Guns-player Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Já tu větu taky nepochopil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ono je to hrozne videt..mam kamose kerej je hrozne blbej ve skole...a o psp taky nic nevi a kdyz mu reknu at si to precte tak to nezvlad¨ne... opravdu máš 136iq ?? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ..proste PSP rozumej jen hyper inteligenti lidi.. (meli by zavest specialni skupinu "PSP ZNALCI" - IQ vzdy nad 130) ..a lidi pod touto hranici bych zabannoval a znemoznil jim vstup do tyhle komunity..to je fer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 ..proste PSP rozumej jen hyper inteligenti lidi..(meli by zavest specialni skupinu "PSP ZNALCI" - IQ vzdy nad 130) ..a lidi pod touto hranici bych zabannoval a znemoznil jim vstup do tyhle komunity..to je fer sem pro :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 jo mám 136 iq(metuj to pochopil protože je taky chytrej :D:D:D)jinak je hrozně /celkově ve světe/ vidět to iq...to myšlení...je to hrozně vidět...chci tím říct,že většinu těch blbých dotazů má ta podprůměrná skupinka lidí...opravdu je to tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Mne to vyplulo toto a som spokojny :D na 13 rokov dobre: Narliza: uz dlho dumam... koho to mas na tom avatari ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 vyšlo mi 128,jinak mám spolužáka a ten má iq 145.Vůbec to ale na něm nějde vidět ,spíš mi příde ,že se chová jako debil.Takže lidi,iq není to nejdůležitější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 já mám kamaráda,má 165iq a to samý,taky to není videt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 JJ tak po 140 je to normalne a potom sa to zase meni na blazna. Jak moj ujo hovori : genius je len takto maalinko --------> od blazna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.