Sim3to Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2008 za skousku to stoji.... mekac jsem mel taky asi tak mesicem a neco..... Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2008 Zlata sada cheesu ... 3 - 4 cheese (+ jahodovej shake) a jsem narvanej, ze uz nic nechci, jen domu k PC :D Ale burger kinga take zkusim.. Tyhle krasne namlete velice ekologicke kvalitni masicka proste miluju ;) EDIT: Tohle by vas mohlo zajimat ;) Například klasický hamburger lze u obou značek zakoupit za 20 Kč, Burger King však nabízí o 10 gramů více. Mnohem větší gramážový rozdíl je však u produktů Whopper, kterým se Burger King proslavil, a Big Mac od McDonald's. Rozdíl je až 80 gramů, který jasně staví do role favorita Whopper. Za větší porci jídla si však strávníci připlatí o pouhé čtyři koruny více než za Big Mac. Citovat
Tommzs Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2008 Máte někdo informace jestli je už otevřeno? Citovat
Sim3to Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2008 Máte někdo informace jestli je už otevřeno? jo prej je otevrenej, denik 24 hodin nebo metro o tom psali uz ve stredu Citovat
Ládaví88 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 Maj to předražený, stejně jako KFC a Mekáč...no ale až budu na zličíně tak tam možná zajdu ochutnat:) Citovat
sasán Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 burger king je prej i v Nemecku ale me stací nás mekáč jednou sem si dal 8cheesburgeru a pak sem hodinu v kuse blyl :D Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 jo prej je otevrenej, denik 24 hodin nebo metro o tom psali uz ve stredu Kdyby jsi cetl par zprav pred, zjistil by jsi, ze to sice otevreli uz v tu stredu, pak to ale kvuli prasklemu potrubi opet uzavreli.. Maj to předražený, stejně jako KFC a Mekáč...no ale až budu na zličíně tak tam možná zajdu ochutnat:) Predrazene? No ty mas dost. Kde jinde se v centru Prahy poradne najis za 80-120Kc, pricemz nejlevnejsi jidlo je za 20Kc a shake je za 20Kc? Ukaz mi levnejsi obchod.. (pripad McDonalds) Ukaz mi obchod v centru Prahy, kde si muzes do 50Kc nalejvat Coca Colu/Sprite do "bezedne lahve" - tedy natocit si, kolik chces.. (KFC) A Burger King je podobny tomu Mekaci (cenove).. Nejdrive se prober, nez zacnes papouskovat slova ostatnich (rodicu maybe?). Citovat
narliza Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 burger king je prej i v Nemecku ale me stací nás mekáč jednou sem si dal 8cheesburgeru a pak sem hodinu v kuse blyl :D hele ty seš fakt hustej :lol: k tématu: 12.12 jedem do Prahy, tak doufám, že do té doby otevřou :) mc,kfc je powl i v Britanii viděl jsem lidi co nakoupili u BurgerKinga, a šli si to sníst do KFC.... BurgerKing doporučuju všem je to uplně jiná liga :D k fastfood haterum: třeba si snězte salám s rohlíkem, nebo psa v housce je mi to fuck.... nikdo vám to jídlo necpe... Citovat
buddyfriend Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 taky jsem (uz asi pred rokem)' date=' ze se tady bude otvirat burger king, ale porad nic.btw : Kdyz byl bratr v USA, tak rikal, ze McDonalds je tam nejvetsi "low" fast food, pro nejvetsi splodinu.[/quote'] v USA jsem byl a ze je mekac nejvetsi low fast food pravda neni, fakt je ze tam tech fast foodu je daleko vic nez u nas a mekac je federalni (uz dlouhou dobu i mezinarodni) asi by tezko byl kdyby to byl nejvetsi low, uspech totiz zalezi na klientele na druhou stranu treba u Wendy's mi chutnalo vic nez v mekovi Predrazene? No ty mas dost. Kde jinde se v centru Prahy poradne najis za 80-120Kc, pricemz nejlevnejsi jidlo je za 20Kc a shake je za 20Kc? Ukaz mi levnejsi obchod.. (pripad McDonalds) Ukaz mi obchod v centru Prahy, kde si muzes do 50Kc nalejvat Coca Colu/Sprite do "bezedne lahve" - tedy natocit si, kolik chces.. (KFC) A Burger King je podobny tomu Mekaci (cenove).. Nejdrive se prober, nez zacnes papouskovat slova ostatnich (rodicu maybe?). to jsou lidi co nebydleji v praze a prijedou do metropole jenom jednou za uherskej rok xD to vis na venkove toe levnejsi kdyz jsem byl na vikendovce, tak v beroune jsem sel na nadrazi do pizzeria a tam jsem neveril vlastnim ocim ze ctvrtina velky pizzy me stala jenom 15 Kč :D Citovat
