atry Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ..133...59bodu :) ..udelal sem chybku na 24 otazce - uplne lehounka ta s letajicim drakem:).. ..sem dement, moh sme mit inteligenci geniu :-D 2jigga: bral bych to s rezervou:)..jinak je to taky limitovany vekem asi..kdyby to udelal uplne dobre 10ti letej kluk tak tech 140 mit bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 max je myslim 156 jinak si já myslím že je to asi i na čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jigga77 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 na cas to neni pisou tam ze to muzes delat jak chces dlouho ale optimalni je 30-40 minut (delal sem to asi 15) a jinak 156 neni podle me maximum, myslim ze se mluvi i o 180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 ty co sem píšou čísla :) tak n1 důkaz pánové........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 tohle taky neni důkaz, mohl ses kouknout na odpovědi a zkopírovat to ;) btw: já mam 133 :P jo toho psa jsem dal za +/- 13 sekund ;) a tu hádanku vůbec netušim :( EDIT : Jak velikej je vlastně bůh :?: Yao Ming má 235 cm, tak že by měl 250 cm :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 jj jak rika el-barto..... a ted jsem dal i toho psa :D zamyslel jsem se nad tim a měl sem to za nějakejch 10-15 sekund :D protoze jsem si musel otevrit ten soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 tohle taky neni důkaz, mohl ses kouknout na odpovědi a zkopírovat to ;) btw: já mam 133 :Pjo toho psa jsem dal za +/- 13 sekund ;) a tu hádanku vůbec netušim :( EDIT : Jak velikej je vlastně bůh :?: Yao Ming má 235 cm, tak že by měl 250 cm :?: Na to ze mas IQ 133 a psa jsi vyridil za 13 sec, tak jsi docela nepozornej;-) Jinak bysis vsiml, ze jsem tam odpoved uz napsal:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Únor 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 jj to mi hodne pomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 překvapivé kolik je tady inteligentů........ a přitom je forum posetý blbcema......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 překvapivé kolik je tady inteligentů........ a přitom je forum posetý blbcema......... jj, asi sem ten blbec ja, to prvni jsem po pulhodine vzdal ale to druhy (otazky) jsem udelal behem pulminutky tak alespon mam nakou nadeji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 překvapivé kolik je tady inteligentů........ a přitom je forum posetý blbcema......... No možná pro to , že ten test je podle mě pro asi tak 5 letý děti , no a ono IQ testům se všeobecně nedá věřit ... Jo a ten pes , metuj nechceš mi objasnit logiku podle které to řešili ti co to nevyřešili ? Nějak nevím kde je tam problém , možná je to moje profesní deformace z mat. gymplu , ale neřekl bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Možná znáte, možná ne. Každopádně další příležitost pro potrápení mozku:Jací jste matematici? Před pár dny mi kamarád vyprávěl, jak na vysoké škole dostal spolu se 120 kyberneťáky zdánlivě jednoduchou slohovou úlohu. Vymýšleli všelijaká řešení pomocí rovnic a postupů, jejihž názvy jsem si ani nezapamatoval, a výsledek byl, že všichni pohořeli. Doma sdělil zadání příkladu osmileté dceři, která během několika málo vteřin oznámila "To je jasný, ne?" a z hlavy sdělila výsledek. Ačkoli nejsem žádný matematický nadšenec, úloha mě zaujala a předkládám ji i vám. Pokud se doberete výsledku, gratuluji, jste na úrovni dítěte ze druhé třídy. Pokud ne, můžete se uklidňovat, že jste na úrovni vysokoškolských matematikářů.Číslo s výsledkem je heslem přiloženého souboru, kde naleznete kouzelnou větu dcery s výsledkem, která zapůsobila jako ledová sprcha, a můžete sem přidat svůj e-mail jako důkaz, ze jste úkol spočítali a poslat dalším známým, které chcete potrápit. Pohádkový úvod máme za sebou a nyní se můžeme vrhnout na vlastní úlohu :o) Zadání úlohy: Z bodu A směrem k bodu B, domů, vyjde muž se psem na 20 km dlouhou cestu rychlostí 4 km za hodinu. Společně s ním vyběhne pes a běží až k domuvu. Tam se otočí a běží zpět naproti pánovi, který za tu dobu popošel o kus dále. U pána se opět otočí a běží k domovu a zpět a tak pořád dokola. Pes běhá rychlostí 30 km za hodinu. Kolik kilometrů naběhá pes? Kdo přijde na heslo ?? :-) tohle nam dala ucitelka pred tydnem a vyresil jsem to behem minutky :D jako prvni ze tridy 8) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Da sa nad tím rozmýšlať aj tak,že pes prejde za hodinu 30km a pán-4km,tým pádom pes po hodine ide od majitela uz len 16km tam a naspet zas menej,a da sa na tom domotat-čím menej rozmíšlaš tím je to lahšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master1 Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 IQ mam 121, ale tu hadanku sem nedal... (ale ten pes je dobrej :P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Na to ze mas IQ 133 a psa jsi vyridil za 13 sec, tak jsi docela nepozornej;-) Jinak bysis vsiml, ze jsem tam odpoved uz napsal:-)))) njn, teď už to vim, ale já jsem si tu hádanku nejdřív špatně přečetl, takže potom cos to tam napsal mi to vůbec nepomohlo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 .Teda fakt nevim. Nic mne nenapada:) vazne nic ? :D :D :D jaka skoda :D jinak : tolik PM pokupe jsem jeste zatim nemel :D vsichni se mne ptali jaka je odpoved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 vazne nic ? :D :D :D jaka skoda :D jinak : tolik PM pokupe jsem jeste zatim nemel :D vsichni se mne ptali jaka je odpoved :D Tak to doufám, že jsi jim na to nic neodpovídal.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Tak to doufám, že jsi jim na to nic neodpovídal.:cheesygrin: neboj :D :D :D ta mladez je desna na nic neprijde sama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 podle metujovyho testu mam iq 115 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tenhle test sem nedelal a jinej jo a mam 136 iq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 dobry vedet, ze se tu schazej sami "inteligentni" lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ono je to hrozne videt..mam kamose kerej je hrozne blbej ve skole...a o psp taky nic nevi a kdyz mu reknu at si to precte tak to nezvlad¨ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ono je to hrozne videt..mam kamose kerej je hrozne blbej ve skole...a o psp taky nic nevi a kdyz mu reknu at si to precte tak to nezvlad¨ne... Ano, přesně tak. Je to vidět;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Vázne podle tech výsledků posuzujete lidi? Podle mě to o ničem nevypovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ono je to hrozne videt..mam kamose kerej je hrozne blbej ve skole...a o psp taky nic nevi a kdyz mu reknu at si to precte tak to nezvlad¨ne... vazne ?:D :D teda ... vubec cos to chtel rict ? unika mi smysl te vety ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.