Gromthar Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Marr: kolik na tom máš odehraných asi hodin ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Tipuju, ze neco mezi 12-15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 aké mám nervy.. neviem nájsť posledný mozog, mám 59/60 a už som tú mapu prešiel celú trikrát.. už mám aj všetky zlaté šrouby.. tak ja fakt neviem.. dostanem za to aspoň niečo super parádne, či sa mi oplatí snažiť sa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Taky jsem dneska zacal challange mode prvni pruchod na hard jsrm mel asi na 16 hodin takze za me super i kdyby ta hra byla za plnou cenu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 macplash, také jsem s tím měl menší problém, mrkni aj na střechy/segmenty těch věží. Jinak dostaneš stříbrnou trofej. Citace z popisu k té trofeji z psnprofiles.com od ThaKingTropy All brain locations will be shown on the map and will make your experience a lot easier. Once you have collected all 90 brains, return to the guy to receive the box breaker and your silver trophy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 jn taky sem ty posledni mel na tech stozarech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 našiel som, že je nejaké zariadenie, ktoré ukáže všetky collectibles na mape, ale neviem nájsť nič bližšie.. ako sa to volá, kde to nájsť.. neviete? lebo už som tú planétu preliezol hore dole niekoľkokrát a stále nič a fakt ma to už prestáva baviť, tak nech si nekazím zážitok, kvôli jednému chýbajúcemu mozgu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Jo jo na ty planete kde je druhej zavod muzes najit gadget ktery ti ukazuje vsechny collectibles na mape az ho budes mit tak se vrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 tak závod som mal zatiaľ iba jeden, teda na jednej planéte, takže tam asi ešte nie som.. divné, som myslel, že som už na konci.. som u Deplanetiser.. tak uvidíme, hádam som nič nepreskočil;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 (upraveno) super, díky moc, mám ho! ///EDIT: tak hra dokončená, som z nej úplne unesený.. úžasný humor, vizuálne spracovanie a príbeh ruka v ruke s hrateľnosťou.. nemôžem byť spokojnejší - a hneď idem na challenge mód, aj keď tie súboje s bossmi dajú celkom zabrať aj na normal obtiažnosť, ale tak uvidíme, ako sa bude dariť.. vrele odporúčam každému, kto z nejakého dôvodu váha s kúpou! Upraveno Duben 25, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 konecne jsem nasel vsechny karty a mam zlatou trofej byla to docela farma nez spadnou vsechny karty uff :D a konecne mam i ryno zbran :D totalni ultimatka jsem zvedavej jaka je na lvlu 10 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 ryno zbraň ti závidím, tú nebudem mať nikdy, keďže treba vyhrať zlatý závod (alebo dva?), čo je pre mňa nereálne (ledva ledva som uhral bronzový), takže škoda.. ale inak si užívam challenge mód, párkrát sa mi podaril 20 x multiplier, to je potom radosť;) škoda tých závodov, to nie je pre mňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Koukni na youtube bez toho bych to taky nedal ukaze ti to jak vyuzivat zkratky :-D a uz jsem yslel ze to rozkopu prvni den mi to neslo vyspal jsem se a zlato jsem udlelal na druhej pokus :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 je rozdiel v tých gold cupoch, keď sa hrá na easy alebo na hard? a ak áno, dá sa prepnúť obtiažnosť iba na ten určitý úsek? ďalší problém.. na planéte aridia je tretí gold bolt, ktorý nemôžem zobrať, lebo keď chcem pohnúť tým žeriavom, ukáže sa mi tam červený zámok a nedovolí mi s tým otočiť.. vo videách na youtube to nikomu nerobí.. hrám novú hru, challenge mód, potrebujem k tomu nejaký špeciálny gadget? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Na to potrebujes to vylepseni od toho big ala budes mit neco jako jetpack ted nvm jak se to jmenuje mel bys to dostat na konci ty planety jak nicis ty letajici veci co cerpaj vodu z oceanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Tak ani na druhy pruchod platina necinkla, sakra. :) Tak si to holt dam i potreti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 marr: a nepoužívaš náhodou cheaty? či to nie je kvôli tomu.. napr. v GTA5 si nedostal nejaké trofeje, pokiaľ si použil cheaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 Nene, nepouzivam. Chybi mi trofeje za maximalni HP, vsechny vylepseni zbrani a pouziti Groovitronu na vsechny typy nepratel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 heh, tak som prepol obtiažnosť na easy, vrátilo ma k predchádzajúcemu checkpointu a spravil som oba gold cupy na prvýkrát;) takže na zvolenej obtiažnosti určite záleží.. za trofejami sa naháňať nebudem, dosiahnuť tie časy je pre mňa nemožné, tak si nebudem robiť nervy.. ale tak RYNO zbraň už mám tiež, tak začína zábava:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2016 to ryno je OP jako prase na max :D a platinka doma :) stacily mi 2 pruchody :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Zdravím, ta hra nemá české titulky? Pokud ne, tak jsem nemile překvapený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 nemá, a ani nikde nikdy nepsali že by měla mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Ty vole na co ve hře tohohle typu potřebuješ titulky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Skoda ze je to takova jednohubka,snad po uspechu tydle pecky bude vic takovychto her :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.