malfec Odesláno Březen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Zdarec všem jsem tu nový a moc se tu nevyznám teda vůbec ne. Dostal sem ted hecknutý xbox nebo jak se to píše a potřeboval bych radu jak se na něm daj hrát stažený hry na HDD a jak je spustit v xboxu? Je tu někdo kdo poaradí nebo mě nasměruje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malfec Odesláno Březen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 To tu prosím nikdo není kdo by poradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Tu jsme všichni bohatí, mladí a krásní lidé, takže nepirátíme ;) Ať už jsi tu nový nebo ne, zkus si první pročíst základní a informativní topiky http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-7-1-2012 a http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt Pokud by ti nebylo něco jasné tak se zeptej tady http://console-forum.net/tema/42332-projekt-podej-ruku-blbovi/page332 Btw mně se neptej na nic, já nemám senomety a platí pro mne hned má první věta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 13, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Nic ve zlem, ale to ses mel zeptat toho co ti xbox prodaval, aby ti vysvetlil co s xboxem mas delat. Nerozumim slovu "hecknuty xbox" to je jako co? Jsou 2 upravy, flash DVD mechaniky (palis hry) a RGH (hrajes stazene hry). Veskere odpovědi najdes tady na foru v prislusnych tematech, at uz se jedna o vypalovani her pro flash DVD mechaniky a nebo kopirovani a spousteni her pri uprave RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Jak uz pisou kluci vyse, projdi si prosim temata v prislusnych sekcich. Ani si nenapsal typ konzole, jestli mas flash a nebo rgh. Ze se zaregistrujes a hodíš sem tento typ dotazu, takhle to fakt nefunguje, neber to ve zlem. Nahod lepsi info a radi ti poradíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malfec Odesláno Březen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Ok ok sorry dostal sem ho od mamky ta ho někde splašila. Dotyčný dal tzp na tyto stránky. Je to RGH na což sem už přišel a je to xbox 360 slim víc toho nemám.. Jak říkám jsem 10letý začátečník tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 14, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Takze mas RGH, a vse co potrebujes se doctes v sekci JTAG/RGH zde na foru a i v jinych sekcich. Nezbyva ti nez si procist jednotliva temata a nebo sehnat nejakeho kamose co ma Xbox s RGH aby ti vse vysvetlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 + jsem tvoje téma přesunul pod sekci "JTAG/RGH" kam správně patří teď když se ukázalo, že tvoje konzole má RGH. O to jednodušeji se teď dostaneš ke všem příslušným návodům a otázkám, které se této úpravy týkají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.