Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pri toceni Cd mi ps drnci do stola


Nadzi

Otázka

zdar

dneska som si kupil novu ps4 a mam prvy problem

pri instalacii hier ked sa cdcko rostoci v cd mechanike mi zacne neprijemne a hlasno drncat v psku a kedze ho mam polozeny na drevenom stole tak mi drnci do stola

psko prestane drncat ked ponom pobucham pripadne ked psko jemne nadvihnem alebo ked je proste vo vzduchu. akonahle ked ho polozim znova to vrni... reklamacia?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To mě připomíná příhodu z jednoho autosalonu u které jsem byl bohužel svědek....přišel pán, že jde reklamovat auto, které si koupil před dvěma dny....na dotaz co je s autem řekl, že hrozně smrdí....prodavač se šel podívat následně se vrátil a říkal druhými kolegovi, že pánovi smrdělo auto novotou a že to je pro něj nepřijemný zápach a že ho v tom autě nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud se nepletu, tak na PS4 na té jedné straně prostě ty gumový podložky nejsou a když na tu stranu zmáčkneš tak je jasné, že se bude kolíbat. Ale nečekej, že na jiným kusu ty podložky budou :D To co uvádíš jsou prostě vibrace mezi PS4 a stolem.

Mě třeba drncá mikrovlnka a když jí zvednu tak to taky přestane :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu