Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War 4


Umberto

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • Moderators
V 23. 7. 2016 at 8:44, MajlloB napsal:

Ten ovladac je hodne peknej. Snad se bude prodavat i samostatne.

Tak ovladač se samostatně prodává, ale u nás za 6tis.? Uff :(  (resp. ne ten co je v bundlu s konzolí, ten tolik nestojí, ale ten v edici ELITE).

Jinak pochlubte se kdo a kde jste objednali tu sběratelskou edici? Já jsem ji vzal na US Amazonu a sáhl jsem po té "Outsider" edici, abych byl trochu odlišný od standardu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Dostal jsem 3 kódy na ty staré GOW  od @UnholyU s tím,že mu je pak vrátím,až mi je pošlou.Samozřejmě  jsem je aktivoval.Pak jsem volal na podporu,ať mi ověří kód moji digi verzi GOW 4 Ultimate,jestli na ty staré díly mám nárok.Někam odskočila od telefonu,a zjistila,že jo. Ale pak mi řekla,že už vlastním licenci na 3 díly,a tudíž mi pošle jen ten,co mi chybí. :wacko: Že jsem je neměl aktivovat,pak bych dostal všechny 4,tudíž jsem ostrouhal. :biggrin: 

Píšu to proto,aby další hráči věděli,jaká je realita a jak to funguje u Microsoftu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne normálně na jednom xku... má klasický profil ... jen potřebuji vědět jestli musí mít také koupené livko... Třeba v GOW3, v režimu Horda se připojil a mohly jsme hrát spolu ale tady nám to nejde... Naskočí mu že je offline, nechápu... normálně kampan ve dvou jde ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Ahoj, já mám hru už dávno dohranou a za mě je to hodně super. Příběh možná pro někoho krátký, na mě tak akorát kolem 8 hodin na lehkou obtížnost. První hodinka hry celkem nuda včetně takové chudší grafické stránky, pak je ale grafika nádherná, spousta krásných efektů včetně výborné náplně, kdy mě hra nechtěl pustit a dojel jsem jí na 3 zátahy :) ..

Za mě 9/10.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky dohráno a musím říct, že to byl jeden z nejlepších singlů poslední doby. Teda pro mě. Na třetí obtížnost dohráno asi za 12 hodin a bavilo mě to od začátku do konce. Dokonce mě bavilo střílet i ty roboty, kteří dali hře trochu jiný nádech a větší variabilitu nepřátel. Nová parta mi sedla víc, než ta původní. Lehonký je až závěrečný boss, který trochu zážitek kazí, ale jinak to za to určitě stojí. MP je kapitola sama pro sebe. Tam se dá strávit dost času. Navíc hra v MP běži v 60 FPS (oproti singlu, ale na úkor detailů). Dohráno dvakrát. Nyní mě čeká ještě poslední obtížnost, ale tu si zahraju s někým v coopu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

@djbrouk Já kódy dostal po zakoupení GoW remasteru a i za GoW 4. I přes to, že už jsem je dávno vlastnil :) 

@PsychosPokud je GoW 4 tvůj první díl co hraješ, tak ti ta zápletka může připadat nic moc, ale konec 4. dílu pěkně zamotal GoW komunitě hlavu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu