pazdy1468625863 Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 Taky bych prosil o návod - pazdlu12@gmail.com Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 Jsem rád, že jsem stihnul koupit ten Division. Funguje to bez problémů i s češtinou Kde si ho stihol kúpiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 Mate to poslaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 (upraveno) Ide to aj bez toho vpn ? Pripadne dlc si musim kupovat z regionu kde som kupoval hru?... Upraveno Březen 20, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 DLC si myslim že koupíš normalně. Bez toho vpn to na 99,9% to nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Ahoj take bych uvital navod maximus120@seznam.cz diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Zdravím také prosím o návod l.e.o.2@seznam.cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smetanon Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Taky prosím o návod: smeta3@seznam.cz. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Len škoda že to má len 500mb free.. Skúšal niekto ten program aj na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Zkousel na pc je free na 3 dny a pak to chce zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Poslano borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Mužů taky poprosit o návod hanys.h@worldonline.cz Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Poslano borci. Myslim, ze nejlepsi bude, kdz navod hodíš do tohototopicu nebo do specialni sekce s navodama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Rad bych. Nevim jak sem vlozit prilohu. Uz by to tu bylo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 pokud to máš v nějakém raru nebo zipu, upni to třeba na uložto ať si to ztama lidi stáhnou a hoď sem odkaz ;) a né že tam přibalíš i své ballsselfí :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Tak to sem hod jako text a obrazky jdou tusim také doplnit přes listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 To je dokument txt korva nebo jak se to vole menuje :D doma to nejak zkusim. Poslal jsem tolik mejlů jako bych dělal v reklamce :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 (upraveno) Jen abych predesel pripadnym dotazum- kdz pouzijes nejakou adresu dane země(nejdulezitejsi je ZIP/PSC kod, podle nej se to overuje), vezme to bez jakýchkolivpotizi i ceskou kreditku? Upraveno Březen 21, 2016 uživatelem drak3go Vymazání reakce na smazaný příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Jo vezme...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 (upraveno) Diky za navod dnes jsem zkousel a z argentiny jsem objednaval the division za 950 kc :) Upraveno Březen 21, 2016 uživatelem Maximus120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Promazány 2 strany tématu s příspěvky typu: "Tady je můj mail, prosím pošli" a "Posláno". Teď, když nám sem už strejda dokázal vložit postup a nemusí tak plnit roli poštovní agentury, už to tu snad bude přehlednější :) P.S. Všech těch 20 mailovek nebo kolik jich tu bylo jsem zaregistroval na "Gayp0rn.org" s žádostí o odběr novinek, tak snad to dotyční oceníte :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fr.and.a Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Tak jsem uspesne zakoupil Trackmanii z Argentinskeho storu. Ted jen doufam ze nebudu jezdit pod arg vlajkou. A taky doufam ze za to nehrozi ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Ban za to nehrozi a pokud zmenislocale po stazeni na CZ, tak budes porad cech :-) Je dobře kontrolovat lokaci store, kdedana hra je nejlevnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smetanon Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 Ahoj, neměl jste někdo na argentinskym storu tuhle chybu? usa una forma de pago distinta tu compra no puede ser completada con esta forma de pago. Intenta con una forma de pago nueva o distinta. V překladu podle googlu: Používá jiný způsob platby Váš nákup nemůže být dokončena s touto formou platby. Vyzkoušet novou nebo jiný způsob platby Odesláno z mého MI 2SC pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 kámo někomu to začalo blbnout, ale my s kamošem měli to štěstí že nám to jelo. vypadá to jako by to blokovaly, ale jak říkám, někomu to šlo,někomu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.