Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, mám na svým xboxu čip, freestyle dash 3, a nemůžu se u některých her jako např. Black ops 3 a podobně dostat přes úvodní hlášku o připojení k live a následný update. Už jsem zkouknul pár, pro mě složitých, tutoriálů na YT o updatu například právě black ops 3, ale zasekl jsem se už na začátku když jsem nebyl schopný zprovoznit k tomu potřebných pár programů. Takže bych se chtěl zeptat jestli je možné v F3 třeba v knihovně her přes Y v Manage Title Updates nějak jednodušeji rozchodit, popřípadě jak, a nebo jestli někdo nevíte o nějakém jednodušším postupu jak se přes hlášku o update dostat? Díky moc všem za odpovědi :)

• Moderators
Odesláno

Ahoj,

Za prvé jsem tvůj dotaz přesunul pod sekci "RGH", kam správně patří když máš takto modifikovanou konzoli.

Za druhé updaty do her u Freestyle 3 už nějakou dobu nefungují a ani nebudou. Freestyle 3 je dávno ukončený projekt bez dalšího vývoje a podpory. Byl nahrazen novým systémem Aurora, doporučuji přejít na něj. Tam ti budou updaty a další věci opět fungovat.

Odesláno (upraveno)

Aha já si myslel že to mám dát sem ale nebyl jsem si jistej díky moc kouknu na to :)

///EDIT: SUper Aurora je tam díky moc updaty šlapou, jen mám teď problém podobnej :D ty black ops 3 po mě chtějí abych měl účet na live, jak obejdu tenhle problém? :D

///EDIT 2: uplnou náhodou jsem našel v Dashlaunch funkci fakelive, ale projistotu mi tam skočil další Error aby se neřeklo :D : Could not download information from title storage. Please check your network connection and try again later. nevím proč sem to přepal celý :D nerozumím jen tomu začátku někdo radu?

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Nevim jestli si rozumime, ale s RGH nelze hrat online hry pres XboxLive!

Jde hrat pres tzv. SystemLink a ta hra to musi podporovat, seznam her ktere podporuji SystemLink najdes na xboxunity.net

Pro hrani CoD BO3 potrebujes Compatibility pack a navod je treba zde. http://www.xpgamesaves.com/topic/135673-how-to-install-call-of-duty-black-op-3-on-your-jtagrgh-xbox-360-console/

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu