bizzi.jarda Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Ahoj, shanim nahradu za sony wireless headset. Hodne se pise, ze moc nevydrzi... A s mym stestim bych je mel polovicni dobu. Ta nahrada by mela byt v podobne cenove kategorii. Jsem nahluchlej, takze rozhodne nemusi byt profi zvuk. Mno a hlavne aby byly bezdratovy a 100% spolupracovali s ps4 tak jako sonacky. Diky za vase zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Kup Pulse headset a hned jako novy ho vytun elektrikarskou stahovaci paskou na praskajicich kloubech,aby se tlak prenasel na kovovy hlavovy most.Jeste deti Tvych deti s nimu budou hrat a velebit cas,kdy se delali veci,ktere vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 Jediné bezdrátové sluchátka kompatibilní s ps4 jsou wireless headset a pulse. Pulse vydrží baterie kratší dobu ale mají hlubší bassy co se týče pevnosti kloubů u obou zmiňovaných sluchátek je to problém který se řeší přesně jak říkal Petr. izolepa a pořádně olepit ty klouby. Sent from my D5803 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) Zkusim nahrat jak to mam poresene.navod je i na yt. Po prasklinkach ani pamatka. A tady je fotka puvodnich pulse,reklamaci uznali. https://www.dropbox.com/s/hfbn32hwbejdcwa/DSC01799.jpeg?dl=0 No a navod na trubce,ktery funguje 100procentne a je takrka gratis. Snad to nekomu pomuze,i kdyz myslim ze uz ty pulse snad ani nemaji v nabidce. Pokud by ty pice ze sony meli variantu hogo fogo,treba za 5 litru a nebude tam tohle shitoidni reseni s low cost plasty,rad bych ho zvolil.Bohuzel ,takze musi nastopit komousska varianta uprav si sam doma. :-) Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Sorry za OT, ale jak kvalitni jsou ty original sluchatka od Sony? Mam pocit, ze je podezrele casto vidim v bazaru. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Johny. Já mam pulsky a jsou HODNE kvalitní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Tak u mne nepřežili menší nehodu s tekutým chlebem národa Moravského - omylem jsem do repráčku vylél cca stakan slivovice. Po cca čtyřtýdenní reklamaci mi přišly nové :lol: Jinak bez problémů, snad jen se mi v nich trošku potí ušiska když je hic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Mám pulse i ty nové skládací a můžu si je vynachválit :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotsuma1 Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Kde se dají koupit ty pulsky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 (upraveno) já koupil JETÉ, uplne nove rikal typek, 5 let zaruka... ukazal paragon, tam taky napsano, tak jsem za ně dal 1700, sluchátka rozlamane ze u těch kloubu :D tak jsem hledal na youtube, nejakej typek to tam svařoval lepidlem, takovej hnus z toho vyrobil, tak už jsem byl smířenej s tím, že je vyhodim... typek mi samo nechtěl vrátit prachy... no a tadá, ta páska je uzasna, prenasi ten tlak na most, kterej to v pohode zvlada. takze sluchatka drzi jak pribity, stalo mě to 0, bo pasky jsem šmajzl v praci :D. a má to ten nejlepší zvuk ever a mikrofon vyřešenej úžasně, mam pc sluchátka za 5000 a ty takhle nehrajou... volam na sony ještě co s tím a oni, že špatnej produkt, smůla, opravit se to nedá :D (jo a ta sluchátka neměla záruku 5 let, jen to bylo na paragonu :D) RESULT: jakmile je někde uvidím, koupím to zas hned, pokud bude cash. Koupit se dají už jen v jednom eshopu jsem koukal... 4190 Kč :D NOT WORTH IT, kup goldy místo toho, ale radši doporučuju furt jetý PULSY Upraveno Květen 27, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Ja mam Pulse, ale ze bych z nich byl vydrenej, to ne... Moje obyc Koss dratovy pres usi jsou mnohem lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 To si děláš srandu ne? Já mám kossy troje jo a takovej zvuk jak z papírovýho pytlíku z toho :D. Oproti PULSE je to fakt nic :D. to jsem si myslel, jak jsou parádní kossy než jsem koupil tohle :D teď kossy mám jen na cesty, protože jsou k ničemu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Fakt? Tak to ja mam presne opacny pocit... Ty kozy podle me hrajou o dva levely lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Tak to si troufnu nesouhlasit, pulse hrají fakt dobře a daleko lépe než kossy Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Sluch je subjektivni, takze je v poradku, ze nesouhlasis ;) To chce klid anohy v teple, bratri ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Ty Pulse jsem četl že hodně tlačej na uši a potí se v tom... jakou máte zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Jestli myslíte, Koss Porta Pro, tak staré modely jsou zvukově lepší, já jsem s nimi spokojen, u nových se prý montují nekvalitní repráčky s tlakem na nejnižší cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Mám ještě zesílený ten tlak na uši a vůbec mi to nevadí a nikdy se mi uši nepoti :D, já ty porty mám 25th anniversary a dvoje obyc. Což je 5 let už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 A co takhle se držet tématu...Koss nejsou vůbec špatně sluchátka o tom žádná ale našli by se desítky dalších a jestli tady řešíme hry tak herní sluchátka což kossy nejsou ani náhodou navíc uz je to celé opravdu mimo diskuzi Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Ty Pulse jsem četl že hodně tlačej na uši a potí se v tom... jakou máte zkušenost ? takovou zkušenost mám i já a navíc začne praskat plast, reklamace neuspěšná. Už bych nekupoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 (upraveno) Díky za info, to mi stačí Upraveno Květen 27, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 (upraveno) Ja ti ty Sony Pulse klidne prodam... Jsou ve stavu noveho kusu, nepopraskane... Upraveno Květen 27, 2016 uživatelem Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 tak zrovna Koss jsou hodně herní sluchátka(PC), ale nemám odzkoušené na ps4, jinak já hraju na SENNHEISER HD 518 a max spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 (upraveno) muze mi nekdo doporucit nejaky kvalitni sluchatka k ps4 ktere zapojim do dualshocku pres kabel ? bezdratova nechci a jak tady pise kolega ze ma SENNHEISER HD 518 koukam ze maji pripojeni 6,3 mm Jack to se do DS 4 potom zapoji jak ? :D cenu bych chtel tak kolem 2 tisic strop jsou 3 tis vsem diky za tipy :D jeste bych chtel dodat ze chci aby meli mikrofon potrebuju je i na online hrani :D Upraveno Květen 29, 2016 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 http://console-forum.net/tema/176765-jaky-headset-k-ps4-do-1000-kc Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.