folty.hans Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 ale no tak, Pražáčci, zase klid ... mě osobně King Burger nenadchnul, byl jsem v něm v Německu a .. Mekáč je mekáč ... výhoda těhlech mezinárodních fastfoodů je ta, že at jsi kdekoliv, vždycky dostaneš to , co znáš, což je fajn ... prostě Big maca si dáš stejnýho jak tady u nás v Liberci, tak někde v Rusku nebo támhle v Itálii .. a stejně je lepší kebab :lol: Citovat
GameEs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2008 U Burger Kingu sem byl na cestě do Londýna ve 2 ráno a dostal sem takový už zeschlý maso (asi už nějaký zbytky no..:D) ale to byl nehoráznej humus :D a stálo to pokud vim víc než u meka (bylo to u eurotunelu na anglický straně) Citovat
Sim3to Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2008 @ folty : twister v CZ chutna uplne jinak jako twister v BG a vsadim se ze chutna vsude jinak.... Burgerking taky se prej bude snazit udelat nejakej "ceskej burger" jakoz tomu udelal v cine a jinych statech. Proste udelat neco co je pro cesko typycke v burgeru.. Ale nevim jak to udela kdyz cech tak rizek mezi chleby :D Citovat
GameEs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2008 Jj nacpou zelí, plátek vepřovýho masa mezi dvě housky.(nebo mezi 2 knedle ? :lol:) Citovat
Nil3E Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2008 Uz at to u nas stavěj (nebo budou mit bordel :D) ...je vyžeru :P Ale na KFC nemá a to už řikam předem :P Citovat
au! Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2008 Jeste bych chtel neco dodat : nedavno prece psali na Novinky.cz, ze v Cz je nejlevnejsi big mac (i levnejsi nez v usa) Citovat
white Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 Burger king oficiálně v ČR... www.restauraceburgerking.cz je na zlíčíně. :) Triple Whooper za 14 dní. Udělám si video ukážu. Citovat
matwej Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 Jeste bych chtel neco dodat : nedavno prece psali na Novinky.cz' date=' ze v Cz je nejlevnejsi big mac (i levnejsi nez v usa)[/quote']je to možný..ale taky tomu odpovídá množství který dostaneš..a pro američana je jsou nějaky 3$ za menu taky uplně něco jinyho než 100kč pro čecha..;) Citovat
razziel Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 nic nemá na kfc :D 2 longery za55 a je to :) pak bezednou pepsi a odcházím spokojen :) Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2008 nic nemá na kfc :D 2 longery za55 a je to :) pak bezednou pepsi a odcházím spokojen :) pff, nema na Meka. Za 60 tri cheese, anebo 2 cheese a 1 jahodovej shake a odchazim spokojen.. Kam se hrabe nejake Mini Longer :P (ale je dobrej, tj :-) ) Burger king oficiálně v ČR... www.restauraceburgerking.cz je na zlíčíně.:) Triple Whooper za 14 dní. Udělám si video ukážu. Mg.. delat si video, jak zeru.. to je fakt moc.. Navic az za 14 dni, to uz ses out :D To ja tam skocim nejpozdeji behem tejdne a udelam si maximalne fotecku xD (ale i to je uchylny :D ) Citovat
LukDM Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2009 tak max za pár týdnů otevírá druhý Burger King - Letňany budu se muset hodně krotit když to ted místo hodiny cesty budu mít před barákem :D Citovat
Kapr Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2009 tak max za pár týdnů otevírá druhý Burger King - Letňanybudu se muset hodně krotit když to ted místo hodiny cesty budu mít před barákem :D jo tak sem se koukal dneska..co to tam stavejejou:Ddoufam ze to nebude takovy maly jako na Zlicine:cheesygrin: BTW berou tam lidi tak kdo ma zajem tak at se tam zajde mrknout:D Citovat
sysasysa Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2009 Já mám pocit že v Metropoli zličín nahoře je. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.