joj1100 Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Ahoj, Nevím jestli to píšu do správné sekce, ale mám Xbox 360 s RGH tak jsem to dal sem. Koupil jsem synům originál disk Gears of War 3. Kluci to v pohodě hráli, ale jednoho dne se jim tam při jedné z nabízených misí Válečná zóna v módu split screen objevila hláška Fatal crash intercepted a hra se vypne a vrátí se do FSD menu. Zajímavé je, že ta mise funguje pouze v módu pro jednoho. Také další z misí této hry jdou v pohodě hrát i ve dvou. Hry na hdd fungují v pořádku. Návody na youtube co jsem shlédl nefungují. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Fatal Crash Intercepted je interní crash Freestyle 3, jehož příčinou může být hned několik faktorů. Než se začít trápit otázkami k instalaci Freestyle 3, jeho nastavením, umístěním, smazání databázových záznamů apod. doporučuji přejít na novější Auroru a zkusit hru tam. Freestyle je ukončený projekt, takže přechod na Auroru bude mít význam nejen v souvislosti s tímto tvým konkrétním problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 9, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Presne jak pise drak3go, stahni si Auroru, najdes ji tady http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217 Navic je Aurora kompletne v cestine. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joj1100 Odesláno Únor 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Děkuji Vám za rady a odkaz, vrhnu se na studium Aurory, mám z toho trochu obavy, s Freestyle 3 jsem to už koupil a nikdy jsem nic takového nedělal. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.