Luke25 Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Pro zastaralost toto téma ruším. Také už se tomu nevěnuji a v těchto vodách se už "raději" nepohybuji. Děkuji za pochopení... spenat reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Červen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 Dik za navod, smiem sa spytat, nikde s inevysvetlil preco neaktulizovat stare FW...: Co když mám firmware nižší než 5.5.1. Mám konzoli aktualizovat? Pokud máte 5.3.2 a 5.4.0, NEAKTUALIZUJTE. Pokud máte 5.5.0, můžete AKTUALIZOVAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2016 Sorry za pozdní reakci, nějak jsem to přehlédl ... ono teď už se to trochu posunulo dále, takže koneckonců je jedno, jaký FW se použije. Ale i přesto tvůrci "hacku" doporučují, pokud to jde, firmware nižší než 5.5.0, nejlépe 5.3.2. Ale, je to spíše jen formalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Zdravím mohl by mi někdo prosím poradit nějakou stránku kde stahujete hry? Napište mi prosim vas zprávu..diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Říjen 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Zpráva napsána ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Orijentuješ se v tom prostředí hack WiiU hodně? Máš nějaké informace, jetli bude možné hrát v budoucnu hry online? Či, jak to bude s novu zeldou brath of the wild, jestli tam bude nějaká extra ochrana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Ahoj mel bych dotaz nedávno se oběvila na homebrew appstoru program Retroarch..jestli jsem to pochopil správně tak by měl emulovat hry z jiných platforem na wiiu..a tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co všechno je toto schopné emulovat? počítám ze asi 8bit a 16bit konzole ale už něčím jestli třeba Ps1 nebo N64 a třeba i wii..děkuji moc za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 Nedávno jsem tu někde psal, že je nyní možné hrát hry i přes HDD, otestoval jsem a funguje to bez problému a instalace vůbec není náročná, takže bych rád brzy přišel s nějakým tutorialem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Listopad 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2016 před 1 hodinou, Lazyt napsal: Nedávno jsem tu někde psal, že je nyní možné hrát hry i přes HDD, otestoval jsem a funguje to bez problému a instalace vůbec není náročná, takže bych rád brzy přišel s nějakým tutorialem Mas na mysli paměť v konzoli nebo externí HDD či flašku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2016 před 19 hodinami, LeeR napsal: Mas na mysli paměť v konzoli nebo externí HDD či flašku ? funguje to na i interní pamětí (prej riziko),i externí HDD a i (jelikož už sem měl koupenou kartu pro loadiine, tak sem zkusil jestli pude i tohle) flaškách. JEstlí máš zkušeností s instalací homebrew channel zbytek už je sranda a tak zatím pošlu jen video link - NA VLASTNÍ RIZIKO e: pošli NNID jestli hraješ online at nemám tak prázdno (moje je v podpisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 Podle tohoto tutoriálu všechno funguje výborně, takže nyní máme možnost hrát hry přímo z flash disku Je samozřejmě potřeba mít na SD kartě homebrew channel (kdo nemá - tak v předchozím videu Skullator vysvětluje, jak na to). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Udělal jsem co nejjednodušší návod jak na USB/HDD hraní, hry se pak zobrazují přímo ve WII-U, je-li zájem vložím sem. Když už víte po tolika hodinách co a jak, tak je to docela easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2016 To víš že bude zájem. Hoď to sem. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Jsou 2 způsoby hraní her na WII-U Tento je lepší, neb hry jsou uloženy na USB a né na SD kartě Potřebný soft je zde, adresář pro PC a pro WII-U , který se nahraje na SD (do rootu nahrát složku "wiiu") 1. Je lepší na WIIU zakázat všechny updaty a automatické aktualizace v nastavení systému. Případně úprava DNS (těchto je vícero viz GOOGLE) 2. Na kartu do rootu nahrát obsah složky WII co je zde 3. Vložit USB Flash/disk do WIIU a počkat až ho načte, následně FORMÁT. Toto se udělá samozřejmě jen jednou. 4. Ve složce pro PC je UTIKdownloadhelper.exe pro jeho spuštění je heslo - https://wiiu.titlekeys.com, nebo wiiu.titlekeys.com, podle verze Tento program stáhne do PC všechny hry co si vyberu, ale pozor, raději jen správný region !!!!!!!!!!! mohl by být BRICK !!!!!!! (naštěstí WUP installer kontrolu toto při kopírování přes WII-U a hodí error 5. Dále na SD kartu do složky "install" nahrát všechny hry (adresáře co se stáhli pod UTIKDOWNLOADHELPERem) 6. Vložit SD do WIIU, zapnout WIIU a poté jít na loadiine.ovh, kde si vybrat HOMEBREW 1.4, nebo 1.3 podle toho jestli WIIU zamrzne při 1.4 7. pod HB channelem si vybrat WUP installer, ve kterém si následně vyberu jednu po jedné hry co chci z SD karty nahrát do WIIU(USB), tzn.dávat "X" to jest na USB , nikoliv do systému, což může způsobit cokoliv. 8.Pokud už žádné další hry na HDD/USB nechci, tak tlačítko HOME na PADu a jsem v menu WIIU a tam jsou už všechny hry... :-) Filepack https://uloz.to/!YjWjqdmMZKMv/wiiu-rar heslo wiiu4all Kdo bude spokojen, prosím o kladné hodnocení stora a saza reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Díky moc.Bezproblémově funguje, akorát teda složku PC jsem nenašel nebo nepochopil kde ji hledat, ale utikdownloadhelper jsem našel na netu a heslo není wii4all ale wiiu4all :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 vše opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKUBRT Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Zdravím Tak jsem udělal vše podle návodu a nejde mi to.Při kopírování mi WUP installer hned hodí error 0xFFFF442. Zkusil jsem vyměnit SDkartu i USB disk, hry jsem zkusil stahovat přes UTIKdownloadhelper.exe potom i pomocí WiiU_Usb_Helper a stále nic.Bohužel nic použitelného jsem o této chybě nenašel.Je nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wallac Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Měl bych dotaz ohledně UTIKdownloadhelper .. Ty červené položky se dají rozběhnout jak? Taky mi při instalaci vyskakuje error code 0xFFFCFFBF, nebo po několika nainstalovaných procentech 0xFFFCFFD9 - toto konkrétně u Xenoblade, ale nainstalovat nejdou i další.. Případně kde se dá něco stáhnout mimo UTIKdownloadhelper ? Moc jsem toho nenašel, aby to šlo přes WUP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 zkuste si to traba udelat podle navodu na tom videu co sem poslal ↑.. je to extra easy a povedl ose mi instalovat nekdolik her (bohuzel jen ty mensi nemam hdd instaloval jsem hry na sd čtečku karet (slibi sem ze udelam taky navod no ale sem lina reka tak zatim podekujte vyslymu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wallac Odesláno Prosinec 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 V 28. 12. 2016 at 13:24, Lazyt napsal: zkuste si to traba udelat podle navodu na tom videu co sem poslal ↑.. je to extra easy a povedl ose mi instalovat nekdolik her (bohuzel jen ty mensi nemam hdd instaloval jsem hry na sd čtečku karet (slibi sem ze udelam taky navod no ale sem lina reka tak zatim podekujte vyslymu) Jako ono to funguje, jen to někdy vyhazuje ty chyby.. Ale hodil by se nějaký polopatický návod na REDNAND, ten jsem nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Zdarec. Všechno parádně funguje, ale když nastavim ručně DNS shora uvedené, tak mi nejde net.. Poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Leden 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Zkus tyhle, 35.164.240.189 a 081.004.127.020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Leden 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Díky, vyzkoušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kllr007 Odesláno Březen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2017 Cafte, mal by som otazku: Je teda mozny hack WiiU aj na sucasne najnovsom FW ? Ci uz to nintendo opravilo ? Pozeral som aj zahranicne weby a tie sa zmienovali o nejakom Custom FW, tj komplet upraveny FW. Zaujimaju ma proste najnovesie veci v oblasti hacku na WiiU, dakujem za kazdu odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Březen 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2017 kllr007: poslal jsem ti zprávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.