Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poradite ?

Otázka

Odesláno

Ahoj,

Nedávno jsem si pořídil Flashnuty Xbox. Všechno šlape na 1. Ale jak jsem po čase zjistil. Flash mi je mírně k ničemu protože si nemám jak vypálit hry. Zkoušel jsem na své vypalovačce. Hra se vypálí ale po chvilce hraní mi napíše že je to špatně.

Proto nevím zda mám v dnešní době ještě možnost jak si doma vypálit hru. Zázračnou mechaniku iHas jsem zatím nikde nenašel. Tak by byl rád kdyby mi někdo poradil. Jsou možnosti ?

Nebo mám radši uvažovat na koupí RGH ?

Kdyby ano doporučite mi někoho?

Moc děkuji za radu.

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Záleží na tobě zda budeš chtít hrát online MP nebo jen SP.

Pokud chceš hrát online nechej si flash mechaniky a kup si iHasku a nebo levně originál hry z druhé ruky.

Pokud nehraješ online MP, tak si nechej dodělat RGH a máš klid.

Flashery najdeš v sekci Prodám na tomto fóru.

Zázračnou mechaniku si nenašel, protože asi nehledáš.

Já našel tento inzerát v sekci Prodám za 10 sekund:

http://console-forum.net/tema/184263-mechaniku-ihas124-dl-media

Upraveno uživatelem basildon
  • 0
Odesláno (upraveno)

urcite jen single koupil jsem detem,a ja moc nehraju,ale na jednom webu kde jsem nasel hry u nekterych bylo psano bez ochran pro rgh a u nekterych min. konf. Flash LT 3.0 asi s ochranou nevyznam se v tom.

mohl bys mi prosim poslat nejake odkazy na hry 21Matrix(zavinac)centrum.cz

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
  • 0
  • Moderators
Odesláno
jeste mam jeden dotaz nasel jsem nejaky hry na torentech a kdyz dam stahnout tak to neni iso ale cele rozbalene v nekolika souborech ty staci nakopirovat jen na externi disk?

Pokud tvoje konzole není nijak modifikovaná (CFW/RGH), tak vždy při hraní her budeš muset mít přítomnou placku v DVD mechanice (vyjma her zakoupených v digitální podobě na Storu).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu