Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 *LE Recovery Jako Screen Plugin pro 3.80m33 prostě jak fotit v xmb menu a ve hře nebo v HB pro CFW 3.80m33 postup: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.stahnout si archív http://www.edisk.cz/stahni/25906/LE_Recovery_3.80m33_.rar_22.07KB.html nebo http://rapidshare.com/files/85697163/LE_Recovery_3.80m33_.rar.html 2.obsah archivu rozbalte na plochu... ...a otevřete složku LE_RECOVERY_(380m33) objeví se před vámá soubor recovery.prx tento soubor nakopírujte na Root karty do složky seplugins ... neboli cesta: ms0:/seplugins/ zde nakopírujete subor (pokud tuto složku nemáte tak ji vytvořte)... poté vytvoříte do té složky 2x txt soubor s názvy GAME a VSH(pro focení v HB pro kernel 1.50 i soubor GAME150) všechny otevřete a napíšete do nich toto: ms0:/seplugins/recovery.prx ... pokud tyto soubory tam už máte(game,vsh) tak stačí když je upravíte přidáním toho řádku... 3. odpojte usb a najeďte do recovery menu a aktivujte pluginy(ostatní bude lepší když vypnete) recovery/plugins/ a pokud chcete fotit v XMB tak stačí když zapnete jenom recovery.prx [VSH] .... disabled(vypnuto) ... enabled(zapnuto) a jestli chcete ve hře tak recovery.prx [GAME] na enabled(zapnuto) disabled(vypnuto) a když v HB pro kernel 1.50 tak recovery.prx [GAME150] na enabled(zapnuto) disabled(vypnuto) 4. pak vyjedte z recovery menu a screen uděláte stisknutí tlačítek NOTA + L(ve hře i v xmb nebo HB(kernel1.50)) NOTA + R se zapíná *LE Recovery(hra,xmb) obrázky se ukládají do složky ms0:/PICTURE/ a v le recovery se dají klávesy na focení nastavit:) při *LE recovery nepoužívat USB Flash0!!! Možnost Bricku ... u slimu když není zaloha nand... Full Brick!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- tlačítko NOTA je tohle!(tlačítko vypnutí zvuku nebo při sluchátkách equalizer *LE recovery návod - ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Pěkný. 8):cheesygrin::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Takze ked to budem pouzivat uplne normalne ze chcem fotit screeny v homebrew tak brick nehrozi ? (chcem sa uistit) :) Mam slim. Alebo existuje aj nejaky bezpecnejsi plugin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Takze ked to budem pouzivat uplne normalne ze chcem fotit screeny v homebrew tak brick nehrozi ? (chcem sa uistit) :) Mam slim. Alebo existuje aj nejaky bezpecnejsi plugin ? focením nezapínáš Le recovery.... já to používám...funguje to na všech hrách...:) jo a ten brick co hrozí tím zapnutím flash0 usb...tak to není jisté..jenom prej někdo někdy to udělal a bricknul...takže už to nemusí dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Takze ked to budem pouzivat uplne normalne ze chcem fotit screeny v homebrew tak brick nehrozi ? (chcem sa uistit) :) Mam slim. Alebo existuje aj nejaky bezpecnejsi plugin ? vůbec nebudeš mít brick já na slimovy a fw 3.80m33... používám ještě creenshot modul z 3.71 a normalně jede jak ve hrách tak v menu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 me to zase nejde všechno delam přesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 vůbec nebudeš mít brick já na slimovy a fw 3.80m33... používám ještě creenshot modul z 3.71 a normalně jede jak ve hrách tak v menu:) prej jeden z dl.qj.net forum bricknul někdo ...psal myschoo Z předchozího navodu(by myschoo) vies o tom ze z Le recovery bricklo niekolko ludi? kompletna korupcia flash0 .. neopravitelnaale nechcem strasit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 me to zase nejde všechno delam přesne http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010020 skus to podle tohodle navodu a nebo skus http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007110013 tam to funguje stejne ale nemas to jako reconvery menu ;-) ale jako vhs menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 me to zase nejde všechno delam přesne tak proč mě a ostatním to jde a tobě ne? děláš někde chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 přesunuto do tutoriálů & přidáno do seznamu tutoriálů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No tak s tym LE recovery mi uz 2 krat zamrzlo PSP ked som ho otvaral (nota + R) neni plz nejaky plugin ze je to len samostatne screen plugin a neni tam nic dodatocne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No tak s tym LE recovery mi uz 2 krat zamrzlo PSP ked som ho otvaral (nota + R) neni plz nejaky plugin ze je to len samostatne screen plugin a neni tam nic dodatocne ? njn skoušel jsem to a to LE recovery zamrzá a docela dost tak že jsem chvilku psp nemohl nastartovat.... screen na 3.71 i když mám 3.80 se mi zdál pro slima jistější:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No tak s tym LE recovery mi uz 2 krat zamrzlo PSP ked som ho otvaral (nota + R) neni plz nejaky plugin ze je to len samostatne screen plugin a neni tam nic dodatocne ? mě to dělalo předtím u 3.71m33 ted už jede v pohodě...tak prostě nepoužívej le recovery je to na nic...jenom je to dobrý 100% funkční screen plugin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no já to LE recovery taky zkoušel a vše dělal podle návodu, ale bez reakce když mačkám R+nota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no já to LE recovery taky zkoušel a vše dělal podle návodu, ale bez reakce když mačkám R+nota přesne tak delam to sami nic mi nejde delam to uplne přesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no já to LE recovery taky zkoušel a vše dělal podle návodu, ale bez reakce když mačkám R+nota zapni plugin v recovery až najedeš do xmb menu pak to eště jednou resetni bez zapínání recovery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 njn skoušel jsem to a to LE recovery zamrzá a docela dost tak že jsem chvilku psp nemohl nastartovat.... screen na 3.71 i když mám 3.80 se mi zdál pro slima jistější:) drz to delsi dobu R+NOTA az to nabehne cely ..ne jen mackat.... :psp: take mi to delaloo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 mne to nejed delam vse podle navodu!!!nefunguje to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 mne to nejed delam vse podle navodu!!!nefunguje to! loool...děláte prostě něco blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filcka_ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 sry, ale me to taky nejde... a to nejsem nakej zelenac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Beha to uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 proste to nekomu nefunguje a nekomu jo jjinak si to neumim vysvetlit myslim že v tomhle se moc chyb udělat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 delaj jsem to na fatku i na slimu a vse funguje superne jen nekdy se to sekne...ale jinak to musi jit ....jinak to asi neumite :psp::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 mě to fungovalo na 5 pspčkách...2x fat 3x slim ... divné ne?:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Velice pěkne..všechno fičí jak má diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.