Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TAK jak jste na tom s IQ

Guns-player

Recommended Posts

..133...59bodu :)

..udelal sem chybku na 24 otazce - uplne lehounka ta s letajicim drakem:)..

..sem dement, moh sme mit inteligenci geniu :-D

2jigga: bral bych to s rezervou:)..jinak je to taky limitovany vekem asi..kdyby to udelal uplne dobre 10ti letej kluk tak tech 140 mit bude :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tohle taky neni důkaz, mohl ses kouknout na odpovědi a zkopírovat to ;) btw: já mam 133 :P

jo toho psa jsem dal za +/- 13 sekund ;) a tu hádanku vůbec netušim :(

EDIT : Jak velikej je vlastně bůh :?: Yao Ming má 235 cm, tak že by měl 250 cm :?:

Na to ze mas IQ 133 a psa jsi vyridil za 13 sec, tak jsi docela nepozornej;-) Jinak bysis vsiml, ze jsem tam odpoved uz napsal:-))))
Odkaz ke komentáři

překvapivé kolik je tady inteligentů........ a přitom je forum posetý blbcema.........

No možná pro to , že ten test je podle mě pro asi tak 5 letý děti , no a ono IQ testům se všeobecně nedá věřit ... Jo a ten pes , metuj nechceš mi objasnit logiku podle které to řešili ti co to nevyřešili ? Nějak nevím kde je tam problém , možná je to moje profesní deformace z mat. gymplu , ale neřekl bych...

Odkaz ke komentáři

Možná znáte, možná ne. Každopádně další příležitost pro potrápení mozku:

Jací jste matematici?

Před pár dny mi kamarád vyprávěl, jak na vysoké škole dostal spolu se 120 kyberneťáky zdánlivě jednoduchou slohovou úlohu. Vymýšleli všelijaká řešení pomocí rovnic a postupů, jejihž názvy jsem si ani nezapamatoval, a výsledek byl, že všichni pohořeli. Doma sdělil zadání příkladu osmileté dceři, která během několika málo vteřin oznámila "To je jasný, ne?" a z hlavy sdělila výsledek. Ačkoli nejsem žádný matematický nadšenec, úloha mě zaujala a předkládám ji i vám. Pokud se doberete výsledku, gratuluji, jste na úrovni dítěte ze druhé třídy. Pokud ne, můžete se uklidňovat, že jste na úrovni vysokoškolských matematikářů.Číslo s výsledkem je heslem přiloženého souboru, kde naleznete kouzelnou větu dcery s výsledkem, která zapůsobila jako ledová sprcha, a můžete sem přidat svůj e-mail jako důkaz, ze jste úkol spočítali a poslat dalším známým, které chcete potrápit.

Pohádkový úvod máme za sebou a nyní se můžeme vrhnout na vlastní úlohu :o)

Zadání úlohy: Z bodu A směrem k bodu B, domů, vyjde muž se psem na 20 km dlouhou cestu rychlostí 4 km za hodinu. Společně s ním vyběhne pes a běží až k domuvu. Tam se otočí a běží zpět naproti pánovi, který za tu dobu popošel o kus dále. U pána se opět otočí a běží k domovu a zpět a tak pořád dokola. Pes běhá rychlostí 30 km za hodinu. Kolik kilometrů naběhá pes? Kdo přijde na heslo ?? :-)

tohle nam dala ucitelka pred tydnem a vyresil jsem to behem minutky :D jako prvni ze tridy 8) :lol:

Odkaz ke komentáři

Na to ze mas IQ 133 a psa jsi vyridil za 13 sec, tak jsi docela nepozornej;-) Jinak bysis vsiml, ze jsem tam odpoved uz napsal:-))))

njn, teď už to vim, ale já jsem si tu hádanku nejdřív špatně přečetl, takže potom cos to tam napsal mi to vůbec nepomohlo :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu