Quicksilver Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 (upraveno) Jedna se o mnou prelozeny preklad cestiny do aplikace : AURORA 0.5B ( Neni vse prelozeno ! ) Zde najdete aktualni verzi cestiny.To znamena ze se link casto meni ! .-) Pokud narazite na chybu napiste ji.Pokusim se ji dohledne dobe opravit. VERZE OD : QUICKSILVER A BASILDON AKTULIZACE ZE DNE : 18.1.2016 - 22:00h ( BUG FIXED ) https://mega.nz/#!bFwnSYQb!1wDF54OWzE4ENOrjYgRjzl48Ue2NIyI5DOg-Ptb6ZOo Upraveno Leden 19, 2016 uživatelem Quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 (upraveno) ahoj, s Aurorou nemám zkušenosti, teď jsem si stáhl v 0.5b a kam dám tu češtinu? složku Lan nebo podobnou tam nevíidím, díky moc ... už jsem to našel v Media/Locale Upraveno Leden 12, 2016 uživatelem Dennis35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 12, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 (upraveno) Staženy soubor CS-CZ.xzp nakopírujte do adresáře Média/Locales/ tam kde máte Auroru. U mě v Xboxu to vypadá takto Hdd1:\Aurora\Media\Locales\ a zde jsou jazykové soubory. Potom v Aurore dej Setting (tlačítko Start), sjed na Language a vyber cestinu, nutný restart Aurory. Restart Aurory provedete takto: Systém ( tlačítko Back na ovládací) a 3 položka odshora Restart a najede vám Aurora v češtině. Upraveno Leden 12, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 (upraveno) Tady je kompletní překlad Aurory 0.5b do češtiny ve spolupráci s Quicksilverem. Měly by být přeloženy veškeré texty které jsou přeložitelné do češtiny a měly by dávat smysl. :cheesygrin: Stahujte a vyzkoušejte, pokud naleznete chybu, tak napište a já ji opravím. EDIT: nejnovější a snad poslední verze je zde na 2.stránce http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1484811&viewfull=1#post1484811 Upraveno Leden 20, 2016 uživatelem basildon linky prosim do code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Dobra prace kolego :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Dobrá práce překladatelé:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Diky, doufam ze je cestina v poradku, ja ji bohuzel jeste nezkousel, jenom jsem doprekladal texty a opravil par vyrazu, zabralo mi to 3 dny. :-D Kouknu jak vypada asi az dneska odpoledne az se prospim po nocni. Tak at vsem slouzi a jakmile vyjde nova verze Aurory tak ji dame s Quicksilverem urcite dokupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Vypadá to,že je v naprostém pořádku,nepřišel jsem na žádnou chybu,takže SUPER práce pánové:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 (upraveno) Tak jsem psal Swizzymu co dělá Auroru 0.6b jak to bude s překladem 0.6b verze a odepsal mi, že bude obsahovat stejná data, že budou samozřejmě přidána nová slova, ale že 0.5b verze půjde jednoduše sloučit s novou verzí 0.6b pomocí jeho softu na překlad a následnou kompilaci, takže to je super zpráva. :wohow: EDIT: Dneska jsem na cestinu koukl v Xboxu a zitra 19.1. tu nahodim novou verzi cestiny, mela by byt uz komplet opravena a upravena! Upraveno Leden 18, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumiros Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Krásná práce pánové. Také jsem stáhnul a vyzkoušel. Mám na Vás dotaz, na který mi možná budete umět odpovědět, když tomu rozumíte. Na jiných fórech mne prostě ignorovali a nikde jsem to nenašel. Jde mi o tohle. Když jsem přešel z FSD na Auroru, tak mi zůstal v "Dashi" příkazový řádek Freestyle Home a já bych to chtěl změnit na Aurora, jestli mi rozumíte. Jde jen o kosmetickou úpravu, ale mám rád dokonalost a tohle mi to kazí. Děkuji za jakoukoliv odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 A vážně jsi hledal? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumiros Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 tohle jsem nenašel a prosím Tě jak tedy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Pokud tam chceš text "Aurora Home", změň si skin pro FSD plugin, anebo počkej na NOVA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumiros Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 a nedal by si mi, prosím Tě link na ten skin, který je již předělaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Můžeš zkusit třeba TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 19, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 (upraveno) Takže zde je mnou opravená/upravená finální verze češtiny do Aurory 0.5b, opraveny délky zobrazených slov a slovosled. 