Grymaz Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Zdravím, bohužel se mi v NTB přeinstaloval Win 8 na Win 8.1 a od té doby mi nejde spustit XBOX IMAGE BROWSER. Už jsem tento program stáhl v několika verzích a pořád mi to háže tuto hlášku: RUN TIME ERROR 339 COMPONENT "MSCOMCTL.OCX" OR ONE OF ITS DEPENDENCIES NOT CORRECTLY REGISTERED: A FILE IS MISSING OR INVALID. Neví prosím někdo kde je chyba? Když jsem měl Win 8 tak program šel naprosto bez problémů spustit. Děkuji za rady:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Zkus TOHLE, mohlo by to pomoct. Pak si ještě něco přečti TADY o chybějící komponentě "MSCOMCTL.OCX". Píše se tam prakticky to samé, jen je to tam možná podrobněji popsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Děkuji,našel jsem i tohle. http://soft.blog.zive.cz/2013/08/jak-opravit-problem-s-mscomctl-ocx/ Ale bohužel nějak to nezvládám nejsem moc PC expert,asi xbox image browser oželím a budu rozbalovat v Iso2GOD :D Jen doufám,že je to jediný program který mi nepůjde spustit:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Vždyť to tam máš vše hezky popsané, to bys mohl krok po kroku zvládnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) Já měl kdysi tentýž problém ve Windows 7 v notebooku, chyběly mi myslím 2 nebo 3 dll knihovny, tak jsem je stáhnul z netu a zaregistroval podle toho návodu a v pohodě mi Xbox Image Browser funguje.Není to vůbec složité jen to tak vypadá. Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) Nějak to nedávám :cheesygrin: Už tohle nějak nezvládám :cheesygrin: Nyní otevřete složku, kam jste si MSCOMCTL.OCX uložili. Klikněte do adresního řádku v Průzkumníku (můžete tam mít napsáno třeba Milan > Stažené soubory, ale po kliknutí se vám text změní např. na C:\Users\Milan\Downloads). Ideálně si jí někam zkopírujte a vložte. Nyní se vraťte do Příkazového řádku. Napište příkaz:.................................... A nesmějte se mi,tohle je pro mě španělská vesnice :party: Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 4, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) Nikdo se ti nesmeje, ale když to nedas, tak se domluv s někým kdo rozumí PC trošku více ať se k tobě staví a zprovozni ti XboxImage Browser, zabere to asi minutu. :cheesygrin: Jinak budeš bohužel bez tohoto skvělého programu. Já jsem Iso2God použil naposled na 4DVD Wolfensteina :wohow: Třeba ti pomůže zkouknout videa na YT jak tyto knihovny zaregistrovat, je jich tam několik. Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Tak jsem zjistil,že iso2god je totálně na houby,takže xbox image browser nutně potřebuji a proto jsem chtěl jednoho z vás poprosit, jestli by byl tak hodný a připojil se mi přes Team viewer na NTB a zprovoznil mi tento program?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hemlik Odesláno Leden 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 stahni soubor MSCOMCTL.OCX pak ho dej do slozky C:\Windows\System32 a potom jeste do C:\Windows\SysWOW64 a melo by to jit spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.