NuM3Ro Odesláno Červen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 Od letošního února je k dispozici Pernament Patch (PP) jménem Infinity na CFW 6.61 LME-2.3 a PRO-C2 by Davee (díky). Je funkční na všechny modely PSP bohužel mimo E100x (Street)! PP znamená plnohodnotný CFW, který drží i když se PSP např. vybije, resetuje a pod... Není třeba ho stále nahazovat. !! Pokud se do instalace chcete pustit, nejprve si pořádně nastudujte postup, při špatné instalaci totiž hrozí neopravitelný brick !! Zdroj, info: https://infinity.lolhax.org/ http://wololo.net/2016/02/14/release-davee-releases-project-infinity-6-61-permanent-patch-for-me-pro-cfws/ Videonávody: CFW LME CFW PRO- Pro připomenutí (jako jsem zapomněl já a divil se proč mi to hází chybu): Po instalaci Builderu se ve složce MAKER vytvoří unikátní soubor DATA.MFC, který je před dalším instalačním krokem nutno přesunout do složky FLASHER (buď v PSP např. pomocí Homebrew PSP Filter nebo přes USB kabel a PC). - Jelikož je to zde pomalu druhou nohou v rakvi, dělat vlastní návod nemám chuť a tak dávám jen podstatný odkazy. Doporučuju postupovat dle videonávodu u kterýho jsou pod videem i odkazy ke stažení všech potřebných programů. - Za případný škody neručím, vše děláte dobrovolně na vlastní riziko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W4ST Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Pokud by někdo nevěděl kterou verzi použít, za sebe doporučuju PRO. LME má problém se spuštěním některých her jako třeba Rainbow Six: Vegas nebo Tony Hawk's U2: Remix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorys Odesláno Únor 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 zdravím chci se zeptat, je to tu ješťe nějak aktivní? Mam problém a nemohu ho vyrešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 @Jorys nejlepší je přímo se zeptat na konkrétní problém. On se třeba najde někdo, kdo odpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomRous Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Zdravim, jsem tu nový. Dnes jsem si koupil z druhý ruky PSP 2004 a upgradnul přes PC na 6.61. Kdybych si tam dal ten custom rom, mohu to pomocí toho souboru ze stránek zas vrátit? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W4ST Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2018 Tak nějak nevím co bys chtěl vracet? Z CFW zpět na OFW? Pokud myslíš tohle, tak ano, jde to, ale není k tomu sebemenší důvod proč to dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts