pilulkin Odesláno Červenec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2016 Jako fanoušek Sony musím říct, že to slimko se mi líbí víc než současná verze PS4. Kdyby si ještě srovnali páčky na ovladači, tak bych o něm i uvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2016 srovnali packy? jenom to ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 Zdravím, uvažuji o Xbox One a nebo Xbox One S. Podle některých článků je Slim konzole o něco výkonnější co se týče počtu fps. Nevím jak se ve hrách chová originální konzole Xbox One ale já sám vlastním Xbox 360 a dost her pokud jde o rychlé scény tak padá fps klidně i na 20, což je otřesný alespoň pro mě. A to vůbec nemluvím o Metal Gear Solid V: Phantom Pain, kde téměř pořád běží na 20 - 25 fps. Chtěl bych konzoli, která bude mít stabilní výkon a hry které jsou pro ní optimalizované, ne jako je tomu u Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 goblinN82: buď jsi hodně mladý a nebo nechápavý. Xbox360 je suprová konzole, které se nesmazatelně zapsala do historie....hry na ni byly právě že úžasně optimalizované, ovšem to pouze za předpokladu, že bereš hry vytvořené v střednědobém období životnosti konzole, nemůžeš tak brát hry, které vznikli na konci životnosti konzole a které nebyly primárně vyrobeny na tuto konzoli ale na konzoli další generace. Srovnej hardwarové nároky Metal Gear Solid 5 na počítači a porovnej to se specifikací xboxu 360, je to jako postavit vedle sebe žigula a Lambo. Každá konzole staré generace, která se snažila rozběhnout hry, které vyšly primárně na nové generaci měla problém s framem, to je prostě fakt. Ovšem abych nebyl OT tak tady velice zajímavý článek a pohled na xbox one...viz tady HanysR reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Srpen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2016 co je nechápavého na tom chtít pro danou konzoli optimalizované hry po celou dobu její životnosti? Samozřejmě že jsou časem hry náročnější ale také je tu snad možnost při vývoji hry na starší generaci konzole snížit detaily, rozlišení, AA apod ne? Vždyť i při hraní Gears of War 1 při souboji s bossy je silně znatelné padání fps a to je hra vydaná v roce 2006 (btw padání fps u této hry není jen můj problém, setkalo se s tím už dost lidí) Samozřejmě že se konzole zapsala do historie, o tom žádná, já jen říkám že jsem poněkud zklamaný poklesem snímků bez ohledu na to jakou hru na ní spouštím, ať už je to 10 let stará hra a nebo úplně nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 3, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Zdravím, aktuálně mám PS4 a PC. Na PS4 mám dohráno vše exclusivní co jsem chtěl a pokukuji po xboxu na doplnění mezer v herním vzdělání;) Jaké exclusivity xone nabízí? Quantum Break mám na seznamu ale zbytek jsem nějak nesledoval... Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 Quantum Break je i na pc, stejně tak to poslední Gears of War, co vyšlo. Forza 5 se na pc tlačí taky, ve formě Apex (zatím takové demo). Forza Horizon 3 bude na pc úplně... takže když to vezmu kolem a kolem, zbyde ti na xboxu akorát Halo a předchozí díly Forzy... Já bych xbox už rozhodně nekupoval a už vůbec ne teď, když má příští rok vyjít Scorpio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 přesně jak píše feebee to scorpio bude hodně zajímavé a myslím že to sony natře na plné čáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 http://www.zing.cz/novinky/32796/na-xboxu-one-s-bezi-hry-rychleji-a-stabilneji no co na to rict, snad jen ja to rikal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2016 ale to je snad prece pozitivni, ze Slimko ma vyssi vykon nez "klasicka" verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2016 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-s-has-a-gpu-overclock-and-we-have-benchmarked-it Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Ahoj,vyreklamoval jsem xone,prodejce mi vrati penize. Jen mam dilema - jestli koupit xone elite a nebo novej xone S. 4K TV nemam,takze vyhoda 4K pro me neni takova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 jasný tak to musíš vědět nejlíp ty jestli máš v plánu někdy pořidít 4k, ale já by bral toho slimejše ten se jim povedl sice jak říkaš tu 4k nemáš, ale to ničemu nevadí mít nejnovější model přece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 ja bych na tvem miste sel taky do Slimka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2016 Kdybych dneska kupoval Xko, jdu do Slim 1TB ... doma mám 4K TV a k tomu X1 500GB (žalostně málo) - v ready to install má kolem 60her tuším... + něco málo nainstalováno a hnedle 87% kapacity v **** ...tak že zahrát a odinstalovat ...paráda no ... jinak čekám tedy na Scorpio, do něj pujdu určo ... jsem zvědavej na cenu ... kolik si za to řeknou ... mrzí mě, že MS tak pohřbil Kinect 2.0, který mám taky... jedinou hru co mám jsou Rivals (na party je super) ... do nových konzolí počínaje S, už není ani kinect konektor a chce to redukci > **** ... to samé asi bude aj u Scorpia ... přitom hlasové ovládání, přihlášení rozpoznáním obličeje, gesta ...to vše je supr ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.