PAdsamP Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Ahoj, vlastnil jsem xbox s flashem ale ted sem si pořídil s rgh a nemám vubec tušení jak to chodí s updatem, návod jsem si přečetl ale přece se radší zeptám. Dash Version 3.0b Rev775 Kernel Version: 2.0.16537.0 Cele to běží na Freestyle 3, zajímá mě jestli má nějaký update kernelu význam? nejnovější je 17xxxx a kterým návodem bych se měl řídit abych nic nepokazil. Dále mě zajímá něco o hrách, uložil jsem si hru na HDD, nastavil sem k ní cestu (mám tam více her) ale v games mám krabiček mraky a ani jednu bez obrázku, jen po rozkliknutí. Když chci hru z path smazat tak mi píše že console pracuje ale to nezmizí, musím vyskákat zpět a path se mi nesmaže, maximálně jeden a s restartama konzole. Děkuji za pomoc, nepospíchám ale rád bych aby vše fungovalo jak má DÍKY :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 29, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Návod na aktualizaci najdeš tady http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-17489-programem-j-runner Aby se ti zobrazovaly obaly her, je třeba mít Xbox připojený k internetu, a navíc Freestyle 3 je zastaralý a byla ukončena podpora. Doporučuji ti stáhnout Auroru 0.5b která je v češtině a zaregistrovat se na xboxunity.net a přihlašovací údaje pak zadáš v Nastavení v Auroře. Komplet Auroru i s češtinou najdeš zde http://console-forum.net/tema/184547-cestina-aurora-0-5b-cz/page2?p=1486217&viewfull=1#post1486217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Duben 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Diky moc! Jeden uživatel už mi psal pm že mi klidně poradí na skypu tak sem moc rád že je zde hezká odezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 To byl určitě náš mecenáš Toro :) Podpora kterou tu uživatelům nabízí je neocenitelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Duben 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 :cheesygrin: Je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Prosinec 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2018 Ahoj, potřebuji odkaz na stažení Update pro X360 verzi 16537, děkuji :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.