R.e.v.a.n. Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Ahoj! Podařilo se mi koupit bez předešlých informací od kupujícího Black Ops, která je lokalizovaná do Španělštiny. Chci se zeptat, jestli není nějaká finta (nenašel jsem), která mi změní jazyk, případně titulky do AJ. System language v PS4 mám nastavený do Angličtiny. Když hra zabírá na disku 40GB a ještě dalších 30GB stahuje jako patch, tak to mi neříkejte, že tam někde není ukrytá další jazyková lokalizace :) Dík za tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steelbook.collector Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 údajně by pro tyto verze měla být na storu i čeština..ale nemám vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Údajně se velmi pleteš. Pokud máš verzi s nápisem na obalu - Complete in Italiano, máš smůlu. Hra snad ani není v italštině, ale španělštině. Určitě jsi nějakou tu stovku ušetřil, takže doporučím za ušetřené peníze dokoupit toto -> http://www.lingea.cz/spanelsky-prakticky-knizni-slovnik.html jazyk ti to sice do hry nepřidá, ale kdyby jsi náhodou jel na dovolenou, může se to hodit .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 na storu není čeština na žádnou verzi blackops3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R.e.v.a.n. Odesláno Květen 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Údajně se velmi pleteš. Pokud máš verzi s nápisem na obalu - Complete in Italiano, máš smůlu. Hra snad ani není v italštině, ale španělštině.Určitě jsi nějakou tu stovku ušetřil, takže doporučím za ušetřené peníze dokoupit toto -> http://www.lingea.cz/spanelsky-prakticky-knizni-slovnik.html jazyk ti to sice do hry nepřidá, ale kdyby jsi náhodou jel na dovolenou, může se to hodit .. :) To já španělsky rozumím, o to mi nejde. Spíš mě štve, že se mi to k tomu vůbec nehodí a ten dabing mi kazí dojem z hry. Já ani obal nemám, koupil jsem to od překupníčka, těžko říct, jestli o tom, že je hra lokalizovaná jen pro španělský trh, věděl, každopádně ve vnitřním nastavení nikde změna jazyku není :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 25, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Ale věděl, neboj. Jen od něj není pěkné, že tě na to předem neupozornil (jak taky jinak, ona by se totiž potom dost špatně ta hra prodávala). Asi jak píše kruta a k tomu si ve volných chvílích můžeš přečíst něco na toto téma ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R.e.v.a.n.
Ahoj!
Podařilo se mi koupit bez předešlých informací od kupujícího Black Ops, která je lokalizovaná do Španělštiny.
Chci se zeptat, jestli není nějaká finta (nenašel jsem), která mi změní jazyk, případně titulky do AJ.
System language v PS4 mám nastavený do Angličtiny.
Když hra zabírá na disku 40GB a ještě dalších 30GB stahuje jako patch, tak to mi neříkejte, že tam někde není ukrytá další jazyková lokalizace :)
Dík za tipy!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.