black_d172235.html za 7999 nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Akorat bych te chtel jeste upozornit, ze jestli jsi aktivni hrac, tak ti tech 500GB za chvili stacit nebude. aktivni jsme vsichni a kdyz nam stacilo 250 gb na ps3,tak 500 gb je zbytecne moc. Sam za sebe hru dohraju na platinu a poslu dal nebo smazu z disku. Samozrejme pokud je clovek jenom stahovac,co si rekne,ze to nekdy dohraje,tak za mesic ti nebude stacit ani 3TB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Osobně to mám tedy tak, že mi stačila i 60gb ps3 verze a neplakal jsem, též dohraju a sbohem. Pokud to teda není fifa nebo něco, co hraju casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 500 gb je fakt málo, pár účtů s hrama a můžeš přemýšlet co smazat. Mám 1tb a už ted mám volného místa 200 gb. Hraje cela rodina a každý tam má sve hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 OK holky, v tématu "PS4 Cenové akce - všechny sem" se nám opět rozjel debatní kroužek, kde nemá co dělat (téma je opravdu určeno jen pro "Cenové akce" a ne k tomu, abyste debatovali, kdo je jaký hráč a komu stačí kolik místa, stejně tak bych za cenové akce nepovažoval nabídky použitých věcí ;) Takže, vaši diskuzi jsem přesunul sem do tohoto tématického vlákna a tady si prosím plkejte jak chcete :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.