8) Stahujte jen soubor CS-CZ.xzp 182.67KB (final version 20.1.2016 - není nutná registrace) http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/6573-czech-translations/?p=55950 A nebo můžete stahovat zde z MEGA (final version 20.3.2016) http://https://mega.nz/#!GNwnzS4a!qNkplx1WIxyQplGL-1jFBwalF2_zz1uRnjgcQs5tAL0 Stažený soubor CS-CZ.xzp nakopírujte do adresáře Média/Locales/ tam kde máte Auroru. U mě v Xboxu to vypadá takto Hdd1:\Aurora\Media\Locales\ a zde jsou jazykové soubory. Potom v Auroře dej Setting (tlačítko Start), sjed na Language a vyber češtinu, nutný restart Aurory. Restart Aurory provedete takto: System ( tlačítko Back na ovládací) a 3 položka odshora Restart a najede vám Aurora v češtině. Aktualizace češtiny: Pro správnou funkci češtiny a zobrazení nové verze přepište původní soubor a restartujte Auroru! :idea: Jinak mám ještě jeden postřeh, někdo to možná ví někdo ne, ale když vám najede Aurora, tak v pravo nahoře se zobrazí Show All, je to podle nastavení filtru a toho anglického názvu se zbavíte tak, že upravíte jeho název (Show All), zmáčkněte tlačítko B - Rychlý přehled - a upravte si zaškrtnutý přehled zmáčknutím tlačítka A , pak si změňte anglický popis na třeba Všechno atd. a dejte Uložit. Potom restartujte Auroru. :idea: EDIT: Dnes 20.1.2016 vydána finální verze češtiny pro Auroru 0.5b Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem basildon Vydána finální verze, aktualizace linků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Tak ted nevim,jestli CZ nainstalovat,nebo jeste pockat na dalsi verzi :cheesygrin: Panove ta CZ uz je dokonala,uz tam nehledejte chybicky,my amateri je ani nepostrehneme :) Ale klobouk dolu pred vama ze se porad snazite vylepsovat co to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumiros Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 tak si připadám opravdu slepý a hloupý, protože na to, co mne odkazuješ žádný link na skin nevidím, jen polotovary na dodělání. Mohl by si mi, prosím poslat vyloženě ten skin, s koncovkou "xzp", abych jej mohl nahradit za ten Default.xzp, který tam je implicitně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 19, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 (upraveno) Ten odkaz na ten skin co změní Freestyle na Aurora od drak3go je funkčí, akorát je třeba číst co tam píšou! Neexistuje žádny default.xzp kterým by jsi to nahradil! Jsou tam 3 verze upraveného pluginu, tak si vyber který se ti líbí, stáhni ten rar soubor a postupuj podle návodu! Install to Plugins\HudScene\** **be sure to backup your original files if necessary before overwriting them** Takže rozbalit rar a nakopíruj všechny soubory tam kde máš Auroru do adresáře Plugins\HudScene\ a přepiš původní soubory. Hlavně si zazálohuj puvodní soubory pokud by se něco pokazilo. Upraveno Leden 19, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumiros Odesláno Leden 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2016 Super chlape, díky moc, už tam mám to, co jsem chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 20, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2016 (upraveno) Dnes vydána finální verze češtiny do Aurory 0.5b - tak stahujte! Linky aktualizovány v mém původním příspěvku: http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1484811&viewfull=1#post1484811 Upraveno Leden 20, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Basildone uz je opravdu finalni? Posledni dobou nedelam nic jinyho nez aktualizuji CZ v aurore:cheesygrin: Ale klobouk dolu,ze se tu CZ snazite dovest k uplne dokonalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 21, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Jj,uz je opravdu posledni :-D Predtim jsem je prelozil texty, nezkousel jsem je v Xboxu, az ted jsem mel konecne volno v praci tak jsem si cestinu prohledl v Xboxu a opravil chyby, toho textu je tam opravdu hodne, i kdyz to tak nevypada. Ted uz prelozim a opravim 0.6b verzi az vyjde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2016 Jj tu 0,6b asi stejně do xboxu dávat nebudu,pač bych měl strach,že něco nějak smažu nebo špatně přeinstaluju :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Psal mi Toro že několika uživatelům po použití češtiny naskočila černá obrazovka, setkal se s tím někdo? Budu rad když napíšete co a jak jste udělali že vám na skočila černá obrazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.