MB124 Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 (upraveno) Čau pánové, potřebuju radu ohledně xbox image browser.na mém pc s windows XP jsem pálené hry z dvd normálně nakopčil do pc a udělal xbox image browserem pro rgh (z dvd do pc,pak na flešku a pak následně do xka ). X360 jsem prodal známému a on má windows 7 nebo 8 a nejde mu tam nahrát z dvd hra tak,aby ji mohl udělat jak já na xp.je potřeba na windows 7 a víš jinej browser nebo kde je chyba?pořád mu to kopčí do pc pod VLC media player a z toho to nejde udělat tak,jak mě na xp. bych mu ty hry udělat já ale už ani já nemám XP. díky za rady Upraveno Leden 17, 2016 uživatelem romeno Zmena nazvu tematu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 Ahoj, Přesunul jsem tvoje téma pod sekci JTAG/RGH kam správně patří a teď něco ke tvé otázce. Na způsobu užití Xbox Image Browseru se nic nemění, verze operačního systému nemá vliv. Podle mě je váš postup zbytečně složitý, konkrétně ten krok přenášení hry z DVD do PC. Jediný důvod, který mě napadá je ten, že danou hru už nemáte nikde uloženou na HDD v PC, anebo se vám ji nechce znovu stahovat. To, že se kamarádovi otevírá výsledný *.iso soubor ve VLC playeru je pouze tím, že má nastaveno v operačním systému asociaci přípony *.iso s tímto programem. Znalostí operačního systému si může tuto asociaci změnit anebo zcela zrušit, případně pro prohlížení obsahu ISO image použít nějaký soborový manager, např. Total Commander. Bez ohledu na výše zmíněné i tak doporučuji zkusit namísto Image Browseru použít převod do GOD formátu programem Iso2God, o které se můžeš dočíst ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Leden 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Dřív jsem měl na xku fleš,než jsem nechal udělat rgh,proto ty dvd.jde o to,aby je on zase nemusel zbytečně sosat.pokud to jde nastavit,určitě se na to mrknem.děkuji za info a přesunutí do správné sekce drak3go.díky pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Však můžeš DVD sosnout rovnou v Xboxu s RGH. Pokud máš FSD3 vlož hru do mechaniky a v FSD je program na převod DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Leden 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 aha,to jsem nevědel!! hned to vyzkoušíme,jak se k němu dostanu.díky za info:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 Tady mas video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.