dopitapetr Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Pokud ti ostatní hry jedou v pohodě, můžeš být v klidu. Konzolí to určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snajper2 Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 má niekto zakúpenú kolekciu cez surtep.cz? nemám ako zistiť, či hra Heavy Rain obsahuje české titulky, alebo nie. majú síce v popise uvedené "CZ tit.", ale neviem, či to platí pre obe hry, alebo len pre jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 CZ titulky má pouze Beyond Two Souls, Heavy Rain CZ titulky nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Obsahuje Beyond: Two Souls koupený přes PS STORE CZ titulky???Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Opět lenost, že ano? Co zkusit pročíst téma? Kdyby si to udělal zjistíš, že obsahuje CZ titulky. [emoji57] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 No nevim jestli lenost,ale ja si tema procetl a nic jsem nenasel,proto jsem napsal zde.Tudiz nez lenost spise slepota.Diky ale za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Jinak obě hry mají perfektní polský dabing, ale musel jsem si založit jeden polský účet a tam to koupit. Někdo se tu ptal. A na polskem storu jsrm dostal 14 dnů pluska včetně her, u nás mi to napsalo kup si alespon na měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.