siki Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 siki to nejde EASY RECOVERY je maximálně do fw 3.52 m33 jaj aha tak to sorry chtel sem poradit ale tak nepovedlo se tak to nekdo bude muset vymyslet noe easy recovery Citovat
martiN1468621206 Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 jaj aha tak to sorry chtel sem poradit ale tak nepovedlo se tak to nekdo bude muset vymyslet noe easy recovery no mohlo by něco takovýho bejt njn ale kámoši do školy naštěstín nosí PSP takže si to zejtra udělám ale naštvalo mě to když je tam psaný na PSP fat slim a do fatu se to ani nevejde :( Citovat
slim-x Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 potrebuju pomoct kam se vsechny ty veci davaj co sou vtom zabbaleny? Citovat
Hojas86 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 do flash0 pres recovery menu tam vlezes nekde tu je aji navod myslim Citovat
Lukan Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 takze recor. menu/Advanced/Toggle flash0 Udelej si nejdriv zalohu flash0 nez ji budes menit !! Citovat
martiN1468621206 Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 takže nakonec ze semibricku je brick :( naštěstí si zejtra dělám unrick ale teda :cry: :cry: Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 no mohlo by něco takovýho bejt njn ale kámoši do školy naštěstín nosí PSP takže si to zejtra udělám ale naštvalo mě to když je tam psaný na PSP fat slim a do fatu se to ani nevejde :( Hej tak to je mi lito.. ale ja jen pisu to co jsem vycetl z diskuze - kdyz uz autori k tomu nebyli schopni neco napsat... Vsici naopak psali ze je to POUZE pro fat... az pak se zacalo rikat ze je to i pro slim.. tak jsem myslel ze na fatku by urcite problem byt nemel.. fakt je mi to lito ... zejtra asi vsechny theme na svym fatku vyzkousim a presne reknu.. kdyz se mi to brickne, mam to behem minuty zpet, takze mi to nebude vadit tak jako vam ;) takze to pro vas testnu, aby jste si mohli bejt jisti, ok? To je vse co muzu v tomhle smeru udelat :? Citovat
west-- Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2008 Vetsinou se custom themy delaji ve verzi pro slima i fata... rozdil je akorat v topicon_pluginu a asi i v topmenu_pluginu ...kde topicon_plugin pro slima obsahuje navic asi 2 ikony submenu, ktere fat nema sem si jisty, ze po nafleshovani topicon_pluginu pro fata do slima bude theme v poradku fungovat akorat tam budou vynechany subikony (treba polozka "Display") ale je mozne, ze pokud to bude opacne, psp to brickne... taky ten brick muze byt zpusobentim, ze mas zapnute nektere pluginy, ktere si s tim custom theme moc nerozumi... takze urcite vyzkousej vypnout pluginy jinak pokud pro soubory theme nemas ve flash0 pameti misto prepis tento soubor f0:/font/gb3s1518.bwfon nulovym... to jen vymaze nektere korejske fonty, ktere psp skoro nevyuziva a uvolni ti to MB v pameti... A HLAVNE NIKDY NEZAPOMEN ZALOHOVAT PUVODNI SOUBORY Z F0 pokud je prepisujes Citovat
martiN1468621206 Odesláno Únor 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2008 Hej tak to je mi lito.. ale ja jen pisu to co jsem vycetl z diskuze - kdyz uz autori k tomu nebyli schopni neco napsat... Vsici naopak psali ze je to POUZE pro fat... az pak se zacalo rikat ze je to i pro slim.. tak jsem myslel ze na fatku by urcite problem byt nemel.. fakt je mi to lito ... zejtra asi vsechny theme na svym fatku vyzkousim a presne reknu.. kdyz se mi to brickne, mam to behem minuty zpet, takze mi to nebude vadit tak jako vam ;) takze to pro vas testnu, aby jste si mohli bejt jisti, ok? To je vse co muzu v tomhle smeru udelat :? no tak to první thema se do FLASH 0 ani nevejde [;294384']Vetsinou se custom themy delaji ve verzi pro slima i fata... rozdil je akorat v topicon_pluginu a asi i v topmenu_pluginu ...kde topicon_plugin pro slima obsahuje navic asi 2 ikony submenu' date=' ktere fat nemasem si jisty, ze po nafleshovani topicon_pluginu pro fata do slima bude theme v poradku fungovat akorat tam budou vynechany subikony (treba polozka "Display") ale je mozne, ze pokud to bude opacne, psp to brickne... taky ten brick muze byt zpusobentim, ze mas zapnute nektere pluginy, ktere si s tim custom theme moc nerozumi... takze urcite vyzkousej vypnout pluginy jinak pokud pro soubory theme nemas ve flash0 pameti misto prepis tento soubor f0:/font/gb3s1518.bwfon nulovym... to jen vymaze nektere korejske fonty, ktere psp skoro nevyuziva a uvolni ti to MB v pameti... A HLAVNE NIKDY NEZAPOMEN ZALOHOVAT PUVODNI SOUBORY Z F0 pokud je prepisujes[/quote'] jo a pluginy sem vypnul ale tak mám doma brick a teď si du udělat pandoru Citovat
andre06 Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2008 Pokud si tam nainstaloval to theme a napsalo se, že je nedostatek místa a máš vložit novou disketovou jednotku, tak je to jen tvá chyba, tohle 100% způsobí semibrick Citovat
martiN1468621206 Odesláno Únor 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Únor 5, 2008 Pokud si tam nainstaloval to theme a napsalo se, že je nedostatek místa a máš vložit novou disketovou jednotku, tak je to jen tvá chyba, tohle 100% způsobí semibrick jooo tak to vyzkoušej sám ;) a uvidíme jestli se ti to tam bude vejít to první thema....;) jo a PSPčko sem si dnska sparvil takže je to ok.... :) Citovat
TimkyToad Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2008 Ludia mam ten prvy XMB (Consolespot for 3.90M33) co je na stranke 1 mam slimko 3.90 no a mi robi toto :( ale neseka ani nic len toto ma stve :cry: Citovat
dexter Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2008 5 témat je dost málo,zkoušel jsem hledat ale marně. Měl někdo větší štěstí??? Citovat
Hojas86 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2008 TimkyToad: tady sem ti to fixnul nakopirovat do vsh/resource Citovat
TimkyToad Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2008 TimkyToad:tady sem ti to fixnul nakopirovat do vsh/resource hojasi dakujem ty veelmi pekne, pomohol si mi :psp: Citovat
Nil3E Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2008 Dekuju moc..je to fajn..zezacatku jsem mel problemy z rychlosti ale tet uz je to vpoho.... Citovat
A_§_P_!_R_E Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2008 cawte all pls mohl by mi nekdo poslat jeste podrobnejsi navod bo ja jsem z toho tak trochu zmaten:ziped:. Nemam poneti kam co nakopirovat:cry:. Tak jestli nekdo bude tak ochotny a pomuze mi!! moc diky:psp: Citovat
TimkyToad Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2008 Vypnes PSP... zapojis do pocitaca a spustis psp ... pri spustani budes drzat R aby si sa dostal do recovery menu a tam das ADVANCED a das tam TOGGLE USB (FLASH 0) stlacis to a v pocitaci sa ty take zlozky ukazu... das aby sa ty odkrili aj zakryte subory a prides a porakcujes navodom co je na prvej strane.... edit. Ja by som potreboval nazvy veci: Skin Zvuku => Ked si pridavate zvuk tak toto co naskoci myslim(chcem si dat s ineho XMB), dalej Start PSP a start Hry dakujem => Tie dva sa mi nejak popsuli ked som skusal ine XMB tak som to tam poprerabal a ked startujem psp tak naskoci normalne nove ale zvuk je stary a ked startuje hru tak spravy stary zvuk aj naskoci toto vlasne nenaskoci... ozve sa zvuk a biela obrazovka, potom spusti hru x) .... Cize iba tie nazvy tych suborov, dakujem... Citovat
Hojas86 Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2008 asi myslis todle: hlasitost : impose_plugin.rco zvuk pri zapinani: opening_plugin.rco video pri pusteni hry: gameboot.pmf Citovat
TimkyToad Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2008 asi myslis todle:hlasitost : impose_plugin.rco zvuk pri zapinani: opening_plugin.rco video pri pusteni hry: gameboot.pmf Diki moc :) Uz mi to facha... Citovat
Lukan Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2008 Co naky new XMB nejsou ? :cheesygrin: Citovat
Wolf.cz Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2008 Co naky new XMB nejsou ? :cheesygrin: pár jich tam přibylo.... vše na http://www.consolespot.net Citovat
dexter Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2008 upnul by prosím nějaký dobrák original XMB na 3.90. Díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.